Όταν μπορείς πες λίγο γνώμη γιατί μας τρώει το χεράκι ειδικά για βράδυ τοπία κλπ και με τι φακο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χρονια πολλα σε ολους με υγεια.
Νομιζω οτι στη θεση S της μηχανης σου με σταθερο ISO=100 αν παιξεις λιγο με το shutter speed(εξαρταται τι τραβας) σε μεγαλους χρονους δηλ 3 η 6 η 8 η και περισσοτερα δευτερολεπτα θα εχεις καλα αποτελεσματα . Εννοειται πως θες τριποδο και επισης αν γινεται τραβα τη φωτο με χρονοκαθυστερηση η με remote ωστε να αποφυγεις την παραμικρη επαφη με το σωμα της μηχανης. Πειραζοντας την ταχυτητα του κλειστρου θα δεις οτι αυτοματα μεταβαλλεται και το Aperture, αν βγεις εκτος οριων στο χρονο τοτε το aperture αρχιζει και αναβοσβηνει προειδοποιητικα και εχεις περιπου μια πρωτη ενδειξη για το που θα κυμανθει η ταχυτητα του κλειστρου
ο φακος ειναι ο δικος της (κιτ 16-50 και ο 50-250).Προφανως επαγγελματιες η πιο σοβαροι ερασιτεχνες να χρησιμοποιουν αλλη προσεγγιση σε νυχτερινες αλλα εγω εχω βολευτει ετσι.
Z50 ψάχνομαι και εγώ αλλά με πονάει η καρδιά να δώσω την D750 που έχω με έχει συντροφέψει τόσο πολύ. Αυτό το βάρος είναι κουραστικό σε σχέση με την Z50... Βασικά ειμαι ανάμεσα σε Sony A7 II Αλλά η Sony A7 II με τραβάει λόγο ότι είναι FF.
εχεις μηχαναρα ιδιως σε low light, εχει τα χρονακια της βεβαια αλλα προσωπικα θα τη κραταγα και ισως χτυπαγα και μια mirrorless αν και εφοσον υπηρχε η δυνατοτητα.Και η Sony πολυ καλη (κοιταγα την ΙΙΙ μαζι με την Ζ6) αλλα και παλι σε ογκο θα πηγαινα οποτε ξεμεινα λογω μεγεθους στη ΧΤ-30 και στην Ζ50.Τελικα πετυχα στη mediamarkt τη τελευταια στα 999 μαζι με το κιτ φακων και την τσιμπησα.
Sofiawinny Για να μην ξεφυγεις απο το οικοσυστημα της Canon δες κατι φρεσκο και καλο
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 25/12/2019 - 00:39