Δεν αποτελεί κριτήριο τι συμβαίνει στο τμήμα αγγελίων ενός site.
Βλέπω πόσες εβδομάδες είχε πριν 1 χρόνο αναμονή το 7plus που έχω , βλέπω πόσο πιο εύκολα βρίσκονται συσκευές φέτος μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες και όλα αυτά όπως αναφέρω σε μια συσκευή με μικρότερη διαθεσιμότητα από την Apple λόγω καθυστερημένης έναρξης παραγωγής η οποία διατίθεται στην υψηλότερη τιμή που έχει μπει σε κινητό τηλέφωνο.
Το τι συμβαίνει στο τμήμα αγγελιών ενός site(insomnia) που επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες κόσμος καθώς και στο thread ενός Φόρουμ ( iPhonehellas) με 10.000 μέλη μια χαρά ενδεικτικό της ζήτησης είναι.
Όσο και να μη θες να το παραδεχτείς η φετινή κατάσταση με το Χ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.Κανε μια αναδρομή στο αντίστοιχο νημα του 7 plus να δεις εάν υπήρχε ο ίδιο παροξυσμός πέρυσι.Και όπως σωστά είπε ένας φίλος πιο πάνω αυτό γινόταν μόνο για το jet black.
Εδώ μιλάμε για 2 διαφορετικά χρώματα με τιμή 1.5 φορά άνω από την περυσινή του jet black.Εχει 13 μέρες που κυκλοφόρησε και η φρενίτιδα μεγαλώνει αντί να κοπάζει.Εγω ανέβασα αγγελία το δικό μου μόλις το παρέλαβα και ο πρώτος που με πήρε τηλ ήταν από Ξάνθη και ήρθε και το πήρε.Καθε μέρα με καλεί να δει αν έχω τίποτα άλλο ενώ τον έχω πει ότι δεν είμαι έμπορος.
Μιλάμε για τρέλα η κατάσταση.Και έτσι θα πάει μέχρι της γιορτές.Κι εκεί να δεις καπέλα στις τιμές.
Στην υγειά των θυμάτων και πάλι!!!!!