μια απο τα ιδια
σε καταλαβενω απολυτα :/
Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:21
μια απο τα ιδια
σε καταλαβενω απολυτα :/
Δημοσίευση 12/11/2017 - 22:24
Στην Ελλάδα εννοουσα ...Καλησπερα φιλε μ τι εννοεις δεν υπαρχει αυτη την στιγμη και πως τοσοι το εχουν ηδη στα χερια τους κιολας ; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια σοβαρη εταιρια οπως την Apple κανει τετοια πραγματα απο που και ως που ; Ας το παρουσιαζε 2 μηνες αργοτερα τοτε ή αν το εβγαλε εξω στην αγορα με τον νεο χρονο παρα να το εκανε αυτο.
Δημοσίευση 12/11/2017 - 23:03
Δημοσίευση 12/11/2017 - 23:21
Καλησπερα φιλε μ τι εννοεις δεν υπαρχει αυτη την στιγμη και πως τοσοι το εχουν ηδη στα χερια τους κιολας ; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια σοβαρη εταιρια οπως την Apple κανει τετοια πραγματα απο που και ως που ; Ας το παρουσιαζε 2 μηνες αργοτερα τοτε ή αν το εβγαλε εξω στην αγορα με τον νεο χρονο παρα να το εκανε αυτο.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 00:12
Δημοσίευση 13/11/2017 - 00:29
Καλησπερα φιλε μ τι εννοεις δεν υπαρχει αυτη την στιγμη και πως τοσοι το εχουν ηδη στα χερια τους κιολας ; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια σοβαρη εταιρια οπως την Apple κανει τετοια πραγματα απο που και ως που ; Ας το παρουσιαζε 2 μηνες αργοτερα τοτε ή αν το εβγαλε εξω στην αγορα με τον νεο χρονο παρα να το εκανε αυτο.
Μην κρίνεις την κατάσταση Ελλάδα και Κύπρο με εξωτερικό. Στο εξωτερικό έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό.
Καλησπερα σε ολους, εχω κανει προπαραγγελια απο το πλαισιο με χρεωστικη η οποια δεν εχει τα χρηματα μεσα για την πληρωμη. Αν ακυρωσω εχω καποια κρατηση ή κατι τετοιο; Θελω να ψαξω και απο τους παροχους αυτη τη βδομαδα μηπως βρω κατι. Τελος εχετε καμια ιδεα αμα θα βρουμε κανα SG στους παροχους;
Λογικά δεν θα έχεις θέμα με την ακύρωση, μπορείς να τους πάρεις αύριο να τους ρωτήσεις. Τώρα το τι θα έρθει αυτή την εβδομάδα στους πάροχους και στις αλυσίδες άγνωστο, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Αν ψάχνεις 64GB SG είχαν έρθει αρκετά την εβδομάδα που μας πέρασε.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 13/11/2017 - 00:29
Δημοσίευση 13/11/2017 - 00:33
Δημοσίευση 13/11/2017 - 00:57
Και εγω 64 sg έψαχνα που τα είδατε ;Μην κρίνεις την κατάσταση Ελλάδα και Κύπρο με εξωτερικό. Στο εξωτερικό έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό.
Λογικά δεν θα έχεις θέμα με την ακύρωση, μπορείς να τους πάρεις αύριο να τους ρωτήσεις. Τώρα το τι θα έρθει αυτή την εβδομάδα στους πάροχους και στις αλυσίδες άγνωστο, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Αν ψάχνεις 64GB SG είχαν έρθει αρκετά την εβδομάδα που μας πέρασε.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 09:45
Καλημέρα, καλή αναζήτηση να έχουμε !!! χαχαχαχ
Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:12
Εμενα με αρχισαν στο δουλεμα το πρωι στην δουλεια με αυτο : http://www.macrumors...ine-on-display/ .
Τωρα για να πω την αληθεια με εβαλε σε σκεψεις, βεβαια οσοι το πηραν εδω δεν εχουν αναφερει κατι αλλα αν ισχυει εστω και σε καποιες συσκευες ειναι
απαραδεκτοι.
Τελικα οπως ειπε ο φιλος ειναι η καθυστερηση που μας ξενερωνει σιγα σιγα αν αρχισουν και τα προβληματα τοτε τι να πω καθε εμποδιο για καλο....
Δεν ξερω τι να κανω τωρα μπλοκαρα....εσεις ρε παιδια οι υπολοιποι που δεν το εχετε παρει ακομα τι σκεφτεστε?
Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:18
Δεν είναι απαράδεκτο ένα ποσοστό συσκευών να είναι faulty, αντιθέτως είναι απολύτως λογικό. (Το ίδιο έλεγα και πέρυσι με το Note 7 μέχρι που το θέμα επεκτάθηκε).
Απαράδεκτο θα ήταν να μιλάγαμε για ευρύ πρόβλημα. Οι 35-50-100 συσκευές στα μερικά εκατομμύρια που έχουν ήδη πουληθεί, δεν είναι καν μετρήσιμο ποσοστό.
Να πάρεις τη συσκευή που θες, χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην τελική εγγύηση αγοράζεις ένα προιόν με εγγύηση.
Αν όλες οι συσκευές ήταν 100% λειτουργικές για πάντα, δεν θα υπήρχε ο λόγος της εγγύησης.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:18
Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:20
Εμενα με αρχισαν στο δουλεμα το πρωι στην δουλεια με αυτο : http://www.macrumors...ine-on-display/ .
Τωρα για να πω την αληθεια με εβαλε σε σκεψεις, βεβαια οσοι το πηραν εδω δεν εχουν αναφερει κατι αλλα αν ισχυει εστω και σε καποιες συσκευες ειναι
απαραδεκτοι.
Τελικα οπως ειπε ο φιλος ειναι η καθυστερηση που μας ξενερωνει σιγα σιγα αν αρχισουν και τα προβληματα τοτε τι να πω καθε εμποδιο για καλο....
Δεν ξερω τι να κανω τωρα μπλοκαρα....εσεις ρε παιδια οι υπολοιποι που δεν το εχετε παρει ακομα τι σκεφτεστε?
Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:25
Έχει συμβεί σε πολύ λίγες συσκευές (νομίζω σε 37 από τα εκατομμύρια που πωλήθηκαν παγκοσμίως) οπότε θεωρώ πως είναι πολύ μικρό το δείγμα, και ακόμα κ να συμβεί σε κάποιον φαντάζομαι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής!
Η αληθεια ειναι οτι το δειγμα ειναι οντως μικρο προς το παρον, ας μην ξεχναμε ομως οτι οι οθονες ειναι της samsung και κατι αναλογο εγινε με το S7 http://www.myce.com/...-display-81298/ , κατι που με προβληματιζει.
Το κακο ειναι οτι ελλαδα δεν εχουμε apple store για να παμε να μας δωσουν αλλο στο καπακι και αντε να εξηγησεις τωρα στο καθε καταστημα το προβλημα να το στειλει στην infoquest να παει εξωτερικο και να αποφασισου ννα στειλουν αλλη συσκευη κατι που μου δημιουργει ψυχολογικη πιεση και μονο που το ειδα , παω να σκασω και περιμενα πως και πως αυτη την εβδομαδα να το παρω και τωρα ειμαι σε διλημμα.
Ειναι offtopic η συζητηση ζητω συγνωμη απλα οσοι περιμενουμε τοσες μερες να το παρουμε σιγουρα ειναι κατι ασχημο που μας βαζει σε σκεψεις....
Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 13/11/2017 - 10:28
Δημοσίευση 13/11/2017 - 10:28
Η αληθεια ειναι οτι το δειγμα ειναι οντως μικρο προς το παρον, ας μην ξεχναμε ομως οτι οι οθονες ειναι της samsung και κατι αναλογο εγινε με το S7 http://www.myce.com/...-display-81298/ , κατι που με προβληματιζει.
Το κακο ειναι οτι ελλαδα δεν εχουμε apple store για να παμε να μας δωσουν αλλο στο καπακι και αντε να εξηγησεις τωρα στο καθε καταστημα το προβλημα να το στειλει στην infoquest να παει εξωτερικο και να αποφασισου ννα στειλουν αλλη συσκευη κατι που μου δημιουργει ψυχολογικη πιεση και μονο που το ειδα
, παω να σκασω και περιμενα πως και πως αυτη την εβδομαδα να το παρω και τωρα ειμαι σε διλλημα.
Ειναι offtopic η συζητηση ζητω συγνωμη απλα οσοι περιμενουμε τοσες μερες να το παρουμε σιγουρα ειναι κατι ασχημο που μας βαζει σε σκεψεις....
37 στις πόσες εκκατομύρια? Έστω λέω εγώ ότι πουλήθηκαν 1.000.000 συσκευές μόνο. (σίγουρα είναι πολλαπλάσιο αυτού). Πιθανότητα 0.0037%. No comments.
Τελευταία επεξεργασία από: koumos, 13/11/2017 - 10:28
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες