Και εγώ πήρα ένα μτχ χθες και επειδή το είδα να κάνει νούμερα με τη μπαταρία, βάλαμε το serial στη σελίδα και είδαμε ότι υπάγεται στο πρόγραμμα.
Μετά έκανα ένα restore και αναβάθμιση στη δεύτερη build του 10.1.1. από itunes και θα ελέγξω πάλι σήμερα πως πάει.
Εντωμεταξύ το πρωί πήγα istorm Κολονάκι και αφού τσέκαραν κωδικούς, το ενεργοποίησαν και μετά έτρεξαν κάποια διαγνωστικά.
Αποδειξεις κλπ ούτε που κοίταξαν.
Μέσα σε 3 λεπτά μου είπαν ότι υπάγεται στο πρόγραμμα, κράτησαν όνομα και τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με καλέσουν ξανά μιας και αναμένουν μπαταρίες από την Apple, οι οποίες θα έρθουν σε 4-5 εβδομάδες.
Αφού με καλέσουν θα πρέπει είτε να πάω το τηλέφωνο στο μαγαζί και να το στείλουν αυτοί στο επισκευαστικό κέντρο στο Ποτάμι, είτε να το πάω απευθείας εκεί! Στην πρώτη περίπτωση το πέρα δώθε θα κάνει 4-5 μέρες, στη δεύτερη την ίδια μέρα!
Αρα αναμονή!
Σημειωτέον ότι μπήκα πρώτος στο μαγαζί μόλις άνοιξε και μέσα σε 2 λεπτά είχε σχηματιστεί μία ουρά 5 ακόμα ατόμων με το ίδιο θέμα!!!!!
Κάποτε μιλάγαμε για αξιοπιστία και ποιότητα Apple αλλά πλέον τρίχες, όχι μόνο χάλασαν αλλά και το service τους πάει από το κακό στο χειρότερο.
Μάλιστα επειδή τέτοια νούμερα με τη μπαταρία κάνει και το απλό 6αρι του αδελφου μου, ρώτησα αν καλύπεπται και αυτό και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι στο 6 είναι θέμα software και αναμένουν την 10.2 μπας και το διορθώσει!!!!!