Αντε να πω και γω τον πονο μου...
Οντας κατοικος σε νησι (Λεσβος) οι επιλογες για φυσικα καταστηματα τραγικες το λιγοτερο.
Με προπαραγγελιες δεν ασχοληθηκα καν γιατι το χα ξαναδει το εργο.
Οποτε λεω σ ενα γνωστο με καταστημα Γερμανο αν παιζει να φερει εστω σα demo.
Ολα αυτα την προηγουμενη Παρασκευη,οπου κ μου λεει οτι μαλλον την επομενη θα εχει ενα κομματι.
Ε λεω και γω θα περασω δευτερα να το δω αν ειναι.
Παω λοιπον τη Δευτερα ολο προσμονη κ με το που μπαινω μεσα τον βλεπω να κατεβαζει τα μουτρα...
Ηρθε ρε συ λεει τελικα ενα κομματι κ με πηραν τηλεφωνο απο Μυτιληνη (60 χλμ αποσταση) και ηρθαν και το πηραν cash...
Tα νευρα τσαταλια βεβαια οπως καταλαβαινετε αλλα το καλυτερο ηταν οτι αυτος που το πηρε ηταν και παπας....
Πολυ hi tech τελικα οι ρασοφοροι μας!
Αμην!
Δεν ισχυει εδω το "αν εισαι παπας με την αραδα σου θα πας..........." ειναι κατι σαν αυτο που μου ετυχε την προηγουμενη
εβδομαδα που ερχομουν σπιτι και βλεπω εναν παπα στον δρομο να μου κανει νοημα ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ βγαζοντας μια φωνη "εεεεεε",
και ερχοταν απο το αντιθετο ρευμα ενα λιμουζινατο audi με εναν τραγο μεσα ρασοφορο ο οποιος πηγαινε αναποδα ΟΛΟ το δρομο.
Οποτε προτεραιοτητα στους παπαδες και καλα να παθουμε φιλε..........Sorry για το off topic αλλα δεν αντεξα...νταξει αλλα οχι να του παρουν και το Iphone του παιδου ελεος!!!!χααχχααχ
Απο κοτσοβολο ακομα περιμενουμε 64αρι sg...Αν και αυτη την εβομαδα δεν δω φως θα παω να το παρω απο κανα cosmote shop Οπως καθε χρονο που παντα ειχαν καποια κομματια και
ηταν εξυπηρετικοτατοι!!! Υπενθυμιζω αν παρει καποιος απο κοτσοβολο (παραγγελια σε καταστημα παντα δεν μιλαω για το Online) ας ενημερωσει.
Ευχαριστω.