Apple: iPhone 6s - Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας (Νοέμβριος 2016)
Δημοσίευση 06/12/2016 - 15:11
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 06/12/2016 - 15:27
Δημοσίευση 06/12/2016 - 18:48
Δημοσίευση 07/12/2016 - 09:52
τελικα παρελαβα σημερα με αλλαγμενη μπαταρια αλλα μου ειχαν πει χθες πως δεν εχουν αποθεμα κτλπ κ ο ανθρωπος στην infoquest μου ειπε πως ισως να μην ειναι μπαταρια κ αυτο θα σημανει καταστροφη,τωρα θα δειξει απο δω κ περα τι να πω...
Δημοσίευση 07/12/2016 - 12:23
τι εννοεις καταστροφη;εντος 2ετιας ειναι.αν δεν ειναι σπασμενο βρεγμένο θα στο φτιαξουντελικα παρελαβα σημερα με αλλαγμενη μπαταρια αλλα μου ειχαν πει χθες πως δεν εχουν αποθεμα κτλπ κ ο ανθρωπος στην infoquest μου ειπε πως ισως να μην ειναι μπαταρια κ αυτο θα σημανει καταστροφη,τωρα θα δειξει απο δω κ περα τι να πω...
Δημοσίευση 08/12/2016 - 11:28
Δημοσίευση 08/12/2016 - 12:52
Αφησα αλλο 6S με προβλημα σε ακουστικο και μπαταρια ( εκτος προγραμματος αντικαταστασης μπαταριας, εντος εγγυησης) και θα το παραλαβω ΙΣΩΣ σε 9 μερες.
Για την περιπτωση αυτη δεν υπαρχει φυσικα η εξυπναδα της apple που σου λενε θα σε ειδοποιησουνε οταν ερθει η μπαταρια για να ειναι καλυμμενοι οτι δε σε αφηνουν χωρις τηλεφωνο ( που στην ουσια κρατας μια συσκευη που κλεινει ανα πασα στιγμη-αρα δεν εχεις τηλεφωνο). Σε αυτη την περιπτωση θα μπορουσαμε να πουμε φωστηρες μου οτι ειναι για τον π@@τσο το service της apple ή μηπως να περιμενουμε και εδω υπομονετικα προκειμενου να μην κατηγορησουμε την αγαπημενη σας εταιρια;
Δημοσίευση 08/12/2016 - 15:33
“Εκτός από τις συσκευές της εν λόγω παρτίδας που ίσως έχουν επηρεαστεί, ένας μικρός αριθμός καταναλωτών έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα με το αιφνίδιο κλείσιμο της συσκευής. Κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές μπορεί να είναι κάτι φυσιολογικό γιατί το iPhone μπορεί να κλείσει για να προστατέψει τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα του. Για να εντοπίσουμε καλύτερα την αιτία του προβλήματος θα προσθέσουμε ένα διαγνωστικό χαρακτηριστικό στην αναβάθμιση του iOS που θα δοθεί στο κοινό την επόμενη εβδομάδα.
Το χαρακτηριστικό αυτό θα συλλέξει πληροφορίες από διάφορα σημεία της συσκευής τις επόμενες εβδομάδες και μπορεί έτσι να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τους αλγόριθμους μας για την διαχείριση της μπαταρίας. Αν κάτι τέτοιο γίνει τότε άμεσα θα φέρουμε τους νέους αλγορίθμους σε επόμενη αναβάθμιση του λογισμικού έτσι ώστε να διορθωθεί αυτή η συμπεριφορά ορισμένων συσκευών.”
επίσης λίγες μέρες πιο πριν... η επίσημη ανακοίνωση της apple.
“Ανακαλύψαμε πως ένας μικρός αριθμός iPhone 6S συσκευών που κατασκευάστηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2015 έχουν ένα εξάρτημα της μπαταρίας που δέχτηκε μεγαλύτερη πίεση αέρα από ότι θα έπρεπε πριν συναρμολογηθεί στην ίδια την μπαταρία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι εν λόγω μπαταρίες να χάνουν ισχύ πιο γρήγορα από ότι μια κανονική μπαταρία και έτσι να προκαλούν αιφνίδιων κλείσιμο των συσκευών. Να τονίσουμε και είναι πολύ σημαντικό πως σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα η θέμα ασφάλειας χρήσης”
Τα συμπεράσματα δικά σας. Για μένα πρώτα έπρεπε να βγάλει τη διόρθωση του update και μετά να αλλάξουμε τις μπαταρίες.
Δημοσίευση 08/12/2016 - 16:38
Με όσους έχουν 6s που δεν ανήκουν στα συγκεκριμένα s/n αλλά και σε όσους έχουμε 6αρια και αντιμετωπίζουμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα(απότομες και μεγάλες πτώσεις στο ποσοστό μπαταρίας καθώς και αδικαιολόγητα κλεισίματα με 20%, 30% και 50%) εκεί τι γίνεται,,,,??
Περιμένουμε το επόμενο update για διάγνωση και αν κ όποτε διαπιστωθεί πρόβλημα και βγει μεθεπόμενο update τότε ΙΣΩΣ διορθωθεί το πρόβλημα...??
Είναι η 6η φορά που χρησιμοποιώ Apple συσκευη και η πρώτη που νοιωθω ακάλυπτος απο την εταιρία κολοσσό που είχα στο μυαλό μου....
Δημοσίευση 08/12/2016 - 16:45
Δημοσίευση 08/12/2016 - 16:45
Δημοσίευση 08/12/2016 - 16:53
Και εγώ θα γράψω την εταιρία σας στα μεζεα μου και θα πω apple ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!
Δημοσίευση 08/12/2016 - 16:54
Δημοσίευση 08/12/2016 - 17:02
Αυτές τις μάλ..... στο τέλος της πληρώνει η εταιρία εύχομαι καλές πτώσεις στις πωλήσεις και να μειωθεί ακόμα πιο πολύ το μεριδίο των χρηστών με iOS λειτουργικό.
Τελευταία επεξεργασία από: lunadark, 08/12/2016 - 17:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες