Που έχει γεμίσει ρε παιδιά εγώ όπου αν ψάχνω δεν υπάρχει (ψάχνω για φίλο ) ας μας που να τα πάρουμε .
Και εγώ ψάχνω και δεν έχω βρει ακόμα τίποτα . Αθήνα μόνο βρήκα δύο αλλά είμαι Ρόδο δεν μπορώ να πάρω. :-(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:25
Που έχει γεμίσει ρε παιδιά εγώ όπου αν ψάχνω δεν υπάρχει (ψάχνω για φίλο ) ας μας που να τα πάρουμε .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:26
Δεν έχει γεμίσει, Μάνο.
Επειδή μπήκαν 2 παιδιά και είπαν ότι παραλάβανε και αλλα 2-3 ότι υπάρχει μια διαθέσιμη συσκευή εδώ, και μια εκεί, νομίζουν οι άλλοι ότι καλύφθηκε η ζήτηση.
Θα πάρει καιρό μέχρι να δούμε iPhone X διαθέσιμα στα καταστήματα και έτοιμα προς αγορά για όποιον τα θέλει.
Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:30
μολις πηρα τηλ σε πολλα μαγαζια και δεν υπαρχει πουθενα πλεον σε καποια μου ειπαν απο Δευτερα που θα παραλαβουν παραγγελιες και στον γερμανο του ν.ηρακλειου πλεον δεν εχουν διαθεσιμο αν ακουσει καποιος κατι για διαθεσιμη συσκευη πειτε μου εχω ψαξει σε ολη την Αθηνα
Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:33
Σε ευχαριστώΡωτα τον λογιστή σου ρε φίλε μην παιδεύεσαι τσάμπα εδώ.Αν δεν κατέχεις από λογιστικά δεν μπορούμε να σου εξηγήσουμε.Εαν κόβεις τιμολόγιο σε εταιρία η οποία υπάγεται σε ΦΠΑ τότε συναλλαγή απαλλάσσεται του ΦΠΑ.Ψαξε στο google την ΠΟΛ 1150/2017 και διάβασε την.Τωρα το κάθε μαγαζί ζητάει ό,τι χαρτιά του καπνίσει.Εγω αγόρασα από ένα που μου ζήτησαν μόνο την εκτύπωση από το Taxis.Ο αδερφός μου πήρε απο public και του ζήτησαν Έναρξη,Καταστατικό και εκτύπωση Taxis.Οπως και να χει η διαδικασία είναι εύκολη και το βασικό ότι δεν χρεώνεσαι τον ΦΠΑ.Αφορα αγαθά που είναι πάγια για μια επιχείρηση ή επενδυτικά αγαθά.Αυταααααααααα
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:38
Καλά χθες ο geomac31 μας είπε ότι "όποιος θέλει και προνόησε" βρήκε και σήμερα ότι "καλύφθηκε η ζήτηση¨"...
Χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης, δε νομίζω ότι ισχύει τίποτα από τα δύο. Ακόμα,λόγω ακριβώς της υφιστάμενης χαμηλής διαθεσιμότητας η τύχη παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο...άσε που το δείγμα εδώ δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Αν γίνει μια λίστα με όσους το πήραν, θα είναι πάνω απο 30 άτομα;
Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:45
Καλά χθες ο geomac31 μας είπε ότι "όποιος θέλει και προνόησε" βρήκε και σήμερα ότι "καλύφθηκε η ζήτηση¨"...
Χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης, δε νομίζω ότι ισχύει τίποτα από τα δύο. Ακόμα,λόγω ακριβώς της υφιστάμενης χαμηλής διαθεσιμότητας η τύχη παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο...άσε που το δείγμα εδώ δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Αν γίνει μια λίστα με όσους το πήραν, θα είναι πάνω απο 30 άτομα;
Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:46
Είπα και εγώ που είναι και δεν τα βλέπω🧐Δεν έχει γεμίσει, Μάνο.
Επειδή μπήκαν 2 παιδιά και είπαν ότι παραλάβανε και αλλα 2-3 ότι υπάρχει μια διαθέσιμη συσκευή εδώ, και μια εκεί, νομίζουν οι άλλοι ότι καλύφθηκε η ζήτηση.
Θα πάρει καιρό μέχρι να δούμε iPhone X διαθέσιμα στα καταστήματα και έτοιμα προς αγορά για όποιον τα θέλει.
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:02
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:05
Space grey δεν υπαρχει πουθενάΚανονικά πρέπει να υπάρχει ένα poll να δούμε πόσοι πήραν και πόσοι όχι. 256 SG δεν υπάρχει πουθενά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:26
Πάντως εγω να την πώ την αμαρτία μου, 256ρι να βρω και δεν έχω πλέον κανένα θέμα με το χρώμα. Ήμουν σαφως υπέρ του SG και αυτό παρήγγειλα, αλλά βλέποντας και το silver απο κοντά, μου άρεσε πολύ. Το μαύρο μου αρέσει πολύ σαν χρώμα, ειδικά μετά απο 2 χρόνια με 6s Plus Rose Gold, αλλά βλέποντας το στα χέρια κολλητού μου, έχω την αίσθηση οτι απο μακριά και σβηστό μοιάζει πολύ με εκατοντάδες άλλα που κυκλοφορούν τριγύρω, ενω το silver μου κάνει λίγο πιο ιδιαίτερο. Οπότε κατέληξα στο, γερό νάναι και ότι νάναι και αυτό ομολογώ ότι μου αυξάνει λίγο το ενδιαφέρον, ως προς το τι θα μου κάτσει τελικά.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 11/11/2017 - 15:28
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:37
Γνώμη μου ειναι πως δίνοντας 1500 πρεπει να πάρεις και την πρώτη σου επιλογή ,αυτο που θελεις όπως το θελεις.Πάντως εγω να την πώ την αμαρτία μου, 256ρι να βρω και δεν έχω πλέον κανένα θέμα με το χρώμα. Ήμουν σαφως υπέρ του SG και αυτό παρήγγειλα, αλλά βλέποντας και το silver απο κοντά, μου άρεσε πολύ. Το μαύρο μου αρέσει πολύ σαν χρώμα, ειδικά μετά απο 2 χρόνια με 6s Plus Rose Gold, αλλά βλέποντας το στα χέρια κολλητού μου, έχω την αίσθηση οτι απο μακριά και σβηστό μοιάζει πολύ με εκατοντάδες άλλα που κυκλοφορούν τριγύρω, ενω το silver μου κάνει λίγο πιο ιδιαίτερο. Οπότε κατέληξα στο, γερό νάναι και ότι νάναι και αυτό ομολογώ ότι μου αυξάνει λίγο το ενδιαφέρον, ως προς το τι θα μου κάτσει τελικά.
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:44
Space grey δεν υπαρχει πουθενά
64 θελω και έστω οτι βρεις κάπου θα ειναι σίγουρα silver
αν βρεις silver το θελω εγω , αν και sg εχω παραγγειλει αλλα δεν βλεπω να με περνουν απο τα public...
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:47
αν βρεις silver το θελω εγω , αν και sg εχω παραγγειλει αλλα δεν βλεπω να με περνουν απο τα public...
Αν είσαι από αθήνα είχα βρει .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:53
Γνώμη μου ειναι πως δίνοντας 1500 πρεπει να πάρεις και την πρώτη σου επιλογή ,αυτο που θελεις όπως το θελεις.
Τωρα το silver οντως ειναι πιο flashy και φαινεται αλλα ισως γίνεις στόχος να στο κλέψουν πιο ευκολα.
Το οτι εχεις 10 θα φαινεται απο το notch :Ρ
Μωρέ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου οτι με τόσα λεφτά πρέπει ο καθένας να πάρει την πρώτη του επιλογή και αν το είχα πάρει την πρώτη μέρα, όπως μάταια ήλπιζα, δεν θα έμπαινα σε αυτο το τριπ. Αλλά περίμενε περίμενε, μπαίνει το μυαλό στις λεπτομέρειες για να περνάει η ώρα και έτσι πλέον δεν είμαι τόσο σίγουρος όσο ήμουν για την πρώτη επιλογή ! Εκτός αν έχω προαίσθημα οτι τελικά θα μου κάτσει silver και προετοιμάζομαι ψυχολογικά.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 11/11/2017 - 15:54
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:54
Και εγω απο public τα ιδιααν βρεις silver το θελω εγω , αν και sg εχω παραγγειλει αλλα δεν βλεπω να με περνουν απο τα public...
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες