Καλησπέρα μετά από καιρό και πάλι στην παρέα,
Μετά από μία μετάβαση στο android για 2.5 χρόνια με την οποία έχω κάποια θέματα, σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε iPhone 6s.
Αρχικά να πω ότι είχα ένα iPhone 4 από τον Δεκέμβριο του 2010 μέχρι και που πήρα το LG G3.
Επειδή λείπω καιρό από το 'Apple Universe' θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Πρώτον πως είναι η μπαταρία στο iPhone 6s; Είναι το μεγαλύτερο μου θέμα με το G3, δεν θέλω να με πηγαίνει 2 μέρες φουλ χρήση, αλλά θα ήθελα να βγάζει μία μέρα με 4-5 ώρες screen on time, θα με καλύψει πιστεύετε το 6s; Επίσης επειδή θέλω να διαθέσω όσα λιγότερα χρήματα μπορώ(αγορά από κατάστημα που θα βρω στο skroutz), λέω να πάω σε 32GB, το iPhone 4 ήταν 32GB και ποτέ μου δεν το γέμισα αλλά επειδή οι καιροί αλλάζουν ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα με τα 32GB, να πω σε αυτό το σημείο ότι δεν κρατάω πάνω από 500 φωτογραφίες στο κινητό και την μουσική μου κυρίως την streamαρω.
Τέλος θα ήθελα να πω ότι σκέφτομαι ξανά την μετάβαση σε iPhone γιατί σκέφτομαι επίσης πολύ σοβαρά την απόκτηση ενός macbook pro και απ ότι κατάλαβα είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Και αυτό γιατί κινούμε μεταξύ Γερμανίας, Αυστρίας και Ελλάδας και την πάτησα ήδη μία φορά με προϊόν άλλης εταιρίας το οποίο ναι μεν ήταν μέσα στην εγγύηση αλλά δεν μου δεχόταν στο service επειδή δεν ήταν αγορασμένο από την Αυστρία. Φαντάζομαι με την Apple δεν θα έχω θέμα σε τέτοια πράγματα έτσι;
Συγγνώμη αν σας κούρασα, οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή δεκτή, απλά προσπαθώ να πάρω και 2-3 γνώμες παραπάνω γιατί οι καιροί προφανώς και είναι δύσκολοι και τα λεφτά που σκέφτομαι να δώσω δεν είναι λίγα,ελπίζω να με καταλαβαίνετε..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Γιάννης.