το ίδιο και για το silver στα 64GB.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:56
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:02
Τσάμπα παιδεμα.Στο δεκάλεπτο έχουν 200 views οι αγγελίες και πάνω στο δίωρο έχουν φύγει κιόλας !Τρολλαρε τους και εσυ...δειχνε ενδιαφερον και καλα...να γεμιζει το inbox τους μηνυματα...να εχουν κατι να ασχολουνται νομιζοντας οτι βρηκαν αμεσως θυμα
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:05
το ίδιο και για το silver στα 64GB.
και με το που πας να ολοκληρώσεις την αγορά λέει "αναμένεται σύντομα" ενώ όταν επιστρέφεις στην σελίδα του προϊόντος κανονικά "πρόλαβε πριν εξαντληθεί". Με τα 256SG τι θα γίνει είναι το θέμα...
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:07
και με το που πας να ολοκληρώσεις την αγορά λέει "αναμένεται σύντομα" ενώ όταν επιστρέφεις στην σελίδα του προϊόντος κανονικά "πρόλαβε πριν εξαντληθεί". Με τα 256SG τι θα γίνει είναι το θέμα...
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:09
Τσάμπα παιδεμα.Στο δεκάλεπτο έχουν 200 views οι αγγελίες και πάνω στο δίωρο έχουν φύγει κιόλας !
There's a sucker born every minute που λενε και οι αμερικανοι.
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:09
Απο την στιγμή που υπάρχει στην Ελλάδα επίσημος αντιπρόσωπος φυσικά και είναι υπεύθυνη η Apple και δεν νομίζω να βάζει τυχαίους αντιπροσώπους μια σοβαρή εταιρία όπως η Apple άρα θα έπρεπε να έχει εφοδιάσει τον αντιπρόσωπο του με μια σεβαστή ποσότητα συσκευών και να γνωρίζει άνα πάσα στιγμή πως κινείτε αν θέλει να λέγεται σοβαρή εταιρία και οι Αμερικανοί επαγγελματίες. Εγω προσωπικά έχω μια εταιρία με κάποια χειροποίητα προϊόντα και έχω σε διαφορά σημεία της Ελλάδας αντιπροσώπους και καταστήματα που πωλούν προϊόντα μου και καθημερινά είμαι σε επικοινωνία για τυχών ελλείψεις ποσό μάλλον η Apple οποτε μην μιλάμε για επαγγελματισμό Αμερικανών κτλ επίσης ξέχασα να αναφέρω πως για να πεις στον πελάτη ποτε θα έχει ακριβώς το προϊόν πρέπει πρώτα από όλα να το έχεις άρα κανόνισε πρώτα τον εφοδιασμό και έλεγξε τον αντιπρόσωπο σου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κοίτα, δεν θα σου κάνω το δικηγόρο της apple, γιατί δεν έχω κανένα λόγο και ασφαλώς και στο θέμα SUPPLY τα έχει κάνει ρόιδο κι αυτή. Εγώ σου μιλάω σαν αντιμετώπιση του ΠΕΛΑΤΗ. Όταν υπάρχει έλλειψη και δεν βρίσκεις να αγοράσεις, η εταιρεία δεν σε θεωρεί ακόμα ΠΕΛΑΤΗ ! Είναι σημειολογία αλλά παίζει μεγάλο ρόλο, αν ξέρεις το σκεπτικό των Αμερικάνων και τον τρόπο που δουλεύουν.
Για το άλλο που αναφέρεις με την αντιπροσωπεία, δεν δουλεύει ακριβώς έτσι το πράγμα στις παγκόσμιες τεράστιες εταιρείες. Πρώτον, απο τη στιγμή που η apple δεν έχει ανοίξει δικό της κατάστημα σε κάποια χώρα, σημαίνει πολύ απλά οτι ΔΕΝ θεωρεί αυτή τη χώρα σημαντική αγορά της. Μας πονάει δεν μας πονάει, έτσι είναι. Βάζει λοιπόν εναν αντιπρόσωπο, τον οποίον να σου το πώ και ρεαλιστικά, χέστηκε κιόλας να τον ελέγχει κάθε τρείς και λίγο αμα πιάνει το μίνιμουμ πωλήσεων του συμβολαίου του, αφου η αγορα είναι μικρής σημασίας και απο κεί και πέρα ο αντιπροσωπος είναι ο υπεύθυνος. Ο αντιπρόσωπος παραγγέλνει και η υποχρέωση της apple είναι απλά να του πεί, ΤΟΣΑ κομμάτια μπορώ να σου στείλω, τότε, τότε και τότε. Και να είσαι σίγουρος οτι αυτό που θα του πεί θα το κάνει ακριβώς όπως του είπε. Ούτε να του καλύψει όλη την αγορά είναι υποχρεωμένη αν δεν έχει στοκ, ούτε θα του δώσει προτεραιότητα όταν υπάρχει έλλειψη στα ΔΙΚΑ της καταστήματα τα οποία έχουν προτεραιότητα. Τώρα, αν ο εδώ αντιπρόσωπος και τα εδώ μαγαζιά που έχει διαλέξει να συνεργαστεί τα κάνουν σκατά και μοιράζουν τα κομμάτια σε φίλους και γνωστούς είναι άλλο θέμα και όχι της apple.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 15/11/2017 - 23:12
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:32
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:38
Φίλε μου πέρασες από insomnia να δεις το γίνεται ;;;Πέρυσι πολύ λίγοι έγιναν θύματα και πλήρωσαν καπέλο για το 7plus.Φετος γίνεται της τρελής.Πλεον όποιος αγοράζει ,ακόμη και να το θέλει, το πουλάει και βγάζει μεροκάματο 200+ ευρώ.Μιλαμε για μια παράνοια στη ζήτηση του επετειακου....Άντε στην υγεία των θυμάτων !!!!!Παιδιά η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι που το 7plus δεν το έβρισκες ούτε με κυάλια τις πρώτες 3 εβδομάδες. Και μιλάμε για το κινητό που υποτίθεται θα γονάτιζε τη ζήτηση καθώς δεν είχε παραχθεί και σε επαρκείς ποσότητες. Για αυτό άλλωστε καθυστέρησε και η κυκλοφορία του. Φοβάμαι ότι λόγω τιμής οι πωλήσεις θα είναι πεσμένες φέτος...
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:50
Φίλε μου πέρασες από insomnia να δεις το γίνεται ;;;Πέρυσι πολύ λίγοι έγιναν θύματα και πλήρωσαν καπέλο για το 7plus.Φετος γίνεται της τρελής.Πλεον όποιος αγοράζει ,ακόμη και να το θέλει, το πουλάει και βγάζει μεροκάματο 200+ ευρώ.Μιλαμε για μια παράνοια στη ζήτηση του επετειακου....Άντε στην υγεία των θυμάτων !!!!!
Μπορείς να στείλεις λίγο το λινκ να γελάσουμε?
Δημοσίευση 15/11/2017 - 23:59
Δημοσίευση 16/11/2017 - 00:20
Δεν αποτελεί κριτήριο τι συμβαίνει στο τμήμα αγγελίων ενός site.
Βλέπω πόσες εβδομάδες είχε πριν 1 χρόνο αναμονή το 7plus που έχω , βλέπω πόσο πιο εύκολα βρίσκονται συσκευές φέτος μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες και όλα αυτά όπως αναφέρω σε μια συσκευή με μικρότερη διαθεσιμότητα από την Apple λόγω καθυστερημένης έναρξης παραγωγής η οποία διατίθεται στην υψηλότερη τιμή που έχει μπει σε κινητό τηλέφωνο.
Δημοσίευση 16/11/2017 - 01:02
Παιδιά συγγνώμη για το off topic.
Είχε ανεβάσει ο Νίκος ένα λινκ που μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του iTunes με το app store και τις εφαρμογές και δεν μπορώ να το βρω τόση ωρα που το ψάχνω. Μήπως έχει το λινκ κάποιος πρόχειρο ;
Ήρθα να σας χαλάσω το Topic.
https://support.appl.../el-gr/HT208079
Α ναι. Κώτσος FTW.
Δημοσίευση 16/11/2017 - 01:09
Ήρθα να σας χαλάσω το Topic.
https://support.appl.../el-gr/HT208079
Α ναι. Κώτσος FTW.
Δημοσίευση 16/11/2017 - 01:32
Δεν αποτελεί κριτήριο τι συμβαίνει στο τμήμα αγγελίων ενός site.
Βλέπω πόσες εβδομάδες είχε πριν 1 χρόνο αναμονή το 7plus που έχω , βλέπω πόσο πιο εύκολα βρίσκονται συσκευές φέτος μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες και όλα αυτά όπως αναφέρω σε μια συσκευή με μικρότερη διαθεσιμότητα από την Apple λόγω καθυστερημένης έναρξης παραγωγής η οποία διατίθεται στην υψηλότερη τιμή που έχει μπει σε κινητό τηλέφωνο.
Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το 7plus, οπότε δεν ξέρω, αλλά νομίζω οτι ο κακός χαμός είχε γίνει μόνο με το Jet Black απο ότι διάβαζα, στα υπόλοιπα μοντέλα έβρισκες πολύ πιο εύκολα νομίζω. Και φέτος καθόλου εύκολα δεν βρίσκεις συσκευές, μην κρίνεις απο εδώ, όπου είμαστε φανατισμένοι και πολλοί γυρνάνε όλη μέρα τα μαγαζιά μήπως βρούν κάποιο. Στο γενικό σύνολο θα δεις απειροελάχιστα να κυκλοφορούν. Και ακόμα και δώ αν δείς, θα διαπιστώσεις ότι είμαστε πάρα πολλοί που και προπαραγγελία κάναμε και στα μαγαζιά πήγαμε βόλτα και ακόμα δεν έχουμε ιδέα πότε θα το πάρουμε. Συν του οτι το 80% που έχει βρεί είναι 64ρι, τα 256 είναι σχεδόν εξαφανισμένα. Χοντρικά, ότι περιγράφεις ότι έγινε πέρυσι, γίνεται και φέτος, κάθε χρόνο η ίδια ιστορία.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 16/11/2017 - 01:34
Δημοσίευση 16/11/2017 - 01:57
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες