Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2716   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 16/11/2017 - 02:14

Με πήραν για παραλαβή αυριο απο mediamarkt 256 silver.. Απλα τωρα σκέφτομαι αν εχω ανάγκη τα 256 ή να ψάξω 64αρι..

Aν πάντως αλλάξεις γνώμη και δεν θες το 256, σου λέω απο τώρα οτι το παίρνω εγω ευχαρίστως. Ελπίζω να είσαι απο Αθήνα ! :)

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 16/11/2017 - 02:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2717   DionisisAn

DionisisAn

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 03:05

a80a76d4de97d93055bca69297be7901.jpg

Πριν λιγο στο Σκρουτζ

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2718   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 03:18

a80a76d4de97d93055bca69297be7901.jpg

Πριν λιγο στο Σκρουτζ

Mή μασας, δες τα σημερινά μηνύματα εδώ. Είναι απάτη του Κωτσόβολου, μόλις πληρώσεις και σου πάρουν τα λεφτά στο γυρνάνε και σου λένε θα σας ειδοποιήσουμε πότε θα παραλάβετε και το παίζουν τρελλοί μετά. Έτσι την πάτησε κι ενα παιδί σήμερα. Είναι πολύ αλήτες οι τύποι !

#2719   DionisisAn

DionisisAn

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 03:21

Mή μασας, δες τα σημερινά μηνύματα εδώ. Είναι απάτη του Κωτσόβολου, μόλις πληρώσεις και σου πάρουν τα λεφτά στο γυρνάνε και σου λένε θα σας ειδοποιήσουμε πότε θα παραλάβετε και το παίζουν τρελλοί μετά. Έτσι την πάτησε κι ενα παιδί σήμερα. Είναι πολύ αλήτες οι τύποι !

Εγω εκανα πριν λιγες μερες παραγγελια κωτσο και μου ειπαν οτι οταν ερθει το κινητο (πιθανον 30/11 συγκεκριμενα) τοτε θα πληρωσω!

Τελευταία επεξεργασία από: DionisisAn, 16/11/2017 - 03:21

#2720   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 04:10

Εγω εκανα πριν λιγες μερες παραγγελια κωτσο και μου ειπαν οτι οταν ερθει το κινητο (πιθανον 30/11 συγκεκριμενα) τοτε θα πληρωσω!

Ναι, αλλά φαντάζομαι οτι όταν το έκανες παραγγελία δεν σου έδειχνε Αμεση παραλαβή όπως γράφει εδώ. Αυτό ειναι νέο κολπάκι. Κι εμένα σήμερα στο site τους έγραφε διαθέσιμο για παράδοση στο σπίτι και πήρα τηλέφωνο και μου είπε η υπάλληλος οτι είναι συστημικό λάθος και οτι δεν έχουν ούτε ενα διαθέσιμο, παρά μόνο κάποια ελάχιστα δεσμευμένα για προπαραγγελίες. Αν είχα προχωρήσει την αγορά έπρεπε να το πληρώσω και μετά αντί για "διαθέσιμο" που σημαίνει το έχεις σε δυο μέρες, να καθόμουνα να περιμένω μέχρι τέλος του μήνα ή και παραπάνω. Όπως σου είπα έτσι ακριβώς την πάτησε ενα παιδί απο εδώ σήμερα και μετά του λέγαν οτι αποκλείεται να του το έδειξε το site διαθέσιμο και τους απείλησε οτι αν δεν το ακυρώσουν και δεν του επιστρέψουν αμέσως τα λεφτά στην καρτα του θα τους καταγγείλει. Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω να δείς την ιστορία αν θες. Αφού εσύ δεν έχεις πληρώσει και μπορείς να περιμένεις μέχρι "πιθανόν" 30/11, γιατί ποτέ δεν ξέρεις μ'αυτούς, είσαι μια χαρά.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 16/11/2017 - 04:11

#2721   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2017 - 07:19

Καλημέρα παιδιά. Αν κανεις εχει κανει προπαραγγελία και του ερθει αλλα το εχει παρει απο αλλου, ας μας πει μπας και παμε να το παρουμε εμεις. 64αρι space grey ψαχνω. Ευχαριστω

#2722   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/11/2017 - 07:21

Καλημέρα,

η αγάπη που έγινε συνήθεια ... χαχαχαχαχ

#2723   DionisisAn

DionisisAn

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 08:07

Παιδια αν κανεις εχει προ παραγγελια απο κοτσωβολο που δεν θελει στειλτε πμ

#2724   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat

Δημοσίευση 16/11/2017 - 08:34

Ρε guys μην μας χαλάτε τις παραδόσεις μας, η παράδοση του thread είναι: κάποιον τον ενημερώνουν να πάρει την συσκευή του και έχει παραλάβει ήδη από αλλού, το γράφει εδώ και ο πρώτος που κάνει pm παίρνει την έξτρα διαθέσιμη.

Αν συνεχιστεί το thread έτσι για καιρό μας βλέπω να ζητάμε απόσχιση όπως οι Καταλανοί, αφού πλέον θα έχουμε δική μας ιστορία και παραδόσεις! :P

#2725   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 08:40

Σωστόοοοςς  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

#2726   ntaroulhs

ntaroulhs

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 16/11/2017 - 08:41

καλημέρα παιδιά. με πηραν από Κωτσόβολο που είχα κάνει προπαραγγελία για σιλβερ 256 οτι θα παραλάβω την παρασκευή. το παράξενο είναι οτι μ είπε η κοπέλα οτι θα μου το στείλουν με κουριερ και όχι στο κατάστημα που είχα πει γιατί πολλά κατστήματα τουσ στέλνουν τα κινητα από προπαραγγελία και αυτοί υα δίνουν στους δικούς τουσ. μου τόνισε οτι αυτό δεν είναι δικαιολογία που άργησα να παραλάβω παρά μόνο ενημέρωση γιατί θα παραλάβω με κούριερ και οχι από κατάστημα.  δεν είχα κάνει προπληρωμή. θα την κάνω σήμερα και μ το στέλνουν.

Τα συμπεράσματα δικά σας

#2727   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 16/11/2017 - 08:46

Δεν αποτελεί κριτήριο τι συμβαίνει στο τμήμα αγγελίων ενός site.
Βλέπω πόσες εβδομάδες είχε πριν 1 χρόνο αναμονή το 7plus που έχω , βλέπω πόσο πιο εύκολα βρίσκονται συσκευές φέτος μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες και όλα αυτά όπως αναφέρω σε μια συσκευή με μικρότερη διαθεσιμότητα από την Apple λόγω καθυστερημένης έναρξης παραγωγής η οποία διατίθεται στην υψηλότερη τιμή που έχει μπει σε κινητό τηλέφωνο.

Το τι συμβαίνει στο τμήμα αγγελιών ενός site(insomnia) που επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες κόσμος καθώς και στο thread ενός Φόρουμ ( iPhonehellas) με 10.000 μέλη μια χαρά ενδεικτικό της ζήτησης είναι.
Όσο και να μη θες να το παραδεχτείς η φετινή κατάσταση με το Χ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.Κανε μια αναδρομή στο αντίστοιχο νημα του 7 plus να δεις εάν υπήρχε ο ίδιο παροξυσμός πέρυσι.Και όπως σωστά είπε ένας φίλος πιο πάνω αυτό γινόταν μόνο για το jet black.
Εδώ μιλάμε για 2 διαφορετικά χρώματα με τιμή 1.5 φορά άνω από την περυσινή του jet black.Εχει 13 μέρες που κυκλοφόρησε και η φρενίτιδα μεγαλώνει αντί να κοπάζει.Εγω ανέβασα αγγελία το δικό μου μόλις το παρέλαβα και ο πρώτος που με πήρε τηλ ήταν από Ξάνθη και ήρθε και το πήρε.Καθε μέρα με καλεί να δει αν έχω τίποτα άλλο ενώ τον έχω πει ότι δεν είμαι έμπορος.
Μιλάμε για τρέλα η κατάσταση.Και έτσι θα πάει μέχρι της γιορτές.Κι εκεί να δεις καπέλα στις τιμές.
Στην υγειά των θυμάτων και πάλι!!!!!

#2728   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 08:47

.

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 16/11/2017 - 08:48

#2729   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 08:49

καλημέρα παιδιά. με πηραν από Κωτσόβολο που είχα κάνει προπαραγγελία για σιλβερ 256 οτι θα παραλάβω την παρασκευή. το παράξενο είναι οτι μ είπε η κοπέλα οτι θα μου το στείλουν με κουριερ και όχι στο κατάστημα που είχα πει γιατί πολλά κατστήματα τουσ στέλνουν τα κινητα από προπαραγγελία και αυτοί υα δίνουν στους δικούς τουσ. μου τόνισε οτι αυτό δεν είναι δικαιολογία που άργησα να παραλάβω παρά μόνο ενημέρωση γιατί θα παραλάβω με κούριερ και οχι από κατάστημα. δεν είχα κάνει προπληρωμή. θα την κάνω σήμερα και μ το στέλνουν.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Μην κάνεις καμία βλακεία και τους πληρώσεις.Καλεσε τους πίσω πες τους θα λείπεις σε ταξίδι επαρχία με τη δουλειά και ότι μπορείς να παραλάβεις μόνο από κατάστημα.

#2730   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 09:02

Πάντως στο site του Κώτσο ακόμα το έχει μη Διαθέσιμο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες