Θα συμφωνήσω φίλε και θα ξαναπώ ότι εγώ έχω 6+ και δεν ένιωσα καμία αλλαγή στην ταχύτητα και το κινητό μου έχει διαθέσιμα μόνο 12GB από τα συνολικά 128 καθώς το έχω τιγκάρει σε φωτογραφίες και βίντεο...
Περίμενα πως και πως αυτή τη μέρα, να νιώσω έστω μια μικρή αλλά ουστιαστική αλλαγή ώστε να πάρω το νέο κινητό και να μη νιώσω αυτό που μας έχουν προσάψει στο αντίθετο στρατόπεδο (την λέξη πρόβατο κοινώς ) αλλά σε όλα ήταν τόσο ίδιο (ξαναλέω εκτός από τις κάμερες που φυσικά θα υπάρχει μια διαφορά) αλλά έφυγα απογοητευμένος...
Τώρα μη κοροιδευόμαστε αλλαγή στη ταχύτητα του 1 δευτερολέπτου και πολύ λέω, γρηγοράδας δεν είναι καθόλου αισθητές και σίγουρα δεν είναι λόγος για να δώσεις ένα 1000άρι εκτός αν είσαι Ωνάσης και το 1000 ισοδυναμεί για σένα 1ευρώ... τόσο απλά ..
Το βλέπετε και από τα συγκριτικά βίντεο που και πάλι τα θεωρώ αστεία καθώς ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι πάτησες ταυτόχρονα το κουμπί στα κινητά και πάει λέγοντας, οκ άλλο στα παιχνίδια που εκεί βλέπεις πιο αισθητές αλλαγές), αλλά αν δεν νομίζω πως αγοράζει κάποιος μηλόφωνο με προτεραιότητα τα παιχνίδια..
Γνώμη μου όλα αυτά, χαίρομαι που τη σέβεστε και που ΔΕΝ αρχίζετε σαν 5χρονα την αντιλογία αλλά έχουμε μια ωραία επικοινωνία ... (Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει αυτό το level στο πιο ωραίο forum που υπάρχει για το ομορφότερο κινητό)
Ξαναλέω , είμαι τρελόοοος φαν και εγώ!! Ποτέ samsung ή οποιοδήποτε άλλο κινητό απλά θα περιμένω να αλλάξει η τεχνολογία στα κινητά... να περάσουν στο επόμενο επίπεδο..
Το μέγεθος καμία εταιρεία δεν μπορεί πλέον να το αλλάξει, έχουμε καταλήξει στο επιθυμητό και το λίγο ακόμη μεγαλύτερο δεν θα ήταν καθόλου βολικό..
Αλλαγές πλέον πρέπει να γίνουν στις ενσωματωμένες τεχνολογίες των κινητών.. δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτούν για να μας "συνταράξει" όπως ας πούμε μας τρέλανε κανονικά το hitech Προχό και terminator φάση από το μέλλον δαχτυλικό αποτύπωμα που ακόμα το θεωρώ το τελευαίο τεχνολογικό ουσιαστικό επίτευγμα/προσθήκη σε ένα smartphone...
Κάτι επόμενο έτσι όπως το φαντάζομαι θα είναι να βγαίνει η οθόνη έξω από το κινητό στον αέρα σαν το minority report και σαν τα βιντεο που ειδαμε για πρώτη φορά φέτος ή και πέρυσι,στη eurovision που βασίζονται σε μια τεχνολογία που δε θυμάμαι το όνομα της και που στην ουσία ζωντανεύει η εικόνα μπροστά στα μάτια σου..
Δεν θα ήταν αυτό ένα τρανταχτό παράδειγμα για να προβείς σε αλλαγή κινητού με κλειστά μάτια που λένε;;;;;;;
Από το 4s να πας σε 6+ ναι ήταν μια τρανταχτή αλλαγή για μένα.. Από το 6+ στο 7 δυστηχώς δεν βρίσκω κανένα λόγο..