Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2266   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:21

μια απο τα ιδια

σε καταλαβενω απολυτα :/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2267   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:24

Καλησπερα φιλε μ τι εννοεις δεν υπαρχει αυτη την στιγμη και πως τοσοι το εχουν ηδη στα χερια τους κιολας ; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια σοβαρη εταιρια οπως την Apple κανει τετοια πραγματα απο που και ως που ; Ας το παρουσιαζε 2 μηνες αργοτερα τοτε ή αν το εβγαλε εξω στην αγορα με τον νεο χρονο παρα να το εκανε αυτο.

Στην Ελλάδα εννοουσα ...
Στο εξωτερικό η κατασταση ειναι καλύτερη αλλα οχι τέλεια

#2268   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 23:03

Στην καθημερινή έγραφε για 23000 προπαραγγελίες ...
μάλλον δεν έβγαλαν τις διπλές τριπλές :)

#2269   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/11/2017 - 23:21

Καλησπερα φιλε μ τι εννοεις δεν υπαρχει αυτη την στιγμη και πως τοσοι το εχουν ηδη στα χερια τους κιολας ; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια σοβαρη εταιρια οπως την Apple κανει τετοια πραγματα απο που και ως που ; Ας το παρουσιαζε 2 μηνες αργοτερα τοτε ή αν το εβγαλε εξω στην αγορα με τον νεο χρονο παρα να το εκανε αυτο.

Για να το έκανε έτσι σίγουρα ήταν ο τρόπος για να έχει τα μέγιστα κέρδη. Οι εταιρείες αυτές ποτε δεν κάνουν κάτι τυχαία ή λάθος όσον αφορά αυτά τα θέματα. Έχουν υπαλλήλους που αυτή είναι η δουλειά τους

#2270   Ge0p0noS

Ge0p0noS

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/11/2017 - 00:12

Καλησπερα σε ολους, εχω κανει προπαραγγελια απο το πλαισιο με χρεωστικη η οποια δεν εχει τα χρηματα μεσα για την πληρωμη. Αν ακυρωσω εχω καποια κρατηση ή κατι τετοιο; Θελω να ψαξω και απο τους παροχους αυτη τη βδομαδα μηπως βρω κατι. Τελος εχετε καμια ιδεα αμα θα βρουμε κανα SG στους παροχους;

#2271   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2017 - 00:29

Μην κρίνεις την κατάσταση Ελλάδα και Κύπρο με εξωτερικό. Στο εξωτερικό έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό. 

Καλησπερα σε ολους, εχω κανει προπαραγγελια απο το πλαισιο με χρεωστικη η οποια δεν εχει τα χρηματα μεσα για την πληρωμη. Αν ακυρωσω εχω καποια κρατηση ή κατι τετοιο; Θελω να ψαξω και απο τους παροχους αυτη τη βδομαδα μηπως βρω κατι. Τελος εχετε καμια ιδεα αμα θα βρουμε κανα SG στους παροχους;

Λογικά δεν θα έχεις θέμα με την ακύρωση, μπορείς να τους πάρεις αύριο να τους ρωτήσεις. Τώρα το τι θα έρθει αυτή την εβδομάδα στους πάροχους και στις αλυσίδες άγνωστο, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Αν ψάχνεις 64GB SG είχαν έρθει αρκετά την εβδομάδα που μας πέρασε.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 13/11/2017 - 00:29

#2272   Ge0p0noS

Ge0p0noS

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/11/2017 - 00:33

Σε ευχαριστω πολυ Chris, βασικα 256 εψαχνα αλλα επειδη εχω ξεμεινει και με 64αρι νομιζω καλα θα ειμαι

#2273   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/11/2017 - 00:57

Μην κρίνεις την κατάσταση Ελλάδα και Κύπρο με εξωτερικό. Στο εξωτερικό έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό. 

Λογικά δεν θα έχεις θέμα με την ακύρωση, μπορείς να τους πάρεις αύριο να τους ρωτήσεις. Τώρα το τι θα έρθει αυτή την εβδομάδα στους πάροχους και στις αλυσίδες άγνωστο, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Αν ψάχνεις 64GB SG είχαν έρθει αρκετά την εβδομάδα που μας πέρασε.

Και εγω 64 sg έψαχνα που τα είδατε ;

#2274   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/11/2017 - 09:45

Καλημέρα, καλή αναζήτηση να έχουμε !!! χαχαχαχ

#2275   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:12

Εμενα με αρχισαν στο δουλεμα το πρωι στην δουλεια με αυτο : http://www.macrumors...ine-on-display/ .

Τωρα για να πω την αληθεια με εβαλε σε σκεψεις, βεβαια οσοι το πηραν εδω δεν εχουν αναφερει κατι αλλα αν ισχυει εστω και σε καποιες συσκευες ειναι

απαραδεκτοι.

Τελικα οπως ειπε ο φιλος ειναι η καθυστερηση που μας ξενερωνει σιγα σιγα αν αρχισουν και τα προβληματα τοτε τι να πω καθε εμποδιο για καλο....

Δεν ξερω τι να κανω τωρα μπλοκαρα....εσεις ρε παιδια οι υπολοιποι που δεν το εχετε παρει ακομα τι σκεφτεστε?

#2276   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:18

Δεν είναι απαράδεκτο ένα ποσοστό συσκευών να είναι faulty, αντιθέτως είναι απολύτως λογικό. (Το ίδιο έλεγα και πέρυσι με το Note 7 μέχρι που το θέμα επεκτάθηκε).

Απαράδεκτο θα ήταν να μιλάγαμε για ευρύ πρόβλημα. Οι 35-50-100 συσκευές στα μερικά εκατομμύρια που έχουν ήδη πουληθεί, δεν είναι καν μετρήσιμο ποσοστό.

Να πάρεις τη συσκευή που θες, χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην τελική εγγύηση αγοράζεις ένα προιόν με εγγύηση.

Αν όλες οι συσκευές ήταν 100% λειτουργικές για πάντα, δεν θα υπήρχε ο λόγος της εγγύησης.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2277   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:18

Εγώ ακύρωσα σήμερα πρωί υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα δώσω 1400€ για να γίνω beta tester της . Και πες ότι βγαίνει ελαττωματικό πόσες μέρες θα πάρει να γίνει η αλλαγή; Θα υπάρχει άποθεμα ;
Πριν τρεις ημέρες τα κρούσματα ήταν 25 τώρα λένε 35 αύριο πόσα; Και αν δεν το βγάλει άμεσα το πρόβλημα αλλά σε ένα μήνα ή δυο ή σε ένα χρόνο τι κάνουμε τότε ;
Από το Σεπτέμβριο ακούμε ότι η Apple δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί τόσες παραγγελίες γιατί εγώ να πληρώσω την προχειροδουλειά της προκειμένου να βγάλει περισσότερα λεφτά;

#2278   k2g2006

k2g2006

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:20

Εμενα με αρχισαν στο δουλεμα το πρωι στην δουλεια με αυτο : http://www.macrumors...ine-on-display/ .
Τωρα για να πω την αληθεια με εβαλε σε σκεψεις, βεβαια οσοι το πηραν εδω δεν εχουν αναφερει κατι αλλα αν ισχυει εστω και σε καποιες συσκευες ειναι
απαραδεκτοι.
Τελικα οπως ειπε ο φιλος ειναι η καθυστερηση που μας ξενερωνει σιγα σιγα αν αρχισουν και τα προβληματα τοτε τι να πω καθε εμποδιο για καλο....
Δεν ξερω τι να κανω τωρα μπλοκαρα....εσεις ρε παιδια οι υπολοιποι που δεν το εχετε παρει ακομα τι σκεφτεστε?

Έχει συμβεί σε πολύ λίγες συσκευές (νομίζω σε 37 από τα εκατομμύρια που πωλήθηκαν παγκοσμίως) οπότε θεωρώ πως είναι πολύ μικρό το δείγμα, και ακόμα κ να συμβεί σε κάποιον φαντάζομαι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής!

#2279   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:25

Έχει συμβεί σε πολύ λίγες συσκευές (νομίζω σε 37 από τα εκατομμύρια που πωλήθηκαν παγκοσμίως) οπότε θεωρώ πως είναι πολύ μικρό το δείγμα, και ακόμα κ να συμβεί σε κάποιον φαντάζομαι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής!

Η αληθεια ειναι οτι το δειγμα ειναι οντως μικρο προς το παρον, ας μην ξεχναμε ομως οτι οι οθονες ειναι της samsung και κατι αναλογο εγινε με το S7 http://www.myce.com/...-display-81298/ , κατι που με προβληματιζει.

Το κακο ειναι οτι ελλαδα δεν εχουμε apple store για να παμε να μας δωσουν αλλο στο καπακι και αντε να εξηγησεις τωρα στο καθε καταστημα το προβλημα να το στειλει στην infoquest να παει εξωτερικο και να αποφασισου ννα στειλουν αλλη συσκευη κατι που μου δημιουργει ψυχολογικη πιεση και μονο που το ειδα  :(, παω να σκασω και περιμενα πως και πως αυτη την εβδομαδα να το παρω και τωρα ειμαι σε διλημμα.

Ειναι offtopic η συζητηση ζητω συγνωμη απλα οσοι περιμενουμε τοσες μερες να το παρουμε σιγουρα ειναι κατι ασχημο που μας βαζει σε σκεψεις....

Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 13/11/2017 - 10:28

#2280   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:28

Η αληθεια ειναι οτι το δειγμα ειναι οντως μικρο προς το παρον, ας μην ξεχναμε ομως οτι οι οθονες ειναι της samsung και κατι αναλογο εγινε με το S7 http://www.myce.com/...-display-81298/ , κατι που με προβληματιζει.

Το κακο ειναι οτι ελλαδα δεν εχουμε apple store για να παμε να μας δωσουν αλλο στο καπακι και αντε να εξηγησεις τωρα στο καθε καταστημα το προβλημα να το στειλει στην infoquest να παει εξωτερικο και να αποφασισου ννα στειλουν αλλη συσκευη κατι που μου δημιουργει ψυχολογικη πιεση και μονο που το ειδα  :(, παω να σκασω και περιμενα πως και πως αυτη την εβδομαδα να το παρω και τωρα ειμαι σε διλλημα.

Ειναι offtopic η συζητηση ζητω συγνωμη απλα οσοι περιμενουμε τοσες μερες να το παρουμε σιγουρα ειναι κατι ασχημο που μας βαζει σε σκεψεις....

37 στις πόσες εκκατομύρια? Έστω λέω εγώ ότι πουλήθηκαν 1.000.000 συσκευές μόνο. (σίγουρα είναι πολλαπλάσιο αυτού). Πιθανότητα 0.0037%. No comments.

Τελευταία επεξεργασία από: koumos, 13/11/2017 - 10:28

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17