Tο S8 έπεσε από τα 830 ευρώ μέσα σε 2 μήνες στα 570 ευρώ και μιλάμε για μια συσκευή η οποία είναι στην ίδια ποιότητα με το iPhone 8plus (για να μην πω καλύτερη )Το ότι το S8 έπεσε σε τιμή ισχύει και το ίδιο θα γίνει και στο Note 8 και στο iPhone μετά από 5,5 μήνες όπως έγραψες. Και όχι δεν έγραψα 8 μήνες γιατί με συμφέρει, λεφτά δεν κερδίζω ούτε από την Apple ούτε από την Samsung. Είχα την εντύπωση ότι τόσος καιρός είχε περάσει, λάθος μου. Το αρχικό του price bracket δεν είναι το τωρινό πρώτον και δευτερον σαν συσκευή δεν έχει καμία σχέση με κινητά κατηγορίας 200-300 ευρώ.
Το iOS 11.1 σαν beta πάει καλά. Τώρα σαν public τι να σου πώ. Συμφωνώ ότι το 11 σαν beta που την είχα το καλοκαίρι ήταν πολύ καλύτερη από το public release. Θα τους πάρει παραπάνω αλλά θα το φτιάξουν λογικά. Αν δεν το φτιάξουν ο πρώτος που θα κράζει θα είμαι εγώ, γενικά τα έχω μαζεμένα του μάγειρα γιατί ο δρόμος που έχει πάρει η Apple από όταν ανέλαβε ούτε εμένα μου αρέσει. Ελπίζω βέβαια ότι όπως άρχισε να παίρνει το μήνυμα με τα iPad και έκανε κάποιες πρώτες διορθωτικές κινήσεις, έτσι θα γίνει και με τα macbook pro αλλά και με τα iPhone. Θα δούμε.
Κανένα iPhone μέσα σε δυο μήνες δεν θα πέσει ποτέ σε αυτήν την τιμή
Το iOS 11 άποψη μου ήρθε να φέρει νέο “ αέρα “ στις νέες συσκευές -λογικό -και τις παλιές να τις υποβαθμίσει με οποίο τρόπο μπορεί ( μείωση αυτονομίας π.χ)
Θεωρώ αυτό που είχαμε να καμαρώνουμε για την apple το ότι στηρίζει τις παλιές της συσκευές θα σταματήσει σιγά σιγά και αρχίζει να φαίνεται
Μακάρι να κάνω λάθος και η apple να κάνει το αντίθετο ,να συνεχίσει με πάθος να στηρίζει τις παλιότερα συσκευές της
Να είμαστε καλά και θα δούμε [emoji4]
ΥΓ μακάρι το Χ να κάνει καλές πωλήσεις διότι αν πάει στα ίδια χάλια με τα νέα iPhone μας βλέπω σε ένα εξάμηνο όλοι να αλλάζουμε σε καινούργιο iPhone , διότι τα καινούργια update θα μας γονατίσουν ....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 15/10/2017 - 15:28