Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/09/2016 - 22:02

χαοτικες διαφορες ως προς τι? καμερες καθε χρονο γινονται λιγο καλυτερες χαρακτηριστικα καθε χρονο γινονται καλυτερα . Ο μονος κυριως λογος να κανει καποιος αλλαγη ειναι οτι θελει water resistant και stereo speakers. Πιστευω οτι το 6 σε 6s ηταν μεγαλυτερη αναβαθμιση απο οτι το 6s σε 7. Ο καθενας με την γνωμη του και φυσικα το πιο καινουργιο μοντελο θα ειναι καλυτερο μην τρελαθουμε κιολας

ξανα παλι τα ιδια (χωρις ιχνος ειρωνιας) 1)καλυτερη καμερα καμια σχεση με την προηγουμενη 2)touch id κλασης ανωτερο απο το τωρινο που ολο νομιζεις οτι εχει πετραδακι μεσα σπασμενο και τρεχεις για αντικαταστασεις και ιστοριες 3) 3gb ram σε σχεση με τα 2 που εχει το 6s plus 4)καλυτερη οθονη 5)ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (το εβαλα με κεφαλαια γιατι το περιμενα πως και πως) 6) stereo speakers οπως ειπες και εσυ και ενα τελευταιο που μου αρεσει απιστευτα....μα το φοβερο χρωμα επιτελους black(matte) και jet black!

ε λοιπον για μενα ειναι υπερ αρκετα για να φυγω απο το 6s plus που εχω τωρα και να παω σε 7plus.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   imbalanced

imbalanced

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 16/09/2016 - 22:19

να και το πρωτο drop test

#558   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/09/2016 - 22:20

Εντάξει ειδικά από 6s+ σε 7plus είναι η πιο δύσκολη μετάβαση για να αποφασίςεις αν θα την κανείς ή όχι...είναι πιο κοντά από οποιοδήποτε άλλο, μιας και είναι το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο...προσωπικά δε θα την έκανα αυτή την αλλαγή...

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλύτερο...κάθε νέο μοντέλο είναι καλύτερο από το προηγούμενο...

Sent from my iPad using Tapatalk

#559   GeoMpr

GeoMpr

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/09/2016 - 22:29

Παιδια το ξερω οτι το εχουνε θιζει ηδη το θεμα απλα θελω να ρωτησω αν εκτος απο τον ενα χρονο εγγυηση υπαρχει καποιο αλλο προβλημα με παρραγγελια απο deals365. Γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω αλλα με προβληματιζουν λίγο οι τόσο χαμηλές τιμες

#560   braveheart1980

braveheart1980

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 22:33

Θα συμφωνήσω φίλε και θα ξαναπώ ότι εγώ έχω 6+ και δεν ένιωσα καμία αλλαγή στην ταχύτητα και  το κινητό μου έχει διαθέσιμα μόνο 12GB από τα συνολικά 128 καθώς το έχω τιγκάρει σε φωτογραφίες και βίντεο...

Περίμενα πως και πως αυτή τη μέρα, να νιώσω έστω μια μικρή αλλά ουστιαστική αλλαγή ώστε να  πάρω το νέο κινητό και να μη νιώσω αυτό που μας έχουν προσάψει στο αντίθετο στρατόπεδο (την λέξη πρόβατο κοινώς :P ) αλλά σε όλα ήταν τόσο ίδιο (ξαναλέω εκτός από τις κάμερες που φυσικά θα υπάρχει μια διαφορά) αλλά έφυγα απογοητευμένος...

Τώρα μη κοροιδευόμαστε αλλαγή στη ταχύτητα του 1 δευτερολέπτου και πολύ λέω, γρηγοράδας δεν είναι καθόλου αισθητές και σίγουρα δεν είναι λόγος για να δώσεις ένα 1000άρι εκτός αν είσαι Ωνάσης και το 1000 ισοδυναμεί για σένα 1ευρώ... τόσο απλά ..

Το βλέπετε και από τα συγκριτικά βίντεο που και πάλι τα θεωρώ αστεία καθώς ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι πάτησες ταυτόχρονα το κουμπί στα κινητά και πάει λέγοντας, οκ άλλο στα παιχνίδια που εκεί βλέπεις πιο αισθητές αλλαγές), αλλά αν δεν νομίζω πως αγοράζει κάποιος μηλόφωνο με προτεραιότητα τα παιχνίδια..

Γνώμη μου όλα αυτά, χαίρομαι που τη σέβεστε και που ΔΕΝ αρχίζετε σαν 5χρονα την αντιλογία αλλά έχουμε μια ωραία επικοινωνία ... (Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει αυτό το level στο πιο ωραίο forum που υπάρχει για το ομορφότερο κινητό)

Ξαναλέω , είμαι τρελόοοος φαν και εγώ!! Ποτέ samsung ή οποιοδήποτε άλλο κινητό απλά θα περιμένω να αλλάξει η τεχνολογία στα κινητά... να περάσουν στο επόμενο επίπεδο..

Το μέγεθος καμία εταιρεία δεν μπορεί πλέον να το αλλάξει, έχουμε καταλήξει στο επιθυμητό και το λίγο ακόμη μεγαλύτερο δεν θα ήταν καθόλου βολικό..

Αλλαγές πλέον πρέπει να γίνουν στις ενσωματωμένες τεχνολογίες των κινητών.. δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτούν για να μας "συνταράξει" όπως ας πούμε μας τρέλανε κανονικά το hitech Προχό και terminator φάση από το μέλλον δαχτυλικό αποτύπωμα που ακόμα το θεωρώ το τελευαίο τεχνολογικό ουσιαστικό επίτευγμα/προσθήκη σε ένα smartphone...

Κάτι επόμενο έτσι όπως το φαντάζομαι θα είναι να βγαίνει η οθόνη έξω από το κινητό στον αέρα σαν το minority report και σαν τα βιντεο που ειδαμε για πρώτη φορά φέτος ή και πέρυσι,στη eurovision που βασίζονται σε μια τεχνολογία που δε θυμάμαι το όνομα της και που στην ουσία ζωντανεύει η εικόνα μπροστά στα μάτια σου..

Δεν θα ήταν αυτό ένα τρανταχτό παράδειγμα για να προβείς σε αλλαγή κινητού με κλειστά μάτια που λένε;;;;;;;

Από το 4s να πας σε 6+ ναι ήταν μια τρανταχτή αλλαγή για μένα.. Από το 6+ στο 7 δυστηχώς δεν βρίσκω κανένα λόγο..

Δηλαδή εγώ που έχω να πιάσω iphone από εποχής 3GS άμα πάρω το 7 Plus θα τρελλαθώ, ε; 

;-)

#561   venos

venos

iPH Contributor

• 1021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/09/2016 - 22:34

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Υποτίθεται οι τιμές έμειναν ίδιες με τα παλιά μοντέλα και αυξήθηκαν οι χωρητικότητες. Εδώ γιατί αυξάνονται οι τιμές;
Και μην πείτε λόγω ΦΠΑ. Έχουμε ΦΠΑ φυσικά αλλά και οι περσινές τιμές ήταν με ΦΠΑ. Και το 1% που αυξήθηκε δεν δικαιολογεί αυτές τις αυξήσεις.

Αυτην την απορια την εχω και γω αποταν ειδα τις τιμες....
discord.gg/ajkUM8J

#562   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/09/2016 - 22:35

Παιδια το ξερω οτι το εχουνε θιζει ηδη το θεμα απλα θελω να ρωτησω αν εκτος απο τον ενα χρονο εγγυηση υπαρχει καποιο αλλο προβλημα με παρραγγελια απο deals365. Γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω αλλα με προβληματιζουν λίγο οι τόσο χαμηλές τιμες

να μην σε προβληματιζει τιποτα εκτος απο τον ενα χρονο εγγυησης που σου δινει λογω οτι το φερνουν απο αμερικη.

#563   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/09/2016 - 22:48

Δηλαδή εγώ που έχω να πιάσω iphone από εποχής 3GS άμα πάρω το 7 Plus θα τρελλαθώ, ε; 

;-)

Εσύ να είσαι προετοιμασμένος με χαπάκια, ζουρλομανδύες και όλα τα σχετικά!!! Θα το χαρείς στο έπακρον φίλος!!! :D

Εγώ σαν καθυστερημένο έκανα με το δαχτυλικό αποτύπωμα χαχαχαχα!!! Και δώστο στον ένα φίλο να στο ξεκλειδώσει και δώστο στην οικογένεια και να τους εκνευρίζω, να μη μπορούν να πουν τιποτα!!! Μετά ήρθε το άγχος σε περίπτωση που μου το κλέψουν, ο κλέφτης θα μου κόψει και το δάχτυλο;  :P (επιπλέον άγχη και καλά :P ) ή στις γκομενοπεριπτώσεις που κοιμάσαι ή ξενοκοιμάσαι, θα μου πάρει το δάχτυλο την ώρα που θα κοιμάμαι;; χαχα 

Πόσο μακρυά από το κοινό νου αυτή η τεχνολογία;; :D

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 16/09/2016 - 22:52

#564   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 16/09/2016 - 23:17

Εννοείται ότι σε καθημερινή χρήση η διαφορά στην ταχύτητα δεν είναι μεγάλη ειδικά από το 6s.

ακόμη δεν έχει γινει optimized το iphone 7 ,παρολαυτα θεωρώ πως όπως και να έχει στην καθημερινή χρήση ναι και οι δυο συσκευές θα είναι παρα πολύ κοντα μέχρι και το νέο iphone ...

Στα θετικά του 6s η 2αρα ram που αυτό από μονο του το θα το κρατάει σε απόσταση αναπνοής από το iphone 7

Aν βεβαια κάποιος θέλει καλύτερη κάμερα ,water resistance συσκευή και νέο  haptic Home Button τότε ναι πάει καρφί για το 7αρι , ειδάλλως δεν βρίσκω λόγο αναβάθμισης από 6s 

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 16/09/2016 - 23:19

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#565   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 16/09/2016 - 23:30

https://www.youtube....h?v=mAMyiyTYUxQ

Πολυ καλος και επεξηγηματικος ρεφαρει για τη συμπεριφορα του στα τεστ αντοχης πιο πανω χαχαχαχα

#566   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/09/2016 - 23:32

Κάτι άλλο πέρα απο το 2ο έτος της εγγύησης δεν υπάρχει να σε απασχολεί.

Επίσης έχε υπόψην σου πιθανές καθυστερήσεις στη παραλαβή. Άλλοι πέρυσι περίμεναν 2+ μήνες.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#567   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 17/09/2016 - 03:32

ae547bf26ef34ed4a453967744774198.jpg80018104243a36bbf2672cd94fa8fc1a.jpgc91349419b76ca28055c31a7ea020354.jpg

Normal

x2

X 10

iPhone 7+

Τα είδα και τα δυο και μπορώ να πω με σιγουριά πως επέλεξα σωστά το jet black!!!

Έχω και 2 βίντεο που τα κάνω βόλτα στα χέρια μου .. θα τα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία !

On_Tapatalk

@CaLi@

#568   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 17/09/2016 - 03:33

88e3469a01f7631f1ebd7e7af8e51ced.jpgc544cb5c118773e7d38d48c2952df057.jpg