iPhone & Φωτογραφία
Δημοσίευση 22/12/2019 - 01:12
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
Ad
Δημοσίευση 22/12/2019 - 01:18
Γουσταρω Λας Βεγκας
Νυχτερινη
Δημοσίευση 22/12/2019 - 09:20
Δημοσίευση 22/12/2019 - 17:10
Λίμνη Βεγορίτιδα χωρίς καμία επεξεργασία.xs max
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 23/12/2019 - 22:21
Δημοσίευση 24/12/2019 - 01:34
Πάλι καλά που δε μένουμε στα διαμερίσματα της απέναντι πολυκατοικίας...
Aυτο λες Νικο η το γεγονος οτι κανεις δεν αναρωτηθηκε πως στην ευχη μπορει ενα τηλεφωνο να βγαζει τοσο φυσικη και με ελαχιστο θορυβο φωτο γυρω στις 10 το βραδυ ?
Επιτηδες την εβαλα για να δω αν καποιος θα ψαχνοταν αλλα περασε ευκολα για φωτο απο smartphone .
Δημοσίευση 24/12/2019 - 01:43
εχουμε δει δεκάδες τέτοιου είδους μπαλκονάτες, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αντιθέτως του Las Vegas το τελευταίο σετ είναι φοβερές, βέβαια με τόσο φως δε χρειάζεται να κάνει και πολλά το τηλέφωνο, αλλά και πάλι είναι κάτι διαφορετικόAυτο λες Νικο η το γεγονος οτι κανεις δεν αναρωτηθηκε πως στην ευχη μπορει ενα τηλεφωνο να βγαζει τοσο φυσικη και με ελαχιστο θορυβο φωτο γυρω στις 10 το βραδυ ?
Επιτηδες την εβαλα για να δω αν καποιος θα ψαχνοταν αλλα περασε ευκολα για φωτο απο smartphone .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 24/12/2019 - 01:58
εχουμε δει δεκάδες τέτοιου είδους μπαλκονάτες, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αντιθέτως του Las Vegas το τελευταίο σετ είναι φοβερές, βέβαια με τόσο φως δε χρειάζεται να κάνει και πολλά το τηλέφωνο, αλλά και πάλι είναι κάτι διαφορετικό
δεν το επιασες το θεμα ....μπαλκονατη τετοια απο τηλεφωνο σε 100% αναλυση ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ξαναδει. Το La Vegas που ποσταρει ο Γιωργος (και μου τρεχουν τα σαλια) ,αν μας δωσει τα original jpeg και οχι αυτα που ανεβαινουν μεσω Tapa ,θα καταλαβεις τη διαφορα. Μεσω Tapa ολες οι φωτο φαινονται τελειες γιατι τις βλεπουμε στο 20% (μπορει και λιγοτερο). Οτι ειναι πανεμορφες ειναι αλλο θεμα, για την αναλυση μιλαω εγω.
Δημοσίευση 24/12/2019 - 02:07
Με τη συμπίεση που έχει δεχθεί η φωτό λόγο tapatalk, όντως φαίνεται φοβερή σε λεπτομέρεια.δεν το επιασες το θεμα ....μπαλκονατη τετοια απο τηλεφωνο σε 100% αναλυση ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ξαναδει. Το La Vegas που ποσταρει ο Γιωργος (και μου τρεχουν τα σαλια) ,αν μας δωσει τα original jpeg και οχι αυτα που ανεβαινουν μεσω Tapa ,θα καταλαβεις τη διαφορα. Μεσω Tapa ολες οι φωτο φαινονται τελειες γιατι τις βλεπουμε στο 20% (μπορει και λιγοτερο). Οτι ειναι πανεμορφες ειναι αλλο θεμα, για την αναλυση μιλαω εγω.
Εδώ ένα δικό μου παράδειγμα, η πάνω φωτό είναι όπως θα τράβαγε ένα iPhone χωρίς night mode και από κάτω η ίδια με night την ίδια ώρα εννοείται.(κάπου 17:50)
Δημοσίευση 24/12/2019 - 02:20
εδω που τις βλεπουμε σε original αναλυση ο θορυβος ειναι εμφανης αν και εντυπωσιακο το τι κανει το night mode, ισως με λιγο πιο σταθερη τη συσκευη να ηταν ακομα καλυτερη στην original αναλυση.Και εγω που χρησιμοποιω Νeuralcam μαλλον ευχαριστημενος ειμαι σε αρκετες δυσκολες συνθηκες.
Η μπαλκονατη που ποσταρα πιο πανω ειναι με mirrorless σε τριποδο και λογικο ειναι να εχει καλυτερη αποδοση απλα την εβαλα για να δω αν το παρατηρησει κανεις.
Καποια στιγμη θα ανεβασω φωτο διπλα διπλα με iphone X native cam-neural cam-mirrorless
Δημοσίευση 24/12/2019 - 11:12
Aυτο λες Νικο η το γεγονος οτι κανεις δεν αναρωτηθηκε πως στην ευχη μπορει ενα τηλεφωνο να βγαζει τοσο φυσικη και με ελαχιστο θορυβο φωτο γυρω στις 10 το βραδυ ?
Το σχόλιο μου γι' αυτό ήταν (μηδενικός σχεδόν θόρυβός και καθαρότητα στον παππού στο 4ο), αλλά δεν ήμουν 100% σίγουρος τι έχεις κάνει.
Είναι τρομακτικό το γεγονός πως ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, μπορεί κάποιος να ξεγελαστεί.
Όπως π.χ. εδώ.
Μιλάω πάντα για συγκεκριμένες συνθήκες βέβαια και όχι γενικά..
Δε θέλω να τα εξισορροπήσω όλα..
Μιας και το 'φερε η κούβεντα, ποια μηχανή η παραπάνω?
Δημοσίευση 24/12/2019 - 11:44
Ναι αστα, τα τηλεφωνα εχουν κανει τεραστια αλματα φωτογραφικα και σε ενα μεγαλο ποσοστο,κυριως με φως, ειναι πολυ κοντα σε ακριβες μηχανες.Στις οποιες λεπτομερειες λιγοι θα δωσουν προσοχη και εν τελει η ευκολια στη χρηση ειναι αυτο που μετραει για την πλειοψηφια.
Αυτη ειναι μια Ζ50 (Νικον) και αντικατεστησε την πολυ πολυ καλη D7500 η οποια ειχε αρχισει να σκονιζεται (λογω ογκου και βαρους).
Δημοσίευση 24/12/2019 - 13:55
κι η δικιά μου Canon 5D Mark III έχει αρχίζει και σκονίζεται. Αλλά λυπάμαι να την αντικαταστήσω με mirorless...έχω και 3 πολύ καλούς φακούς...Ναι αστα, τα τηλεφωνα εχουν κανει τεραστια αλματα φωτογραφικα και σε ενα μεγαλο ποσοστο,κυριως με φως, ειναι πολυ κοντα σε ακριβες μηχανες.Στις οποιες λεπτομερειες λιγοι θα δωσουν προσοχη και εν τελει η ευκολια στη χρηση ειναι αυτο που μετραει για την πλειοψηφια.
Αυτη ειναι μια Ζ50 (Νικον) και αντικατεστησε την πολυ πολυ καλη D7500 η οποια ειχε αρχισει να σκονιζεται (λογω ογκου και βαρους).
Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα το θόρυβο μιας και τις κοιτάζω μέσω της εφαρμογής και από το iPad
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)