Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2431   bkara

bkara

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:20

πήγα cosmote νεας σμυρνης,ειχαν κρατημενο ενα λευκο 64αρι για μια γκομενα και την επαιρναν απο το σαββατο για να παει να παραλαβει και τους ακυρωνε την κληση.πηραν μια τελευταια φορα μπροστα μου και δεν το σηκωσε παλι,το τσιμπησα και εφυγα!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2432   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:22

πήγα cosmote νεας σμυρνης,ειχαν κρατημενο ενα λευκο 64αρι για μια γκομενα και την επαιρναν απο το σαββατο για να παει να παραλαβει και τους ακυρωνε την κληση.πηραν μια τελευταια φορα μπροστα μου και δεν το σηκωσε παλι,το τσιμπησα και εφυγα!!!

Κανά τζόκερ παίξε ρε συ, πραγματικά!

#2433   bkara

bkara

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:25

Κανά τζόκερ παίξε ρε συ, πραγματικά!

πρέπει!!!

#2434   vasgio

vasgio

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:28

Καλησπέρα σε όλους,

Εκδήλωση ενδιαφεροντος  για ένα Iphone X 64 silver ακριβώς την πρώτη ημέρα, on site, σε όλα, μα όλα τα καταστήματα, παραγγελία 27/10 και 10:27 κατάθεση όλου του ποσού και εξόφληση στο

Πλαίσιο.

Παρασκευή τηλ από Γερμανό να παραλάβω σε τρεις εργάσιμες από mall athens.

Σήμερα, απηυδισμενος πλέον από το Πλαίσιο, τους στέλνω πριν μια ώρα email για την ακύρωση της παραγγελίας και άμεση επιστροφή των χρημάτων στον τραπεζικό μου λογαριασμό.

Μου έρχονται τέσσερα συνεχόμενα τηλ από Πλαίσιο στα οποία και δεν απαντώ......

Στο πέμπτο τηλ το σηκώνω και έτοιμος για λεκτική κλωτσοπατιναδα  στην περίπτωση που θα με γλυκοεπιαναν, μου αναφέρει ο υπάλληλος ότι στέλνουν την παραγγελία αύριο το πρωί στον χώρο

παραλαβής μου μιας και παρέλαβαν κάποια τεμάχια.......(??????????????????)

Αυτά που του είπα φυσικά δεν γράφονται αλλά και δεν λέγονται εδώ μέσα.........

Το ρεζουμέ τελικά είναι ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μιας και από ότι κατάλαβα τελικά είναι ότι έχουν κάποια κομμάτια αλλά επειδή δεν φτάνουν για όλους τραβάνε το σχοινί μέχρι να το παραλάβει ο

ποιο αγανακτισμενος και αυτός που θα προχωρήσει σε ακύρωση.

Αυτό έχω καταλάβει και συγνώμη εάν κάνω λάθος.

Υ.Γ

Αν τελικά είναι σίγουρη η παραλαβή μου όπως μου έχουν πει από Γερμανο στο mall Αμαρουσίου και εάν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται, παρακαλώ στείλτε μου pm...........

#2435   vaggelisgk

vaggelisgk

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:36

Καλησπέρα σε όλους,

Εκδήλωση ενδιαφεροντος  για ένα Iphone X 64 silver ακριβώς την πρώτη ημέρα, on site, σε όλα, μα όλα τα καταστήματα, παραγγελία 27/10 και 10:27 κατάθεση όλου του ποσού και εξόφληση στο

Πλαίσιο.

Παρασκευή τηλ από Γερμανό να παραλάβω σε τρεις εργάσιμες από mall athens.

Σήμερα, απηυδισμενος πλέον από το Πλαίσιο, τους στέλνω πριν μια ώρα email για την ακύρωση της παραγγελίας και άμεση επιστροφή των χρημάτων στον τραπεζικό μου λογαριασμό.

Μου έρχονται τέσσερα συνεχόμενα τηλ από Πλαίσιο στα οποία και δεν απαντώ......

Στο πέμπτο τηλ το σηκώνω και έτοιμος για λεκτική κλωτσοπατιναδα  στην περίπτωση που θα με γλυκοεπιαναν, μου αναφέρει ο υπάλληλος ότι στέλνουν την παραγγελία αύριο το πρωί στον χώρο

παραλαβής μου μιας και παρέλαβαν κάποια τεμάχια.......( :huh:? :huh:? :huh:)

Αυτά που του είπα φυσικά δεν γράφονται αλλά και δεν λέγονται εδώ μέσα.........

Το ρεζουμέ τελικά είναι ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μιας και από ότι κατάλαβα τελικά είναι ότι έχουν κάποια κομμάτια αλλά επειδή δεν φτάνουν για όλους τραβάνε το σχοινί μέχρι να το παραλάβει ο

ποιο αγανακτισμενος και αυτός που θα προχωρήσει σε ακύρωση.

Αυτό έχω καταλάβει και συγνώμη εάν κάνω λάθος.

Υ.Γ

Αν τελικά είναι σίγουρη η παραλαβή μου όπως μου έχουν πει από Γερμανο στο mall Αμαρουσίου και εάν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται, παρακαλώ στείλτε μου pm...........

σου εχω στειλει pm.

#2436   corsair65

corsair65

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:47

Συνημμένο αρχείο  0-02-04-0b9ef03dacdc064272e63010adc79b680d7d837924b8ba7291924f0e97863f63_full.jpg   212.37KB   56 λήψειςΚαλησπέρα σε όλους τους φίλους….
Σήμερα μάλλον είχα έμπνευση….δεν ξέρω τί με έπιασε και διαβάζοντας τα παραπάνω posts των φίλων, είπα να αρχίσω τα τηλέφωνα και τις ερωτήσεις για διαθεσιμότητα σε Cosmote και Γερμανό.
Ο Γερμανός στη Μεγ. Αλεξάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης παραλαμβάνει πολλά 64άρια στις 16-11…..
Η Cosmote στην οδό Λαγκαδά στη Σταυρούπολη έχει διαθέσιμα…..μίλησα, μου το κράτησαν τηλεφωνικά μόνο με το ονοματεπώνυμο μου και πήγα και το πήρα!!!
Silver 64άρι!!!! Για να είμαι ειλικρινής όλες μου οι προπαραγγελίες ήταν για μαύρο, αλλά διαβάζοντας τόσα θετικά σχόλια για το silver πείστηκα. Το είδα και χθες στο  Media Markt και τελικά η απόφαση "αλλαγής χρώματος" έγινε μονόδρομος!!
Καλορίζικο σε όλους τους ήδη κατόχους και ελπίζω κάποιοι από Θεσσαλονίκη που το ψάχνουν ακόμα να σταθούν τυχεροί με τα παραπάνω καταστήματα που ανέφερα!

#2437   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:53

Απ ότι καταλαβαίνω μια χαρά παραλαμβανουν σε τακτικά διαστήματα Γερμανός / Cosmote / Vodafone.

Κανένα νέο από τα Public ?

#2438   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 13:55

Απ ότι καταλαβαίνω μια χαρά παραλαμβανουν σε τακτικά διαστήματα Γερμανός / Cosmote / Vodafone.

Κανένα νέο από τα Public ?

Τα public ψαχνουν εκτεταμένα τα παιδιά αλλά δεν βρίσκουν!  :D  :lol:  :P

#2439   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 14:05

Τα public ψαχνουν εκτεταμένα τα παιδιά αλλά δεν βρίσκουν!  :D  :lol:  :P

:P Είμαι σίγουρος ότι βρίσκουν. Αλλά μέχρι να εξυπηρετήσουν γνωστούς , φίλους , γκόμενες , συζύγους και παιδιά ... θα αργήσουν οι πελάτες 

#2440   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2017 - 14:08

:P Είμαι σίγουρος ότι βρίσκουν. Αλλά μέχρι να εξυπηρετήσουν γνωστούς , φίλους , γκόμενες , συζύγους και παιδιά ... θα αργήσουν οι πελάτες 

Καλά να σαι .Εγώ που ρωτάω σχεδόν καθημερινά ανάλογα σε ποιον θα πέσω ο ένας λέει ότι πήραν λίγοι άλλος μου λέει δεν παρέλαβαν καθόλου και άλλος ότι περιμένουν . Κοινώς ότι να είναι και στο κατάστημα είμαι στο νούμερο 2 στην λίστα φαντάσου και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2441   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 14/11/2017 - 14:15

attachicon.gif0-02-04-0b9ef03dacdc064272e63010adc79b680d7d837924b8ba7291924f0e97863f63_full.jpgΚαλησπέρα σε όλους τους φίλους….
Σήμερα μάλλον είχα έμπνευση….δεν ξέρω τί με έπιασε και διαβάζοντας τα παραπάνω posts των φίλων, είπα να αρχίσω τα τηλέφωνα και τις ερωτήσεις για διαθεσιμότητα σε Cosmote και Γερμανό.
Ο Γερμανός στη Μεγ. Αλεξάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης παραλαμβάνει πολλά 64άρια στις 16-11…..
Η Cosmote στην οδό Λαγκαδά στη Σταυρούπολη έχει διαθέσιμα…..μίλησα, μου το κράτησαν τηλεφωνικά μόνο με το ονοματεπώνυμο μου και πήγα και το πήρα!!!
Silver 64άρι!!!! Για να είμαι ειλικρινής όλες μου οι προπαραγγελίες ήταν για μαύρο, αλλά διαβάζοντας τόσα θετικά σχόλια για το silver πείστηκα. Το είδα και χθες στο  Media Markt και τελικά η απόφαση "αλλαγής χρώματος" έγινε μονόδρομος!!
Καλορίζικο σε όλους τους ήδη κατόχους και ελπίζω κάποιοι από Θεσσαλονίκη που το ψάχνουν ακόμα να σταθούν τυχεροί με τα παραπάνω καταστήματα που ανέφερα!

Καλοριζικο φιλε μ και σε σενα και εγω παραλαβανω siver 64gb αυτη την εβδομαδα μου ειπαν απο τον Ηατζιμιτσην αφου η cyta το εχει μονο ως demon σε ολα τις τα καταστηματα για να φενεται προς το κοινο μου ειπε η κοπελλα εκει στην Cyta οτι εχουμε προπαραγγελειες που δεν εκτελεστηκαν ακομα λογο της μη διαθεσιμοτητας του προιοντος δεν ξερουμε ποτε θα το εχουμε. Ετσι ειπα να περασω απο Ηατζιμιτσην να δω και εκει τι παιζεται με την προπαραγγελεια μου και τελικα παρολο που ειμουν ετοιμος να το ακυρωσω το ευχαριστω νεο εσκασε και μ ειπε η κοπελλα οτι θα το παραλαβω μεσα αυτη την εβδομαδα. Αν δεν το παραλαβω μεσα αυτη την εβδομαδα ειναι αξιοι της μοιρας τους. Την Πεμπτη λογικα που θα πληρωθω θα το παρω αντε παρασκευη ουτε μερα παρα περα ! Με συμβολαιο REDPLUS απο την Cyta φυσικα αφου σπασω το παλιο μ πρωτα 407ευρω. Και αρχικα θα πληρωσω 240 ευρω που ναι ηδη μεσα στο συστημα και αλλα 240ευρω για να γινουν 470.

Τελευταία επεξεργασία από: thelos257, 14/11/2017 - 14:16

#2442   corsair65

corsair65

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 14:19

Καλοριζικο φιλε μ και σε σενα και εγω παραλαβανω siver 64gb αυτη την εβδομαδα

Να είσαι καλά αδερφέ και με το καλό να το παραλάβεις

#2443   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2017 - 14:34

Υπαρχει περίπτωση να εχω silver 64 μεσα στ βδομαδα
Το θέμα ειναι οτι ηθελα sg αλλα κα το silver δε με χαλαει
Με προβληματίζει το stainless steel γιατι ακούγεται οτι γρατσουνιέται πολυ ευκολα
Εννοείται πως χρησιμοποιώ θήκη απο την αρχή και προσεχω ,αν τη βγάλω που θα το ακουμπήσω κ πως
Θα μπορούσε κάποιος κάτοχος silver να μου πει ποσο ευαίσθητο ειναι το stainless steel ?

#2444   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 14/11/2017 - 14:38

Πάλι 64ρια ακούω όμως και αυτή τη βδομάδα και παρόλο που σαφώς και χαίρομαι για τα παιδιά που το παίρνουν, θα αρχίσω να εκνευρίζομαι.... :blink:  :unsure:

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 14/11/2017 - 14:39

#2445   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 14:46

Demo υπάρχει σε όλα τα μεγαλα καταστήματα να πάμε να το δουμε;

Ad

Ad

Team