Μεγειες!!!!
Ο φορτιστής νομίζω είναι ίδιος με αυτόν του 4,αν θυμάμαι καλά δίνει έξοδο 1Α όπως και του 6s.
Όσο για το power bank να δεις εάν κι αυτό δίνει έξοδο 1Α οποτε πάλι είσαι οκ με τη χρήση του...Εάν δίνει 2Α ή 2.1Α να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς συχνά.Μια στο τόσο δεν πειράζει!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ!
Φαντάζομαι δεν θα δίνει πάνω από 1Α γιατί είναι απο τα power bank του 'κιλού'.. Αυτό είναι..
Αν δεν τον χρησιμοποιείς εδώ τον αριθμό δε μπορεί να γίνει εν/ποίηση των FaceTime & iMSG.
Και στα 2 μόνο έναν αριθμό μπορείς να βάλεις, αυτόν που έχει η συσκευή.
Τις επαφές πάλι μπορείς να τις κάνεις Export σε vCard να τις περάσεις μετά απο iCloud.com.
Γι 'αυτό που θες μόνο Spark. Υπήρχε παλιότερα τo Cloudmagic που δεν είχε αντίπαλο.. Έγινε όμως Newton και το πήρε η κάτω βόλτα.
Ωραία θα βάλω Spark προς το παρόν και θα δω αν δεν με βολέψει ίσως κάνω κόλπο με προώθηση στο @icloud.com mail.
Τις επαφές λίγο παραπάνω που το έψαξα όντως δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα.. Λογικά θα τις περάσω μέσω iCloud, και θα έχω ενεργοποιημένο το google contacts μόνο για να κρατάει 2ο backup.
Όταν λες και στα 2 τον ίδιο αριθμό, δεν μπορώ δηλαδή να συνδέσω τον ελληνικό αριθμό με το imsg και μετά όταν πάω εκεί να συνδέσω και τον αυστριακό; Και να έχω δηλαδή στο imsg και στο facetime recieve & send σε Apple ID, Ελληνικό Αριθμό, Αυστριακό αριθμό;
Επιπλέον στα ημερολόγια παρόλο που έχω πάρα πολλά events στην κατηγορία επόμενο στο widget και στο menu του force touch, μου εμφανίζει μία πτηση που έχω σε 25 μέρες, και κάνει skip οτιδήποτε άλλο από Γενέθλια και Υπενθυμίσεις μέχρι Μαθήματα και Προσκλήσεις σε Events. Δεν μπορώ να βρω άκρη απο που αλλάζει..
Πραγματικά συγγνώμη με τις τόσες απορίες, απλά με μερικά πράγματα έχω πελαγώσει.
Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 19/12/2016 - 19:18