Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ερωτήσεις για αγορά iPhone 6s.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
77 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 19/12/2016 - 17:20

Έγινε, πλέον θα το ξέρω.. :)

Κάτι ακόμα Raise to wake και Hey Siri καταναλώνουν πολύ μπαταρία; Το Hey Siri δεν μου χρειάζεται απίστευτα, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό, αλλά το raise to wake είναι ωραίο.. Ειδικά τώρα που δεν έχω το Knock On απο το G3(δεν πίστευα ότι θα μου λείψει τόσο πολύ :P ).

Τους χρόνους χρήσης που σου είχα γράψει σε προηγουμενο ποστ (5+) είναι με το raise to wake. Hey Siri δεν χρησιμοποιώ κι εγώ γιατί δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που δεν έχει ελληνικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 19/12/2016 - 18:02

Κάτι ακόμα, γιατί δεν μπορώ να βάλω τον αριθμό μου στο αποστολή και λήψη στο imessage και στο facetime; Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι αριθμός εξωτερικού και βρίσκομαι στην Ελλάδα;

Επίσης γίνεται να συνδέσω 2 αριθμούς με το imessage και facetime, γιατί χρησιμοποιώ άλλο νούμερο όποτε είμαι Ελλάδα και άλλο όποτε είμαι Αυστρία, αλλά και τα 2 θα τα χρησιμοποιώ στο 6s πλέον..

Επιπλέον χρησιμοποιεί κανείς Google contacts; Γιατί δεν μπορώ να βρω πως θα συγχρονίσω συγκεκριμένα group of contacts, τις περνάει όλες στο iPhone.

Και τέλος, κάποια άλλη επιλογή πέρα απο Spark για Gmail push notifications;

Ευχαριστώ, και το ξέρω οτι σας έχω πρήξει, θα προσπαθήσω να σταματήσω.  :D  :D

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 19/12/2016 - 18:10

#48   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/12/2016 - 18:27

Ευχαριστώ για την βοήθεια στην επιλογή.. Πλέον ξαναμπαίνω στην παρέα μετά απο 3 χρόνια περίπου απουσίας με ένα iPhone 6s..
Ήθελα να ρωτήσω, ο φορτιστής του iPhone 4 που είχα είναι ο ίδιος με αυτόν που δίνουν ακόμα, οπότε μπορώ να τον χρησιμοποιήσω αυτόν, αλλά φαντάζομαι είναι λίγο αργός, επιπλέον μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιον 3rd party φαντάζομαι, έχει κάποιος εμπειρία απο αυτόν της Anker; Διότι ο καινούργιος είναι uk και τα adaptors με κουράζουν.. Επίσης το κατάστημα μου έστειλε δώρο ένα power bank της Blun, το οποίο φαντάζομαι είναι ένα απλό mass produced power bank, με ότι αυτό συνεπάγεται, υπάρχει περίπτωση να κάνει περισσότερο κακό απ ότι καλό;
Τέλος το κινητό φοράει 10.0.2, είναι stable να μείνω εδώ ή να κάνω αναβάθμιση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Υ.γ.: Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσω messenger για αυτό και η απαίσια ποιότητα :rolleyes: ..

Μεγειες!!!!
Ο φορτιστής νομίζω είναι ίδιος με αυτόν του 4,αν θυμάμαι καλά δίνει έξοδο 1Α όπως και του 6s.
Όσο για το power bank να δεις εάν κι αυτό δίνει έξοδο 1Α οποτε πάλι είσαι οκ με τη χρήση του...Εάν δίνει 2Α ή 2.1Α να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς συχνά.Μια στο τόσο δεν πειράζει!!

#49   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/12/2016 - 18:32

Κάτι ακόμα, γιατί δεν μπορώ να βάλω τον αριθμό μου στο αποστολή και λήψη στο imessage και στο facetime; Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι αριθμός εξωτερικού και βρίσκομαι στην Ελλάδα;

Επίσης γίνεται να συνδέσω 2 αριθμούς με το imessage και facetime, γιατί χρησιμοποιώ άλλο νούμερο όποτε είμαι Ελλάδα και άλλο όποτε είμαι Αυστρία, αλλά και τα 2 θα τα χρησιμοποιώ στο 6s πλέον..

Επιπλέον χρησιμοποιεί κανείς Google contacts; Γιατί δεν μπορώ να βρω πως θα συγχρονίσω συγκεκριμένα group of contacts, τις περνάει όλες στο iPhone.

Και τέλος, κάποια άλλη επιλογή πέρα απο Spark για Gmail push notifications;

Ευχαριστώ, και το ξέρω οτι σας έχω πρήξει, θα προσπαθήσω να σταματήσω.  :D  :D

Αν δεν τον χρησιμοποιείς εδώ τον αριθμό δε μπορεί να γίνει εν/ποίηση των FaceTime & iMSG.

Και στα 2 μόνο έναν αριθμό μπορείς να βάλεις, αυτόν που έχει η συσκευή.

Τις επαφές πάλι μπορείς να τις κάνεις Export σε vCard να τις περάσεις μετά απο iCloud.com.

Γι 'αυτό που θες μόνο Spark. Υπήρχε παλιότερα τo Cloudmagic που δεν είχε αντίπαλο.. Έγινε όμως Newton και το πήρε η κάτω βόλτα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#50   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2016 - 19:15

Μεγειες!!!!
Ο φορτιστής νομίζω είναι ίδιος με αυτόν του 4,αν θυμάμαι καλά δίνει έξοδο 1Α όπως και του 6s.
Όσο για το power bank να δεις εάν κι αυτό δίνει έξοδο 1Α οποτε πάλι είσαι οκ με τη χρήση του...Εάν δίνει 2Α ή 2.1Α να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς συχνά.Μια στο τόσο δεν πειράζει!!

Ευχαριστώ!

Φαντάζομαι δεν θα δίνει πάνω από 1Α γιατί είναι απο τα power bank του 'κιλού'.. Αυτό είναι..

Αν δεν τον χρησιμοποιείς εδώ τον αριθμό δε μπορεί να γίνει εν/ποίηση των FaceTime & iMSG.

Και στα 2 μόνο έναν αριθμό μπορείς να βάλεις, αυτόν που έχει η συσκευή.

Τις επαφές πάλι μπορείς να τις κάνεις Export σε vCard να τις περάσεις μετά απο iCloud.com.

Γι 'αυτό που θες μόνο Spark. Υπήρχε παλιότερα τo Cloudmagic που δεν είχε αντίπαλο.. Έγινε όμως Newton και το πήρε η κάτω βόλτα.

Ωραία θα βάλω Spark προς το παρόν και θα δω αν δεν με βολέψει ίσως κάνω κόλπο με προώθηση στο @icloud.com mail.

Τις επαφές λίγο παραπάνω που το έψαξα όντως δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα.. Λογικά θα τις περάσω μέσω iCloud, και θα έχω ενεργοποιημένο το google contacts μόνο για να κρατάει 2ο backup.

Όταν λες και στα 2 τον ίδιο αριθμό, δεν μπορώ δηλαδή να συνδέσω τον ελληνικό αριθμό με το imsg και μετά όταν πάω εκεί να συνδέσω και τον αυστριακό; Και να έχω δηλαδή στο imsg και στο facetime recieve & send σε Apple ID, Ελληνικό Αριθμό, Αυστριακό αριθμό;

Επιπλέον στα ημερολόγια παρόλο που έχω πάρα πολλά events στην κατηγορία επόμενο στο widget και στο menu του force touch, μου εμφανίζει μία πτηση που έχω σε 25 μέρες, και κάνει skip οτιδήποτε άλλο από Γενέθλια και Υπενθυμίσεις μέχρι Μαθήματα και Προσκλήσεις σε Events. Δεν μπορώ να βρω άκρη απο που αλλάζει..

Πραγματικά συγγνώμη με τις τόσες απορίες, απλά με μερικά πράγματα έχω πελαγώσει.

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 19/12/2016 - 19:18

#51   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/12/2016 - 19:18

Προφανώς και μπορείς να το αλλάξεις μετά όταν και θα γυρίσεις.

Ταυτόχρονα εννοώ δε μπορείς να έχεις παραπάνω απο έναν.

Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#52   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/12/2016 - 19:41

Ευχαριστώ!
Φαντάζομαι δεν θα δίνει πάνω από 1Α γιατί είναι απο τα power bank του 'κιλού'.. Αυτό είναι..

Εχει του "κιλού" power banks που δίνουν και 12Α έξοδο εάν θες!!!!

#53   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 17:59

Τελικά εντάξει με το imsg, και το powerbank είναι 1Α έξοδος ή τουλάχιστον έτσι γράφει.

Κάτι που με παιδεύει απο χθες, στα ημερολόγια παρόλο που έχω πάρα πολλά events στην κατηγορία επόμενο στο widget και στο menu του force touch, μου εμφανίζει μία πτηση που έχω σε 25 μέρες, και κάνει skip οτιδήποτε άλλο από Γενέθλια και Υπενθυμίσεις μέχρι Μαθήματα και Προσκλήσεις σε Events. Δεν μπορώ να βρω άκρη απο που αλλάζει.

Ευχαριστώ και πάλι.

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 20/12/2016 - 17:59

#54   neptec

neptec

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 20/12/2016 - 19:56

Να ρωτησω και εγω κατι μιας και πηρα και εγω το SE ( για να μην ανοιγω θεμα βλεπω εδω απαντατε αρκετα) :P Μπορω στο lock screen να βγαλω την καμερα που ειναι δεξια; δηλαδη αμα ειναι κλειδωμενο να μην μπορεις να μπεις στην καμερα... μου ετυχε 2-3 φορες να μπω στην καμερα χωρις να το θελω επειδη το σηκωνα να δω την ωρα και μου επεσε ολη η μπαταρια..

#55   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 19:58

Καλησπέρα και πάλι,

Αυτήν την φορά γράφω και όχι για καλό. Το iPhone έσβησε απο μπαταρία ενώ ήμουν έξω και τώρα που γύρισα σπίτι το έχω συνδεδεμένο στο φορτιστή και δεν λέει να ανοίξει. Είναι τώρα τουλάχιστον 10 λεπτά. Παλιά θυμάμαι με το που το έβαζες στον φορτιστή έκανε power up. Και το θέμα είναι οτι δεν ανοίγει ούτε απο το power button. Να κάνω κανένα hard reset; Απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο για καινούργιο κινητό.

Σημείωση, σήμερα το σέταρα και τρέχει 10.0.2 αν αυτό βοηθάει, επιπλέον μου έκανε εντύπωση που πριν κλείσει έμεινε στο 1% για πολύ ώρα, δηλαδή εύκολα θα μπορούσε να έχει και 6-8% αντί για 1% με τόσα που έκανα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να ρωτησω και εγω κατι μιας και πηρα και εγω το SE ( για να μην ανοιγω θεμα βλεπω εδω απαντατε αρκετα)  :P Μπορω στο lock screen να βγαλω την καμερα που ειναι δεξια; δηλαδη αμα ειναι κλειδωμενο να μην μπορεις να μπεις στην καμερα... μου ετυχε 2-3 φορες να μπω στην καμερα χωρις να το θελω επειδη το σηκωνα να δω την ωρα και μου επεσε ολη η μπαταρια..

Από ότι ξέρω φίλε μου αυτό δεν γίνεται, εκτός αν βάλεις την κάμερα στα restrictited apps μέσα από τις ρυθμίσεις, αλλά μετά δεν θα μπορείς να μπεις καθόλου στην εφαρμογή. Βέβαια ίσως να υπάρχει κάποιος άλλος παλιότερος στο ios και να ξέρει κάποιο κόλπο. 

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 20/12/2016 - 20:04

#56   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9872 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 20:05

Να ρωτησω και εγω κατι μιας και πηρα και εγω το SE ( για να μην ανοιγω θεμα βλεπω εδω απαντατε αρκετα) :P Μπορω στο lock screen να βγαλω την καμερα που ειναι δεξια; δηλαδη αμα ειναι κλειδωμενο να μην μπορεις να μπεις στην καμερα... μου ετυχε 2-3 φορες να μπω στην καμερα χωρις να το θελω επειδη το σηκωνα να δω την ωρα και μου επεσε ολη η μπαταρια..

δεν γινεται να απενεργοποιησεις τη καμερα μονο στη lockscreen

#57   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 20:42

Καλησπέρα και πάλι,

Αυτήν την φορά γράφω και όχι για καλό. Το iPhone έσβησε απο μπαταρία ενώ ήμουν έξω και τώρα που γύρισα σπίτι το έχω συνδεδεμένο στο φορτιστή και δεν λέει να ανοίξει. Είναι τώρα τουλάχιστον 10 λεπτά. Παλιά θυμάμαι με το που το έβαζες στον φορτιστή έκανε power up. Και το θέμα είναι οτι δεν ανοίγει ούτε απο το power button. Να κάνω κανένα hard reset; Απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο για καινούργιο κινητό.

Σημείωση, σήμερα το σέταρα και τρέχει 10.0.2 αν αυτό βοηθάει, επιπλέον μου έκανε εντύπωση που πριν κλείσει έμεινε στο 1% για πολύ ώρα, δηλαδή εύκολα θα μπορούσε να έχει και 6-8% αντί για 1% με τόσα που έκανα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Από ότι ξέρω φίλε μου αυτό δεν γίνεται, εκτός αν βάλεις την κάμερα στα restrictited apps μέσα από τις ρυθμίσεις, αλλά μετά δεν θα μπορείς να μπεις καθόλου στην εφαρμογή. Βέβαια ίσως να υπάρχει κάποιος άλλος παλιότερος στο ios και να ξέρει κάποιο κόλπο.

Τελικά άνοιξε;

#58   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 20:50

Τελικά άνοιξε;

Δεν άνοιξε ούτε με Hard Reset, και απλά μετά απο κάνα 15λεπτο κράτησα πατημένο το power button, μέχρι που μετά απο 20 δευτερόλεπτα έδειξε μήλο και έκανε boot up, όταν άνοιξε είχε ήδη 24%+ μπαταρία, ήταν ώρα στον φορτιστή βέβαια.

Περίεργα πράγματα. Μήπως απλά άλλαξε ο χρόνος που χρειάζεται να κρατήσω πατημένο το Power Button; Θυμάμαι στο 4 3-4 δευτερόλεπτα αρκούσαν..

Θα το παρακολουθήσω τώρα μήπως μου κάνει τίποτα κόλπα.

Μήπως το έχεις παρατηρήσει κι εσύ αυτό που μένει στο 1% για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 20/12/2016 - 20:51

#59   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 21:11

Επίσης το spotify έχει κάποιο πρόβλημα με battery drain; Άκουσα κυριολεκτικά 20 λεπτά μουσική την οποία την streamαρε βέβαια με οθόνη σβηστή και μπορεί να έχασα και 10% μπαταρία.. Όταν το είδα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, νόμιζα έφταιγε κάτι άλλο, αλλά το Spotify είναι δεύτερο στην λίστα με τα ποσοστά χρήσης με 18% και πρώτο είναι το App store με 23%, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό πιστεύω μιας και όλο το πρωί σέταρα το κινητό.

#60   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 21:22

Δεν άνοιξε ούτε με Hard Reset, και απλά μετά απο κάνα 15λεπτο κράτησα πατημένο το power button, μέχρι που μετά απο 20 δευτερόλεπτα έδειξε μήλο και έκανε boot up, όταν άνοιξε είχε ήδη 24%+ μπαταρία, ήταν ώρα στον φορτιστή βέβαια.
Περίεργα πράγματα. Μήπως απλά άλλαξε ο χρόνος που χρειάζεται να κρατήσω πατημένο το Power Button; Θυμάμαι στο 4 3-4 δευτερόλεπτα αρκούσαν..
Θα το παρακολουθήσω τώρα μήπως μου κάνει τίποτα κόλπα.

Μήπως το έχεις παρατηρήσει κι εσύ αυτό που μένει στο 1% για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Το είχα πάθει όταν είχαν αλλάξει καινούργια μπαταρία σε ένα παλιότερο μοντέλο και έκανε ακριβώς τα ίδια που έκανε και σε σένα γιατί ήταν άδεια. Πάντως να ξέρεις δεν κάνει να την αφήνεις να αδειάζει τελείως την μπαταρία. Μια φορά τον μήνα περίπου ναι αλλά γενικώς να φορτίζεις στο 20-30%.
Για το Spotify δεν ξέρω να σου πω. Μήπως λόγω των ηχείων;
Ότι προς το τέλος αντέχει πολύ ισχύει και σε μένα.

Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 20/12/2016 - 21:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;