Νέα εβδομάδα, νέα αναζήτηση

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:17
Ad
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:22
πως γινεται ομως ρε παιδι μου να καταληγουν κινητα σε άτομα που μετά τα πουλάνε πιο ακριβα ήθελα να ξερα... φταίνε όμως αυτοι που τα αγοράζουν
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:31
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:43
Μπράβο ρε φίλε!!! Χαίρομαι για σένα, γιατί ταλαιπωρήθηκες αρκετά όλες αυτές τις μέρες ψάχνοντας το. Καλορίζικο!!!!
Εγώ ακόμα τίποτα! Πού θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα έρθει και το δικό μου!
Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, άντε να σου έρθει και το δικό σου πολύ σύντομα!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:44
Αντε, με το καλό, επιτέλους ! Νομίζω οτι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα βολευτούμε και οι υπόλοιποι ταλαίπωροι που έχουμε απομείνει !
Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σου σύντομα!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:46
Είμαστε πολλοί και είμαστε παντού...Το νου σας...
Ωραίο !!! και επαναστατικό ....
Δημοσίευση 11/11/2017 - 18:55
καλορίζικα σε όσους παρέλαβαν σήμερα! Οι υπόλοιποι αν συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό οι παραλαβές μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα τα έχουμε λογικα
Δημοσίευση 11/11/2017 - 19:06
Δημοσίευση 11/11/2017 - 19:13
Εγω μετα απο πώληση 7 plus έμεινα με 4s xDΡε παιδια μας δουλευετε; Ποια διαθεσιμοτητα; Εχω προπαραγγελιες απο 27/10 11.00 το πρωι απο πλαισιο, public, kotsovolo σε space grey 64αρι και δεν εχω καμια ενημερωση. Επισης σε νεα σμυρνη και παλαιο φαληρο σε οποιο καταστημα και να πηγα δεν υπαρχει τιποτα! Η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντλειται και ειμαι με ενα νοκια της πλακας στο χερι μετα την πωληση του 7plus μου!!!
Υπομονή και αυτη τη βδομαδα πιστεύω κατι θα γινει
Δημοσίευση 11/11/2017 - 19:37
Ρε παιδια μας δουλευετε; Ποια διαθεσιμοτητα; Εχω προπαραγγελιες απο 27/10 11.00 το πρωι απο πλαισιο, public, kotsovolo σε space grey 64αρι και δεν εχω καμια ενημερωση. Επισης σε νεα σμυρνη και παλαιο φαληρο σε οποιο καταστημα και να πηγα δεν υπαρχει τιποτα! Η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντλειται και ειμαι με ενα νοκια της πλακας στο χερι μετα την πωληση του 7plus μου!!!
Πλαίσιο, Public, Kωτσόβολος, Media Markt κλπ δεν περιμένω τίποτα πλεον, θεωρώ οτι είναι απαράδεκτοι. Μόνο απο Cosmote ή Vodafone έλπίζω, που όπως ανέφεραν αρκετοι στάθηκαν τυχεροί. Κανε μια βόλτα, αν έχεις όρεξη φυσικά και άσε τα στοιχεία σου σε κανα δυο μαγαζιά. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανοτητες να το έχεις απο κεί, πριν απο τις προπαραγγελίες στις αλυσίδες, όπως δείχνει το πράγμα τουλάχιστον. Οι αλυσίδες εξαρτώνται απο την infoquest, οπότε πάνε μαζί, ενώ οι εταιρείες κινητής κάνουν η καθεμιά δική της εισαγωγή. Είναι άλλο να μοιράσει η infoquest 1000 κομμάτια π.χ σε τόσες αλυσίδες με τόσα μαγαζιά η καθεμία και άλλο να μοιράσει η Cosmote 1000 κομμάτια (τυχαία νούμερα αναφέρω) μόνο σε δικά της μαγαζιά !
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 11/11/2017 - 19:41
Δημοσίευση 11/11/2017 - 19:44
Εγώ "προτείνω" να αγοράσουμε από τους καλούς ανθρώπους (skrrrtzzzzz) που θέλουν να μας βοηθήσουν να βρούμε Χ με μόνο 2.000 ...
Δημοσίευση 11/11/2017 - 19:44
Πολύ λαθος
Κατι τέτοια ελεγε και κάποιος αλλος πιο πανω
Ειμαστε πολλοι που δεν εχουμε παρει
Φιλικά σου λέω, οτι την επόμενη φορά που θα με συγκρίνεις με τον συγκεκριμένο άλλο, θα αυτοδιαγραφώ και δεν θα ξαναπεράσω ούτε έξω απο το forum !
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 11/11/2017 - 19:45
Δημοσίευση 11/11/2017 - 19:57
ΧαχαχαχαΦιλικά σου λέω, οτι την επόμενη φορά που θα με συγκρίνεις με τον συγκεκριμένο άλλο, θα αυτοδιαγραφώ και δεν θα ξαναπεράσω ούτε έξω απο το forum !
Αμα το εχω Δευτέρα δε συγκρίνεται με κανεναν !
Δημοσίευση 11/11/2017 - 20:18
Αντε να πω και γω τον πονο μου...
Οντας κατοικος σε νησι (Λεσβος) οι επιλογες για φυσικα καταστηματα τραγικες το λιγοτερο.
Με προπαραγγελιες δεν ασχοληθηκα καν γιατι το χα ξαναδει το εργο.
Οποτε λεω σ ενα γνωστο με καταστημα Γερμανο αν παιζει να φερει εστω σα demo.
Ολα αυτα την προηγουμενη Παρασκευη,οπου κ μου λεει οτι μαλλον την επομενη θα εχει ενα κομματι.
Ε λεω και γω θα περασω δευτερα να το δω αν ειναι.
Παω λοιπον τη Δευτερα ολο προσμονη κ με το που μπαινω μεσα τον βλεπω να κατεβαζει τα μουτρα...
Ηρθε ρε συ λεει τελικα ενα κομματι κ με πηραν τηλεφωνο απο Μυτιληνη (60 χλμ αποσταση) και ηρθαν και το πηραν cash...
Tα νευρα τσαταλια βεβαια οπως καταλαβαινετε αλλα το καλυτερο ηταν οτι αυτος που το πηρε ηταν και παπας....
Πολυ hi tech τελικα οι ρασοφοροι μας!
Αμην!
Δημοσίευση 11/11/2017 - 20:21
Αντε να πω και γω τον πονο μου...
Οντας κατοικος σε νησι (Λεσβος) οι επιλογες για φυσικα καταστηματα τραγικες το λιγοτερο.
Με προπαραγγελιες δεν ασχοληθηκα καν γιατι το χα ξαναδει το εργο.
Οποτε λεω σ ενα γνωστο με καταστημα Γερμανο αν παιζει να φερει εστω σα demo.
Ολα αυτα την προηγουμενη Παρασκευη,οπου κ μου λεει οτι μαλλον την επομενη θα εχει ενα κομματι.
Ε λεω και γω θα περασω δευτερα να το δω αν ειναι.
Παω λοιπον τη Δευτερα ολο προσμονη κ με το που μπαινω μεσα τον βλεπω να κατεβαζει τα μουτρα...
Ηρθε ρε συ λεει τελικα ενα κομματι κ με πηραν τηλεφωνο απο Μυτιληνη (60 χλμ αποσταση) και ηρθαν και το πηραν cash...
Tα νευρα τσαταλια βεβαια οπως καταλαβαινετε αλλα το καλυτερο ηταν οτι αυτος που το πηρε ηταν και παπας....
Πολυ hi tech τελικα οι ρασοφοροι μας!
Αμην!
ΕΥΛΟΓΗCΟΝ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες