Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:54

Που δεν καλύφθηκε γι αυτό το λόγο? Τους ειπαν επίσημα και γραπτώς φυσικά, όπως θα έπρεπε να ζητήσουν, πως είναι αγορασμένο από σκρουτζ, παραεισαγωγής και η επίσημη apple δεν αναγνωρίζει αυτές τις συσκευές?? 

αν δεν με απατα η μνημη μου ηταν συσκευες Αμερικης και αρνηθηκαν την καλυψη τους.

Τωρα για τα διαδικαστικα που ρωτας δεν γνωριζω αφου δεν συνεβη σε μενα.

Εχω ομως προσωπικη αποψη και εμπειρια απο υπεκφυγες επανειλημμενως της συγκεκριμμενης αντιπροσωπειας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:56

Δηλαδή τα μικρομάγαζα που τα πουλάνε φθηνότερα ειναι εναντίον της επιχειρηματικότητας στην πατρίδα μας;

Αν μια μερα πιουμε καφε απο κοντα θα σου εξηγησω πως εισάγουν τις συσκευες...Αναρωτήσου απλα γιατι σε καποια σκρουτζομαγαζα σε βαζουν εκεινη την ωρα να ανοιξεις τη συσκευη ντε και καλα...

#528   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1137 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:57

Καλά μόλις έρθει εδώ θα αρχίσει και στα σκρουτζομάγαζα η τιμή να πέφτει. Όποιος το θέλει απο τη 1η μέρα, ας το πάρει απο αυτους που το φέρνουν μαύρη αγορα.

#529   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2320 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:58

To κουμπί δεν είναι μηχανικό αλλά ούτε μέρος της οθόνης.

Είναι εκεί που ήταν με τη διαφορά ότι τώρα την αίσθηση του κλικ στην δίνει το taptic engine.

Κατά τα άλλα τη θέση του κουμπιού σε hard reset , dfu mode αναλαμβάνει πια το volume down.

Για το iOS 10 τώρα , έχει αφαιρεθεί το slide to unlock αλλά ανοίγοντας την οθόνη (έστω με raise to wake) και πατώντας το κουμπί μέσα, τότε σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις κωδικό ή απλά να ξεκλειδώσεις τη συσκευή (αν δεν θες να βάλεις δαχτυλικό αποτύπωμα). 

Παρόλα αυτά δεν βρίσκω λόγο να μην βάλει κάποιος δαχτυλικό αποτύπωμα και απλά ακουμπώντας το δάχτυλό του πάνω στο home button να ανοίγει την home page. 

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, Με λίγα λόγια πατείτε η όχι το home button αυτό ακόμα δεν έχω καταλάβει. Εν πάση περίπτωση, η ίδια από ότι μου έχει πει στο υπάρχον iPhone 5s δεν έχει βάλει το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν την βολεύει τώρα δεν ξέρω το γιατί, απλά αυτά με ρώτησε, και δεν ήξερα να της απαντήσω. 

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#530   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:59

Από Αμερική τον 2ο χρόνο δεν αρνούνται? Άλλη περίπτωση αυτή και άλλο τα σκρουτζ, νομίζω.

Η αντιπροσωπεία όντως έχει θέματα, αλλά είναι σε όλες τις συσκευές.

#531   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 16/09/2016 - 19:59

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, Με λίγα λόγια πατείτε η όχι το home button αυτό ακόμα δεν έχω καταλάβει. Εν πάση περίπτωση, η ίδια από ότι μου έχει πει στο υπάρχον iPhone 5s δεν έχει βάλει το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν την βολεύει τώρα δεν ξέρω το γιατί, απλά αυτά με ρώτησε, και δεν ήξερα να της απαντήσω. 

Δεν κάνει διαδρομή , δεν έχει ελατήριο. 

Δηλαδή αν η οθόνη είναι σβηστή και βάλεις δύναμη στο κουμπί, δεν θα γίνει τίποτα, ούτε θα ακούσεις κλικάρισμα.

Με ανοιχτή οθόνη θα νιώσεις κλικάρισμα, το οποίο όμως δημιουργείται μέσω δόνησης.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#532   MoreThanDarkness

MoreThanDarkness

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:01

Εφτασε ο καιρος να πω επιτελους αντιο στο 4s μου 

Λοιπον ερωτηση παιδες μιας και παρολο που δε γραφω συχνα παρακολουθω τι παιζει, βλεπω εδω και μερικες σελιδες οτι λετε για φπα, δοσεις κτλ.

Προσωπικα εγω θα τα σκασω γιατι μου ειναι πιο ευκολο λογο δουλειας μιας και δεν ειναι κατι σταθερο το επαγγελμα μου και καθε χρονο ψαχνω και ισως να μην εχω και κατι αρα να μην μπορω να πληρωσω δοσεις (θα μου πει καποιος τοτε γιατι παιρνεις τετοιο κινητο. Οπως ειπα δεν παιρνω καθε χρονο και το κανω σιγουρα οταν μπορω)

Τωρα η ερωτηση μου. Εφοσον υπαρχει φπα κτλ και απο οσο ακουμε τουλαχιστον θα μετρανε μονο οι αποδειξεις ηλεκτρονικων αγορων μηπως ειναι καλυτερα να πληρωσω με καρτα και οχι μετρητης?

Παντως σιγουρα παω για σκρουτζομαγαζο και δεν ντρεπομαι που το λεω, αλλοι θα επρεπε να ντρεπονται

#533   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:04

Δηλαδή αν η οθόνη είναι σβηστή και βάλεις δύναμη στο κουμπί, δεν θα γίνει τίποτα, ούτε θα ακούσεις κλικάρισμα.

Με ανοιχτή οθόνη θα νιώσεις κλικάρισμα, το οποίο όμως δημιουργείται μέσω δόνησης.

ωπππ με μπερδεψες.

αρα δηλαδη χωρις raise to wake δεν θα αναβει η οθονη πατωντας το κουμπι ;

Τελευταία επεξεργασία από: skiace, 16/09/2016 - 20:05

#534   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:04

Εφτασε ο καιρος να πω επιτελους αντιο στο 4s μου 

Λοιπον ερωτηση παιδες μιας και παρολο που δε γραφω συχνα παρακολουθω τι παιζει, βλεπω εδω και μερικες σελιδες οτι λετε για φπα, δοσεις κτλ.

Προσωπικα εγω θα τα σκασω γιατι μου ειναι πιο ευκολο λογο δουλειας μιας και δεν ειναι κατι σταθερο το επαγγελμα μου και καθε χρονο ψαχνω και ισως να μην εχω και κατι αρα να μην μπορω να πληρωσω δοσεις (θα μου πει καποιος τοτε γιατι παιρνεις τετοιο κινητο. Οπως ειπα δεν παιρνω καθε χρονο και το κανω σιγουρα οταν μπορω)

Τωρα η ερωτηση μου. Εφοσον υπαρχει φπα κτλ και απο οσο ακουμε τουλαχιστον θα μετρανε μονο οι αποδειξεις ηλεκτρονικων αγορων μηπως ειναι καλυτερα να πληρωσω με καρτα και οχι μετρητης?

Παντως σιγουρα παω για σκρουτζομαγαζο και δεν ντρεπομαι που το λεω, αλλοι θα επρεπε να ντρεπονται

Αυτό για την πληρωμή νομίζω είναι καθαρά προσωπικό θέμα.

Σε συμφέρει η αγορά ηλεκτρονικά μόνο και μόνο για να έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.

Από εκεί και πέρα, αν δεν σε ενδιαφέρει το παραπάνω πληρώνεις όπως σε βολεύει.

#535   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:05

ωπππ με μπερδεψες.

αρα δηλαδη χωρις raise to wake δεν θα αναβει η οθονη ;

θα πρέπει να πατήσεις το lock button για να ανάψει.

#536   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2320 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:05

Οπότε είναι "φίξ" το home button ΟΚ τώρα το κατάλαβα! Οπότε ούτε τα άσχημα κρατς-κρουτς που ακουγόντουσαν. Καλό αυτό! 

Και τώρα εάν θέλει να το ανοίξει, πρέπει να πατήσει το Power Button; πες ότι δεν είναι το τηλέφωνο ανάποδα τοποθετημένο για να πεις το γυρίζεις και ενεργοποιείτε τι κάνει δλδ;

Ξέρω πρέπει να έχουνε ξανά αναφερθεί φαντάζομαι, αλλά λόγο απουσίας δεν έχω παρακολουθήσει τι γίνετε εδώ στο φόρουμ.

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#537   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:06

θα πρέπει να πατήσεις το lock button για να ανάψει.

το on-off εννοεις ;

#538   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:07

Οπότε είναι "φίξ" το home button ΟΚ τώρα το κατάλαβα! Οπότε ούτε τα άσχημα κρατς-κρουτς που ακουγόντουσαν. Καλό αυτό! 

Και τώρα εάν θέλει να το ανοίξει, πρέπει να πατήσει το Power Button; πες ότι δεν είναι το τηλέφωνο ανάποδα τοποθετημένο για να πεις το γυρίζεις και ενεργοποιείτε τι κάνει δλδ;

Ξέρω πρέπει να έχουνε ξανά αναφερθεί φαντάζομαι, αλλά λόγο απουσίας δεν έχω παρακολουθήσει τι γίνετε εδώ στο φόρουμ.

Μόλις σηκώσεις την οθόνη (όχι από ανάποδα, γενικά) και αν έχεις ενεργοποιημένο το raise to wake ανοίγει η οθόνη.

αλλιώς με το power button. 

#539   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:07

το on-off εννοεις ;

Ναι, το πλαινό.

Power Button , Lock Button , On-Off, πες το όπως θες.

#540   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2320 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 20:08

Μόλις σηκώσεις την οθόνη (όχι από ανάποδα, γενικά) και αν έχεις ενεργοποιημένο το raise to wake ανοίγει η οθόνη.

αλλιώς με το power button. 

ΟΚ! Σ'ευχαριστώ! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 36

0 μέλη, 36 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες