Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2461   JohnLio

JohnLio

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Twitter:@Ioannislio
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2017 - 18:33

Οποίος το θέλει και δεν έχει παραλάβει μπορώ να του δώσω την παραγγελία μου από πλαίσιο space grey 64gb

Sent from my iPhone using Tapatalk

σου εχουν στειλει να παραλάβεις?σε ποιό κατάστημα?

γιατί ψάχνω και δε βρίσκω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2462   dimtze

dimtze

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Από vodafone αγόρασε κάποιος με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ?

δεν βλέπω καθόλου προσφορα... 200 euros  προκαταβολή και σε 25 μέρες μου είπανε... :wub:

Αν υπάρχει κάποιος από βόρεια ελλάδα που το έχει παραγγείλει vodafone και δεν το θέλει στα 256 ας μου στείλει μήνυμα

#2463   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Οποίος το θέλει και δεν έχει παραλάβει μπορώ να του δώσω την παραγγελία μου από πλαίσιο space grey 64gb

Θα το ηθελα φιλε μου, εχεις pm 

#2464   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 14/11/2017 - 18:50

Έστειλα μνμ σε αυτόν που μου έστειλε πρώτος πρώτο Πικο μυνημα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω

#2465   kospankavv98

kospankavv98

iPH Addict

• 705 μηνύματα
  • Twitter:@kospankavv
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 18:57

Υπάρχει πουθενά Demo μαύρο Αθήνα ;

#2466   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/11/2017 - 18:58

Μετα το σημερινο μνμ απο κοτσοβολο για καθυστερηση ειπα να παω μια γυρα και εγω στην κωλοπολη που ζω.......Vodafone μου ειπε το παλικαρι ΜΟΝΟ παραγγελια γελαγε οταν του ειπα αν εχεις ετοιμοπαραδοτο, στην cosmote η κοπελα ειχε αυτο το υφος της αγελαδας οταν ειπα Iphone 10......απαντησε: εεεε iphone 10??? χμμ ΟΧΙ ΟΧΙ (ενταξει σκεφτηκα αστο),Γερμανο δεν ειχαν επισης μονο παραγγελια μου ειπαν και δεν ξερουν ποοτε θα εχουν παλι.

Το θετικο ειναι οτι το ειδα το επιασα στα χερια μου για πρωτη φορα, και ως χρηστης Plus μπορω να πω οτι ειναι αν μη τι αλλο το σωστο μεγεθος για το χερι μου (προσωπικη αποψη) ας ηταν λιγο πιο φαρδυ θα ηταν απλα τελειο αλλα ενταξει του χρονου πως θα βγει το X Plus χεχε, η οθονη σαν ψευτικη απο dummy unit δεν το πιστευα, διπλα ηταν και τα samsung S8 Και S8+ ....ενταξει ντροπη μου και μονο που σκεφτηκα να παρω εστω και για μια στιγμη Samsung..ωραιες οθονες ΑΛΛΑ σαν τηλεκοντρολ μεγεθος ρε παιδια.

Ενταξει το τηλεφωνο ειναι πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου και αξιζει η αναμονη και αν εξαιρεσουμε την πρασινη γραμμη που το θετικο ειναι οτι δεν αυξηθηκαν τα κρουσματα σημερα ανα τον κοσμο απο οσο κοιταξα τουλαχιστον .

Ηρθαν και οι θηκες και τα τζαμακια απο εξωτερικο και τα κοιταω με παραπονο  :lol:  :lol:  :lol:

Αντε με το καλο να το παρουμε ολοι να το χαρουμε !!! ΥΠΟΜΟΝΗ   :P

Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 14/11/2017 - 19:01

#2467   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 14/11/2017 - 19:16

Δωθηκε παιδιά

#2468   Spacie

Spacie

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/11/2017 - 19:42

Δωθηκε παιδιά

Yup, δώθηκε

ευχαριστώ πολύ

Κι εγώ πάντως με προπαραγγελία 27/10 παντού ακόμη καμιά ενημέρωση απο κανένα

#2469   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 14/11/2017 - 19:47

Άλλη μια μέρα τίποτα..τους πήρα πάλι όλους τηλέφωνο..Η cosmote εξακολουθεί να έχει τους πιο ευγενικούς μαζί με Vodafone.. Γενικά οι πάροχοι!! Στο istorm είναι για ξύλο!! Και μου απάντησε στα μπινελίκια μου το public με ένα τυποποιημένο μήνυμα οτι το τηλέφωνο είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και τηρείται η σειρά προτεραιότητας...Το plaisio ξεκίνησε να στέλνει διαφημιστικά mail στη διεύθυνση που καταχώρησα στην παραγγελία και με τσατίζουν ακόμα πιο πολύ!!! Και στη mediamarkt Σταυρούπολης "επεσαν από τα σύννεφα" όταν τους είπα οτι κάποιος παρήγγειλε Σάββατο και το είχε Δευτέρα...Πολύ δούλεμα!!!Ελπίζω να προλάβει η cosmote γιατί ειλικρινά στους υπόλοιπους ούτε ευρώ δε θέλω να αφήσω!

#2470   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 19:49

Λοιπόν λόγω δουλειάς πήγα βόρεια Ελλάδα . Εκεί που οδηγούσα βλέπω ένα κατάστημα Γερμανός . Λέω λες ;; μπαίνω ρωτάω. Μια συμπαθέστατη κοπελίτσα μου να δω αν έχουμε ένα τελευταίο ... αναμένω αναμένω ..... και ακούω το μέγιστο ... το δώσαμε πριν 5 λεπτά ... ΔΕΝ με θέλει ...... Ουστ

#2471   Eyezman

Eyezman

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:01

Το καλο με το πλήρες σκότος στο θεμα της ενημέρωσης για διαθεσιμότητα ειναι οτι θα χτυπήσει το τηλέφωνο για την άφιξη του πελαργού και θα με πιάσει υπερένταση ! Και εγω παρέλαβα σημερα τις θήκες απο Αμαζον Αγγλίας και δεν είχα όρεξη ούτε να ανοίξω τα πακέτα τους .

#2472   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:07

Στείλτε καμία καλή θήκη μιας και περιμένουμε

#2473   Eyezman

Eyezman

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:14

Παντως -και χτυπάω ξύλο - δεν πρέπει να εχει κάποιος backup ενα παλιότερο αιφον αν αρρωστήσει το μικρο Χ; Το 6s plus αποδείχτηκε σκυλί . Μονο ρακέτες δεν έχω παίξει με αυτο. Παντα βέβαια σε σωστές θήκες . Θα το έλεγα ακοίμητο ρομπότ. Και η ζωή της μπαταριας του έπεσε στο 84% μετα απο κάψιμο 19 μηνών.

#2474   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:30

Για οσους παραλαβετε απο cosmote υπαρχει προσφορα για ασφαλιση θραυσης οθονης για 1 ετος.

Ζητήστε να την παρετε.

#2475   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:33

Πάντως αν και λίγο άσχετο το τελευταίο διάστημα έχω διαπιστώσει πολύ αλαζονική και άσχημη συμπεριφορά από εργαζόμενους στο πλαίσιο...Δεν αναφέρομαι τόσο στους απλούς πωλητές όσο στο τμήμα πωλήσεων στα κεντρικά αλλά και με 2 διευθυντές καταστημάτων...Μιλάνε άσχημα...Σκεφτείτε ρωτώντας γιατί ενώ το Χ το παρηγγειλα πρώτη μέρα γιατί δεν το έχω πάρει και άλλοι το έχουν η απάντηση ήταν<<θα σας το πω για μια τελευταία φορά γιατί τσάμπα χάνουμε χρόνο>>

Επίσης όταν παίρνοντας το Note 8 μου είπε ο λογιστής ότι κακώς δεν αφαίρεσαν το ΦΠΑ,πήγα στο κατάστημα να τους το πω και πάλεψε η διευθύντρια να με πείσει ότι τώρα δε γίνεται κάτι...Όταν της είπα ότι είναι παράνομη τότε έσφιξε λίγο μίλησε με λογιστήριο και τελικά μου είπε συγνώμη και τα επέστρεψαν...Μέχρι εκείνη την ώρα πολύ απαξιωτική συμπεριφορά τους στυλ είστε χαζός και δεν καταλαβαίνετε...

Δε ξέρω γιατί τέτοιες συμπεριφορές...Δεν ήταν έτσι παλιότερα.

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 14/11/2017 - 20:34

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1