Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2446   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2017 - 15:27

Πάλι 64ρια ακούω όμως και αυτή τη βδομάδα και παρόλο που σαφώς και χαίρομαι για τα παιδιά που το παίρνουν, θα αρχίσω να εκνευρίζομαι.... :blink:  :unsure:

εγώ στο τέλος θα μείνω ο τελευταίος των μοικανών που θα πάρω ;-(.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2447   corsair65

corsair65

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/11/2017 - 15:31

Demo υπάρχει σε όλα τα μεγαλα καταστήματα να πάμε να το δουμε;

εγώ όπου και να πήγα (σε μεγάλα καταστήματα) στη Θεσσαλονίκη είχε.

#2448   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 15:45

Στον αγώνα αναζήτησης κι εγώ...
Αν αν κάποιος είχε παραγγελία σε public media markt κοτσοβωλο ή wind και δεν ενδιαφέρεται ή έχει ήδη παραλάβει θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τον βγάλω από την δύσκολη θέση! :) ευχαριστώ!!

#2449   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1005 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 16:27

Δε βλέπω κίνηση πολύ και αυτή την εβδομάδα. Από Vodafone άκουσα από 17/11 και μετά

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2450   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 16:31

Να πω και εγώ την δικιά μου περίπτωση. Είχα κάνει προπαραγγελία (επαρχία μένω) από public (στις 27-10, ώρα 05:46 μ.μ. παραλαβή στο κατάστημα) και από istorm (στις 03-11, ώρα 08:29 μ.μ. παραλαβή στο σπίτι μου και τα χρήματα σε λογαριασμό τους), αλλά όπως ήταν φυσικό τίποτα.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει Γερμανόστην περιοχή μου πάντα (εκεί με ξέρουν γιατί έχω αγοράσει πολλές συσκευές σε αυτούς) και τους είπα ότι θέλω το iPhone x 64gb sg, μου είπαν θα μου τηλεφωνήσουν όταν και αν θα έχουν.
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από Γερμανό και μου είπαν να έρθω να το πάρω το απόγευμα. Αυτά...

Υγ. Άκουσα σήμερα (με κάθε επιφύλαξη) ότι το Πλαίσιο μπήκε πτωχευτικό κώδικα (ύστερα από καταγγελία των εργαζομένων ότι ήταν απλήρωτοι (από το 2013 είχαν κάνει την καταγγελία στο δικαστήριο). Με κάθε επιφύλαξη ξαναλέω...

#2451   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 16:39

Να πω και εγώ την δικιά μου περίπτωση. Είχα κάνει προπαραγγελία (επαρχία μένω) από public (στις 27-10, ώρα 05:46 μ.μ. παραλαβή στο κατάστημα) και από istorm (στις 03-11, ώρα 08:29 μ.μ. παραλαβή στο σπίτι μου και τα χρήματα σε λογαριασμό τους), αλλά όπως ήταν φυσικό τίποτα.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει Γερμανόστην περιοχή μου πάντα (εκεί με ξέρουν γιατί έχω αγοράσει πολλές συσκευές σε αυτούς) και τους είπα ότι θέλω το iPhone x 64gb sg, μου είπαν θα μου τηλεφωνήσουν όταν και αν θα έχουν.
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από Γερμανό και μου είπαν να έρθω να το πάρω το απόγευμα. Αυτά...

Υγ. Άκουσα σήμερα (με κάθε επιφύλαξη) ότι το Πλαίσιο μπήκε πτωχευτικό κώδικα (ύστερα από καταγγελία των εργαζομένων ότι ήταν απλήρωτοι (από το 2013 είχαν κάνει την καταγγελία στο δικαστήριο). Με κάθε επιφύλαξη ξαναλέω...

Η πτώχευση αφορά άλλη εταιρεία που λέγεται "Πλαίσιο" και είναι καταστευαστική.

#2452   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 16:39

Πρόκειται για άλλη εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ . Την ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕΤΑΒΕ με πόρτες και κουφώματα  που καμία σχέση δεν έχει με την εταιρεία ειδών και καταστημάτων πληροφορικής. 

#2453   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 16:53

Συγνώμη παιδιά, λάθος μου δεν το ήξερα και πάλι συγνώμη, έπρεπε να το τσεκάρω καλύτερα πριν το γράψω.

Τελευταία επεξεργασία από: MICZ45, 14/11/2017 - 16:58

#2454   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 16:58

Συγνώμη παιδιά, λάθος μου δεν το ήξερα και συγνώμη, έπρεπε να το τσεκάρω καλύτερα πριν το γράψω.

Σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι. Απλά το διευκρινίσαμε για να μην γίνει παρανόηση από κα΄ποιον . δεν έκανες κανα έγκλημα ! 

#2455   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 17:02

Σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι. Απλά το διευκρινίσαμε για να μην γίνει παρανόηση από κα΄ποιον . δεν έκανες κανα έγκλημα !

Για να μην θίγω εταιρίες στον αέρα χωρίς να υπάρχει κάτι, γί αυτό και το "συγνώμη"

#2456   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 17:19

παιδιά για όποιον ενδιαφέρετε μπορεί να πάρει ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα  8001140000, 21080060000 και να ρωτήσει στην περιοχή του αν έχει διαθέσιμα τηλέφωνα εγώ έτσι έκανα και αθήνα πχ είχα βρει το πρωί . δυστυχώς ρόδο που είμαι δεν υπάρχει τίποτα .

ps. συγνώμη που τα γράφω όλα με μικρά ο imac με το νέο firmware το capslock όποτε θέλει δουλεύει .

#2457   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 17:24

παιδιά για όποιον ενδιαφέρετε μπορεί να πάρει ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα 8001140000, 21080060000 και να ρωτήσει στην περιοχή του αν έχει διαθέσιμα τηλέφωνα εγώ έτσι έκανα και αθήνα πχ είχα βρει το πρωί . δυστυχώς ρόδο που είμαι δεν υπάρχει τίποτα .

ps. συγνώμη που τα γράφω όλα με μικρά ο imac με το νέο firmware το capslock όποτε θέλει δουλεύει .

Δεν υπαρχει τιποτα

#2458   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 14/11/2017 - 17:28

Για να μην θίγω εταιρίες στον αέρα χωρίς να υπάρχει κάτι, γί αυτό και το "συγνώμη"

εχεις δικιο αλλα το πλαισιο δεν περιμενε αυτο για να χαλασει το ονομα του.

legit

#2459   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 17:43

Δεν υπαρχει τιποτα

το πρωί είχα βρει δύο κρίμα.

#2460   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 14/11/2017 - 18:22

Οποίος το θέλει και δεν έχει παραλάβει μπορώ να του δώσω την παραγγελία μου από πλαίσιο space grey 64gb

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2