Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2251   CHATZIK

CHATZIK

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/11/2017 - 09:49

Το θέμα είναι να ανοίξει κάποιος βαρβάτος επενδυτής Apple Store στην Ελλάδα για να δούμε μετά τι συμπεριφορά θα έχει ο τωρινός αντιπρόσωπος,,,

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2252   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 12/11/2017 - 09:54

Το θέμα είναι να ανοίξει κάποιος βαρβάτος επενδυτής Apple Store στην Ελλάδα για να δούμε μετά τι συμπεριφορά θα έχει ο τωρινός αντιπρόσωπος,,,

Δεν νομίζω να μην θέλουν να πουλήσουν οι μεγάλοι απλά είναι παιχνίδια της Apple .Οι αλυσίδες έκαναν παραγγελίες πολύ μεγάλες γιατί ήξεραν ότι θα κάνει μεγάλες πωλήσεις αλλά οι κεντρικές αποθήκες έστειλαν ελάχιστα κομμάτια σε όλους και γι αυτό και δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα.Πιστεύω ότι από την μέση της εβδομάδας ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα και θα παραλάβουν.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2253   bkara

bkara

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 12/11/2017 - 11:37

έχω μιλήσει με μαγαζί απο σκρουτζ.αυτή τη βδομάδα θα ρίξουν την τιμή στα 1100€ για το 64αρι

#2254   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:39

έχω μιλήσει με μαγαζί απο σκρουτζ.αυτή τη βδομάδα θα ρίξουν την τιμή στα 1100€ για το 64αρι

Καλά ας μείνει ελλειμματική η αγορά και θα δεις τι καλά που αντι για 1.100 θα το πάνε 1.400!!!

#2255   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:44

Αυτό ίσως κ να συμβεί ΟΤΑΝ θα πηγαίνεις πχ στον Κωτσοβολο και τα έχει διαθέσιμα για άμεση αγορά, τώρα που υπάρχει ΖΗΤΗΣΗ κ η ΠΡΟΣΦΟΡΑ είναι μηδενική μόνο φιλανθρωπικό ίδρυμα θα το έκανε αυτό.

#2256   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/11/2017 - 13:21

Δεν έχει σχέση ο επενδυτής. Τα Apple Store είναι της Apple δεν υπάρχει μεσάζοντας ή επενδυτής. Ο τωρινός αν γίνει κάτι τέτοιο θα πουλάει τα xiaomi, αν και δεν ξέρω αν και εκεί κάνει τα ίδια.

#2257   nigal9981

nigal9981

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 16:24

Ναι λοιπόν παρέλαβα κι εγώ εχθές με την βοήθεια του hardrock που είπε για τον Γερμανό στο Ηράκλειο. Έτυχε να είμαι κοντά πήρα τηλέφωνο μου το κράτησε η κοπέλα και πλέον σήμερα σας γράφω από αυτό! Silver 64αρι! Πραγματικά το τηλέφωνο είναι ένα επίπεδο πάνω!
Και πάλι ευχαριστώ παιδιά

#2258   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 12/11/2017 - 17:25

Ναι λοιπόν παρέλαβα κι εγώ εχθές με την βοήθεια του hardrock που είπε για τον Γερμανό στο Ηράκλειο. Έτυχε να είμαι κοντά πήρα τηλέφωνο μου το κράτησε η κοπέλα και πλέον σήμερα σας γράφω από αυτό! Silver 64αρι! Πραγματικά το τηλέφωνο είναι ένα επίπεδο πάνω!
Και πάλι ευχαριστώ παιδιά

Αλλος που παρελαβε χθες. Μα τι γινεται τελιωσπατον με αυτη την ιστορια το μισο φορουμ παρελαβε και εγω καθομαι και ακουω τις μαλακιες που μ λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμο οτι λογο της πολυς ζητησης ο προμηθευτης μας δεν ξερει ποτε θα το φερει κλπ ; Αν ειναι να με σκασει να μου σπασει τα νευρα μεχρι να ερθη και να με ξενερωσει ενα Χ τοτε δεν το θελω.

#2259   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1005 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 17:26

Αλλος που παρελαβε χθες. Μα τι γινεται τελιωσπατον με αυτη την ιστορια το μισο φορουμ παρελαβε και εγω καθομαι και ακουω τις μαλακιες που μ λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμο οτι λογο της πολυς ζητησης ο προμηθευτης μας δεν ξερει ποτε θα το φερει κλπ ; Αν ειναι να με σκασει να μου σπασει τα νευρα μεχρι να ερθη και να με ξενερωσει ενα Χ τοτε δεν το θελω.

μια απο τα ιδια

#2260   Eyezman

Eyezman

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 12/11/2017 - 17:29

Για να τολμάει σκρουτζομαγαζο να πουλάει 2000 άμεσα διαθέσιμο 256 αρι καταλαβαίνετε που πατάνε. Εγω απορώ γιατί σκοτώνεστε να το πάρετε την πρώτη βδομάδα διαθεσιμότητας . Δεν έχετε κινητό ; Σας χάλασε; Πως κάνετε έτσι; Πουλήσατε κάποιοι τα 7+ για να πάρετε το Χ πριν το πάρετε καν. Με αυτά τα φαινόμενα έχουμε τους εμπόρους που μας αξίζουν.

#2261   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/11/2017 - 17:30

Ο συγκεκριμένος πήρε ενα ξεχασμένο κομμάτι στο Γερμανό στο Ηράκλειο
Το Χ δεν υπαρχει αυτη τη στιγμή
Εδω μεσα πήραν γύρω στα 10 άτομα, αν δε μπορείτε να περιμένετε πάρτε κατι αλλο αν δεν έχετε δεσμευτεί με λεφτά σε κάποιο κατάστημα

#2262   ik0nstanti1nos

ik0nstanti1nos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 20:59

Μα συμφωνώ 1000% μαζί σου σε αυτά που λές, ακριβώς για αυτό λέω πως όσο και να φωνάξουμε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν είπα πουθενά οτι φταίμε εμείς οι καταναλωτές, ασφαλώς και δεν φταίμε που έχουμε την απάιτηση να μη μας κοροιδεύουν, όταν δίνουμε ενα σωρό λεφτά. ϊσως έχεις δίκιο, θα έπρεπε να πω αυτή είναι η ελεύθερη αγορά ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Σαφώς και είναι η Ελληνική νοοτροπία που ευθύνεται για όλα αυτά, γιατί δε γίνονται πουθενά αλλού, σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο παραγγέλνεις κάτι και σου λένε θα το έχεις ΤΟΤΕ ! Δεν υπάρχει σεβασμός στον πελάτη γιατί δεν υπάρχει γενικά σεβασμός του ενός προς τον άλλο ! Το point μου ήταν όμως, οτι όσο βγάζει και η αντιπροσωπεία και τα μαγαζιά λεφτά, δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί τους, όσο και να φωνάζουμε εμείς για την ταλαιπωρία μας.

Έχεις απόλυτα δίκιο

#2263   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:02

Για να τολμάει σκρουτζομαγαζο να πουλάει 2000 άμεσα διαθέσιμο 256 αρι καταλαβαίνετε που πατάνε. Εγω απορώ γιατί σκοτώνεστε να το πάρετε την πρώτη βδομάδα διαθεσιμότητας . Δεν έχετε κινητό ; Σας χάλασε; Πως κάνετε έτσι; Πουλήσατε κάποιοι τα 7+ για να πάρετε το Χ πριν το πάρετε καν. Με αυτά τα φαινόμενα έχουμε τους εμπόρους που μας αξίζουν.

Off topic: Ειδικά με τέτοιο πρώτο post εννοείται πως έχουμε τους εμπόρους που μας αξίζουν... Η νοοτροπία του Έλληνα να την "πει" και να κρίνει τον διπλανό του με ύφος 100 καρδιναλίων δεν πεθαίνει ποτέ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει όπως κρίνει εκείνος ή εκείνη ειδικά από την στιγμή που αφορά το πορτοφόλι του και κανέναν άλλον. Όλοι και όλες μηδενός εξαιρουμένου έχουν την "τρέλα τους", άλλοι με τα αμάξια, άλλοι με την τεχνολογία, άλλοι με ρολόγια και πάει λέγοντας. Όποιος θέλει να το πάρει πρώτη μέρα γούστο και καπέλο του δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτό και αντικείμενο κριτικής.

On topic: Με αυτή την λογική κανένας σε αυτή την χώρα δεν θα πρέπει να συμπεριφέρεται επαγγελματικά. Επίσης πέρνα και μια βόλτα από ebay τις πρώτες μέρες. Αν σου φαίνονται τα 2000 ευρω πολλά εκεί να δεις τι γινόταν με τα bids κ που πήγαιναν οι τιμές. Και δεν το λέω για να πάει κανείς να αγοράσει σε αυτές τις τραγικές τιμές από σκρουτζ καμία σχέση. Τα καταστήματα αυτά θα τα φάνε στην μάπα, ειδικά τώρα που αρχίζει να στρώνει κάπως η διαθεσιμότητα σιγά σιγά. Αυτά τα φαινόμενα είναι παγκόσμια δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο και όχι αποκλειστικά για το iPhone.

#2264   Cyberbob

Cyberbob

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:11

για οποιον ενδιαφερεται , εγω απο εκει αγορασα κι παρελαβα 

https://www.ebay.com...353.m1438.l2649

(Επειδή δεν μπορείς να δεχτείς μηνύματα)

Ήταν σφραγισμένη η συσκευή;

Γιατί κάτω κάτω στο listing γράφει 

The item comes with original packaging. For every stock arrive our warehouse, we have to open and check to make sure the product and the accessories are inside. So it's not unopened but we seal it in the original box.
If you have any questions, feel free to contact us via eBay.

Επίσης πόσες μέρες έκανε να έρθει;
Ήρθε όντως από Ιρλανδία;

#2265   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:21

Ο συγκεκριμένος πήρε ενα ξεχασμένο κομμάτι στο Γερμανό στο Ηράκλειο
Το Χ δεν υπαρχει αυτη τη στιγμή
Εδω μεσα πήραν γύρω στα 10 άτομα, αν δε μπορείτε να περιμένετε πάρτε κατι αλλο αν δεν έχετε δεσμευτεί με λεφτά σε κάποιο κατάστημα

Καλησπερα φιλε μ τι εννοεις δεν υπαρχει αυτη την στιγμη και πως τοσοι το εχουν ηδη στα χερια τους κιολας ; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια σοβαρη εταιρια οπως την Apple κανει τετοια πραγματα απο που και ως που ; Ας το παρουσιαζε 2 μηνες αργοτερα τοτε ή αν το εβγαλε εξω στην αγορα με τον νεο χρονο παρα να το εκανε αυτο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες