Καλησπερα παιδια.
Εχω ενα iPhone 6s αγορασμενο τον οκτωβριο του 15 απο Cosmote, το οποιο ειναι στο προγραμμα αντικαταστασης μπαταριας (4ο και 5ο ψηφιο τα QG). H συσκευη οντως δειχνει να εχει προβλημα. Πολλες φορες το τελευταιο τριμηνο μου κλεινει στο 10-20 ακομα και 40% και να μην αναβει αλλα να λεει οτι θελει φορτισμα. Και οταν το βαλεις για φορτισμα να αρχιζει απο εκει που ηταν.
Επισης η μπαταρια του εχει πεσει δραματικα παρολο που δεν την εχω ζορισει ολο αυτο το καιρο. Καθε 2 μερες το φορτιζα ... ουτε καν το να το εξαντλω καθε μερα δηλαδη. Δεν εχω δει πανω απο 5 ωρες χρηση το τελευταιο τριμηνο..
Θελω να το παω για αντικατασταση σε καποιο απο τα εξουσιοδοτημενα που κανουν αντικαταστασεις. Απλα ηθελα να περασει λιγο η μπορα γιατι φανταζομαι θα επεσαν ολοι πανω και θα εγινε χαμος. (δεν ειχα το χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες του νηματος).
Ποιο απ'ολα προτεινεται για καλυτερη και πιο γρηγορη δουλεια? Διοτι το χρειαζομαι για την δουλεια μου και δεν μπορω να κατσω χωρις κινητο.
Επισης, θα αντιμετωπισω τυχον αντιρρησεις απο μεριας τους ή θα μου το δεχτουν χωρις κουβεντα?
Λοιπον επανερχομαι στο θεμα παιδια.
Πλεον το κινητο μου φοραει την καινουργια μπαταρια..
10 μερες μετα...
ολα εγιναν οπως μου τα ειπαν απο την Document σε 7-10 μερες θα ερχοταν η μπαταρια οπως και εγινε.. με πηραν τηλεφωνο. κλεισαμε ραντεβου για την επομενη (παρασκευη σημερα) και πηγα και μου την αλλαξαν μεσα σε ενα 15λεπτο..
Παιδια τρομεροι... αψογοι επαγγελματιες..