Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2176   jaymzz

jaymzz

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Twitter:@Jaymzz23
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:09

Όποιος ενδιαφέρεται για 64GB silver υπάρχει στον Γερμανό ‭2310700457‬ ας πάρει τηλ να του το κρατήσουν!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2177   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:13

Αμα ξερει κανεις για 64 space grey γράψτε μπας και εμεις γιατι αμα περιμένουμε απο τα public ...

#2178   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:16

#greenlinegate

#2179   lyk

lyk

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:20

Σε silver 64αρι υπαρχει ενα κομματι και στην Vodafone Mαρουσι (οχι στο Mall) οποιος ενδιαφερεται να το ξερει.

#2180   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:34

Ρόδο αν ξέρει κανείς για διαθέσιμο ας μου πει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2181   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1033 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:43

για οποιον ενδιαφερεται , εγω απο εκει αγορασα κι παρελαβα 

https://www.ebay.com...353.m1438.l2649

#2182   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:50

Έχω την εντύπωση οτι αυτό επιβεβαιώνει αυτό που μου είχαν πεί μέσα απο το Πλαίσιο, ότι τα μαγαζιά πίστεψαν οτι το 64ρι θα κινηθεί πολύ περισσότερο, επειδή είναι φτηνότερο, παραγγείλαν ενα κάρο απο αυτό και λιγότερα 256 και τελικά οι περισσότεροι θέλουν 256, οπότε σπρώχνουν στην αγορα τα 64ρια να τα ξεφορτωθούν γρήγορα, για να μαζέψουν μετρητό να παραγγείλουν 256ρια.... Μια σκέψη κάνω, αλλά νομίζω εξηγεί το γιατί ξαφνικά απο προχθές, ξεφυτρώνουν συνέχεια "διαθέσιμα" 64ρια τριγύρω. :rolleyes:

#2183   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:01

Εχει γεμισει ο τοπος x καπου εδω κλεινει ο κυκλος της αναζητησης συσκευης .θεωρητικα καλυφθηκε αρκετα συντομα η διαθεσιμοτητα φετος αν θυμηθουμε απο αλλες χρονιες που εφτανε σχεδον αρχες δεκεμβρη το
Iphone

#2184   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:09

Εχει γεμισει ο τοπος x καπου εδω κλεινει ο κυκλος της αναζητησης συσκευης .θεωρητικα καλυφθηκε αρκετα συντομα η διαθεσιμοτητα φετος αν θυμηθουμε απο αλλες χρονιες που εφτανε σχεδον αρχες δεκεμβρη το
Iphone

Ισχύει! Ειδικα απο δευτέρα θα βρωμίσει ο τόπος.. Καλα μου πέ ο αδερφός μου μην βιάζεσαι να το πάρεις θα πέσει γρήγορα η τιμή

#2185   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:12

Παιδια στο public μου είπαν πως με τα απαραίτητα χαρτιά παει πιστωτικό υπόλοιπο ο φόρος και επιστρέφει,Φεράρι
Λεει χρειάζεσαι το χαρτί απο taxis
Πιστοποιητικό απο γεμη ΦΕΚ
Και εξουσιοδότηση αν δεν εισαι ο ίδιος
Αν κόψω απλα τιμολόγιο στην επιχείρηση λόγω του οτι εχει πολυ χαρτούρα τωρα δεν τακτοποιείται η απαλλαγή του φόρου μέσω της επιχείρησης ;

Ρωτα τον λογιστή σου ρε φίλε μην παιδεύεσαι τσάμπα εδώ.Αν δεν κατέχεις από λογιστικά δεν μπορούμε να σου εξηγήσουμε.Εαν κόβεις τιμολόγιο σε εταιρία η οποία υπάγεται σε ΦΠΑ τότε συναλλαγή απαλλάσσεται του ΦΠΑ.Ψαξε στο google την ΠΟΛ 1150/2017 και διάβασε την.Τωρα το κάθε μαγαζί ζητάει ό,τι χαρτιά του καπνίσει.Εγω αγόρασα από ένα που μου ζήτησαν μόνο την εκτύπωση από το Taxis.Ο αδερφός μου πήρε απο public και του ζήτησαν Έναρξη,Καταστατικό και εκτύπωση Taxis.Οπως και να χει η διαδικασία είναι εύκολη και το βασικό ότι δεν χρεώνεσαι τον ΦΠΑ.Αφορα αγαθά που είναι πάγια για μια επιχείρηση ή επενδυτικά αγαθά.Αυταααααααααα

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#2186   Tzo

Tzo

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:13

εγω παλι που παραγγειλα απο κωτσοβολο ηρακλειο κρητης μολις σημερα το πρωι παρελαβα και μια μηνυματαρα που λεει οτι θα καθυστερησει και αλλο λογο αναβολης παραλαβης απο προμηθευτη τους.

#2187   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12950 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:14

Αν δεν έχεις δώσει χρήματα μην ασχολείσαι όπου το βρεις το παίρνεις .

#2188   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:14

Tο οτι καλύφθηκε η διαθεσιμότητα απο που ακριβώς βγαίνει ? Πρώτον, το ότι κάποιοι το πήραν και ησύχασαν, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουμε πολλοί που περιμένουμε ακόμα, χωρίς να έχουμε ιδέα πότε ακριβώς θα το πάρουμε, πέρα απο σκόρπια λόγια και δεύτερον και σημαντικότερο, ότι ο μικρόκοσμος ο δικός μας εδώ, που ασχολείται, ψάχνει συνέχεια και αλληλοβοηθιέται, είναι απειροελάχιστος και δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το μέγεθος της αγορας εκεί έξω και πάρα πολλών καταναλωτών, που απλά μπαίνουν σε ενα μαγαζί για να ακούσουν για τέλος του μήνα ή μέσα του άλλου απο τους πωλητές και δεν τρέχουν απο μαγαζί σε μαγαζί κάθε μέρα.

Η διαθεσιμότητα καλύπτεται, όταν ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπεί σε ενα μαγαζί και να πάρει το χρώμα που θέλει και τη χωρητικότητα που θέλει και αυτό σε καμμία περίπτωση δεν συμβαίνει και φοβάμαι οτι δεν το βλέπω να συμβαίνει πολύ σύντομα.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 11/11/2017 - 14:21

#2189   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:15

Καλά το ότι έχει παραλάβει (σχεδόν) όποιος γράφει σε αυτό το νήμα δεν είναι ενδεικτικό.

Ούτε ότι βρίσκουμε 1-2 συσκευές δεξιά και αριστερά παρατημένες.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι τα καταστήματα που έπαιρναν προπαραγγελίες, ακόμα δεν έχουν διαθέσιμα.

5-10-100 συσκευές που βρέθηκαν σε ξεχασμένα καταστήματα, δεν σημαίνει ότι έστρωσε η διαθεσιμότητα.

Υπάρχει άπειρος κόσμος εκεί έξω, που σίγουρα περιμένει να παραλάβει, και θα αργήσει αρκετά ακόμα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2190   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12950 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:19

Που έχει γεμίσει ρε παιδιά εγώ όπου αν ψάχνω δεν υπάρχει (ψάχνω για φίλο ) ας μας που να τα πάρουμε .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες