Κωτσοπουλος νεοτερα
Ειπα να παρω να δω σε τι φαση ειναι η παραγγελια του μεσημεριου και εφαγα ακυρο
Συνοπτικα, το βλεπω διαθεσιμο κανω την παραγγελια συνεχιζει να ειναι διαθεσιμο, παιρνω τηλεφωνο, η χρεωση εγινε κανονικα απο την καρτα μου και το τηλεφωνο μου επιβεβαιωνει υπαλληλος πως ειναι φυσικα διαθεσιμο και θα σταλει αυριο το πολυ μεθαυριο! Τωρα το βραδυ πετυχαινω εναν υπαλληλο στο τηλεφωνο, τον ρωταω ποτε θα στειλουνε το κινητο και μου αρχιζει τα περι προμηθευτη και προπαραγγελιας χωρις να αναγνωριζει καν οτι την παραγγελια την εκανα ενω υπηρχε διαθεσιμοτητα (οχι μονο να με γελανε τα ματια μου)
Οποτε συνοπτικα το μοναδικο που θελω απο τους κλεφτες ειναι να μαθω ποτε θα μου επιστρεψουν τα λεφτα μου γιατι αυτο δεν ειναι απλα λαθος, ειναι παραπλανηση καταναλωτη και κλεψιμο
Αυτό ακριβώς συνέβη και σε εμένα δυστυχώς... Του πήρα και εγώ τηλέφωνο τους μίλησα όπως έπρεπε και τους αρμόζει φυσικά δεν κατάφερα τίποτα και έτσι ζήτησα επιστροφή χρημάτων που είχα κάνει με πιστωτική κάρτα. Μετά από αυτό πήρα απλά την απόφαση να ξανακάνω νέα παραγγελία σε άλλο χρώματα επι της ευκαιριας πάλι από Κωτσόβολο δυστυχώς αλλά από τα υπόλοιπα καταστήματα είμαι περισσότερο δυσαρεστημένος και από εδώ κ πέρα απλά περιμένω! Η παραγγελία μου η δεύτερη έγινε τηλεφωνικά και χρέωση κάρτας τηλεφωνικά και έχει αναλάβει προσωπικά για την παραγγελία μου ένας συγκεκριμένος πωλητής. Τι να πω;; Αναμένω κ γω όπως πολλοί το πολυπόθητο iPhone X η 10 η βάσανο!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk