Αν είσαι από αθήνα είχα βρει .
σου εχω στελει pm, ναι απο αθηνα ειμαι
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:56
Αν είσαι από αθήνα είχα βρει .
σου εχω στελει pm, ναι απο αθηνα ειμαι
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:56
Μωρέ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου οτι με τόσα λεφτά πρέπει ο καθένας να πάρει την πρώτη του επιλογή και αν το είχα πάρει την πρώτη μέρα, όπως μάταια ήλπιζα, δεν θα έμπαινα σε αυτο το τριπ. Αλλά περίμενε περίμενε, μπαίνει το μυαλό στις λεπτομέρειες για να περνάει η ώρα και έτσι πλέον δεν είμαι τόσο σίγουρος όσο ήμουν για την πρώτη επιλογή ! Εκτός αν έχω προαίσθημα οτι τελικά θα μου κάτσει silver και προετοιμάζομαι ψυχολογικά.
![]()
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:58
Και εγω απο public τα ιδια
Υπήρχε πριν σε ενα κατάστημα Γερμανός και είχαν γραψει κάποιοι το τηλεφωντο
το πηραν 10 λεπτα πρωτου τους παρω τηλ.... ειμαι και ατυχος
Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:59
Θελω να ρωτησω κατι.Ειμαι επιτηδευματιας,και αποδιδω ΦΠΑ στην εφορια ανα 3 μηνες μεσω λογιστη.Περυσι,τετοια εποχη ειχα αγορασει ενα Iphone,το πληρωσα κανονικα και μετα απο 2 μηνες,το ΦΠΑ το ειχα σαν εκπτωση στην αποδοση ΦΠΑ που κανω καθε 3 μηνες.Απ'οτι καταλαβα φετος απο 1 Αυγουστου κατι αλλαξε και οταν αγοραζω ενα κινητο,δεν δινω καθολου ΦΠΑ.Αυτο το ΦΠΑ του κινητου το δινω μετα στην 3μηνη αποδοση ΦΠΑ?Η' ποτεΡωταω γιατι θελω την αλλη εβδομαδα να αγορασω ενα Iphone X με αυτο το τροπο.
Δημοσίευση 11/11/2017 - 16:02
Να πω και την δική μου ιστορία.
Εκανα 3 προπαραγγελίες 27/10:
η 1η ΠΛΑΙΣΙΟ με κάρτα και αποστολή στο χώρο μου,
η 2η PUBLIC παραλαβή από κατάστημα COSMOS Θεσ/νίκης
και η 3η MEDIA MARKT παραλαβή από κατάστημα ΣΤΑΘΜΟΣ Θεσ/νίκης.
Μέχρι σήμερα το πρωί ... Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! !
Στις 9.15 σήμερα το πρωί μπαίνοντας στο σαιτ του ΚΩΤΣΟΥ βλέπω ένα 64gb silver διαθέσιμο.
Αμέσως το βάζω στο καλάθι και προχωράω κανονικά την παραγγελία με πιστωτική και αποστολή στο σπίτι.
Αποτέλεσμα μετά και από επικοινωνία : Τρίτη πρωί παραλαμβάνω στη Βέροια στο σπίτι.
Κι έτσι έκανα στη συνέχεια τις 3 ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ.
Ευχαριστώ το φόρουμ για την συντροφιά και την παρηγοριά γιατί είμαι και εδώ κι ενάμιση μήνα με κάταγμα αστραγάλου.
Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου, καλορίζικο για τους κατόχους και καλή τύχη σε όσους το αναζητούν !
Τελευταία επεξεργασία από: kosmasche, 11/11/2017 - 16:06
Δημοσίευση 11/11/2017 - 16:24
Δημοσίευση 11/11/2017 - 16:27
To χαρτί του taxis πρέπει να είναι με πρόσφατη ημερομηνία.. τυπωμένο το πολύ 1-2 μέρες πριν την έκδοση του τιμολογίου
Δημοσίευση 11/11/2017 - 16:38
Ποτέ δεν το αποδιδεις.Αγοραζεις άνευ ΦΠΑ.Το παραστατικό καταχωρείται στην περιοδική ΦΠΑ με χρεωπιστωση οπότε εκμηδενιζεται.Μην σε μπερδεύω όμως με αυτά.Μεινε στο ότι δεν αποδιδεις τον ΦΠΑ καθόλου.Πληρωνεις μόνο την καθαρή αξία της συσκευής.Θελω να ρωτησω κατι.Ειμαι επιτηδευματιας,και αποδιδω ΦΠΑ στην εφορια ανα 3 μηνες μεσω λογιστη.Περυσι,τετοια εποχη ειχα αγορασει ενα Iphone,το πληρωσα κανονικα και μετα απο 2 μηνες,το ΦΠΑ το ειχα σαν εκπτωση στην αποδοση ΦΠΑ που κανω καθε 3 μηνες.Απ'οτι καταλαβα φετος απο 1 Αυγουστου κατι αλλαξε και οταν αγοραζω ενα κινητο,δεν δινω καθολου ΦΠΑ.Αυτο το ΦΠΑ του κινητου το δινω μετα στην 3μηνη αποδοση ΦΠΑ?Η' ποτε
Ρωταω γιατι θελω την αλλη εβδομαδα να αγορασω ενα Iphone X με αυτο το τροπο.
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 11/11/2017 - 16:38
Δημοσίευση 11/11/2017 - 16:45
Ρε παιδιά υπομονή δηλαδή κάνει που κάνει 1400 να δίνουμε και παραπάνω για να βγάζουν κάποιοι χρήματα ντροπή για λίγες μέρες εγώ τη να πω που περιμένω το δικό μου αρχές Ιανουαρίου απο Αμερική.
Δημοσίευση 11/11/2017 - 16:46
Στις 9.15 σήμερα το πρωί μπαίνοντας στο σαιτ του ΚΩΤΣΟΥ βλέπω ένα 64gb silver διαθέσιμο.
Αμέσως το βάζω στο καλάθι και προχωράω κανονικά την παραγγελία με πιστωτική και αποστολή στο σπίτι.
Αποτέλεσμα μετά και από επικοινωνία : Τρίτη πρωί παραλαμβάνω στη Βέροια στο σπίτι.
Ευχαριστώ το φόρουμ για την συντροφιά και την παρηγοριά γιατί είμαι και εδώ κι ενάμιση μήνα με κάταγμα αστραγάλου.
Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου, καλορίζικο για τους κατόχους και καλή τύχη σε όσους το αναζητούν !
Μπράβο ρε φίλε!!! Χαίρομαι για σένα, γιατί ταλαιπωρήθηκες αρκετά όλες αυτές τις μέρες ψάχνοντας το. Καλορίζικο!!!!
Εγώ ακόμα τίποτα! Πού θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα έρθει και το δικό μου!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:13
Αντε, με το καλό, επιτέλους ! Νομίζω οτι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα βολευτούμε και οι υπόλοιποι ταλαίπωροι που έχουμε απομείνει !
Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:42
Αντε, με το καλό, επιτέλους ! Νομίζω οτι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα βολευτούμε και οι υπόλοιποι ταλαίπωροι που έχουμε απομείνει !
το ίδιο νομίζαμε και τη προηγούμενη εβδομάδα
Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:46
το ίδιο νομίζαμε και τη προηγούμενη εβδομάδα
![]()
![]()
Σωστός ! Ναι, αλλά την προηγούμενη βδομάδα δεν είχαν σκάσει τόσα κομμάτια όσο αυτήν, τότε είμασταν σχεδον όλοι στο ίδιο μεγάλο καράβι, σήμερα όσοι έχουμε απομείνει χωρίς συσκευή, δεν γεμίζουμε ούτε βάρκα, άρα έρχεται και η σειρά μας !
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 11/11/2017 - 17:47
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:02
Πολύ λαθοςΣωστός ! Ναι, αλλά την προηγούμενη βδομάδα δεν είχαν σκάσει τόσα κομμάτια όσο αυτήν, τότε είμασταν σχεδον όλοι στο ίδιο μεγάλο καράβι, σήμερα όσοι έχουμε απομείνει χωρίς συσκευή, δεν γεμίζουμε ούτε βάρκα, άρα έρχεται και η σειρά μας !
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:11
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες