Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2671   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:06

Κωτσοπουλος νεοτερα
Ειπα να παρω να δω σε τι φαση ειναι η παραγγελια του μεσημεριου και εφαγα ακυρο
Συνοπτικα, το βλεπω διαθεσιμο κανω την παραγγελια συνεχιζει να ειναι διαθεσιμο, παιρνω τηλεφωνο, η χρεωση εγινε κανονικα απο την καρτα μου και το τηλεφωνο μου επιβεβαιωνει υπαλληλος πως ειναι φυσικα διαθεσιμο και θα σταλει αυριο το πολυ μεθαυριο! Τωρα το βραδυ πετυχαινω εναν υπαλληλο στο τηλεφωνο, τον ρωταω ποτε θα στειλουνε το κινητο και μου αρχιζει τα περι προμηθευτη και προπαραγγελιας χωρις να αναγνωριζει καν οτι την παραγγελια την εκανα ενω υπηρχε διαθεσιμοτητα (οχι μονο να με γελανε τα ματια μου)
Οποτε συνοπτικα το μοναδικο που θελω απο τους κλεφτες ειναι να μαθω ποτε θα μου επιστρεψουν τα λεφτα μου γιατι αυτο δεν ειναι απλα λαθος, ειναι παραπλανηση καταναλωτη και κλεψιμο

Αυτό ακριβώς συνέβη και σε εμένα δυστυχώς... Του πήρα και εγώ τηλέφωνο τους μίλησα όπως έπρεπε και τους αρμόζει φυσικά δεν κατάφερα τίποτα και έτσι ζήτησα επιστροφή χρημάτων που είχα κάνει με πιστωτική κάρτα. Μετά από αυτό πήρα απλά την απόφαση να ξανακάνω νέα παραγγελία σε άλλο χρώματα επι της ευκαιριας πάλι από Κωτσόβολο δυστυχώς αλλά από τα υπόλοιπα καταστήματα είμαι περισσότερο δυσαρεστημένος και από εδώ κ πέρα απλά περιμένω! Η παραγγελία μου η δεύτερη έγινε τηλεφωνικά και χρέωση κάρτας τηλεφωνικά και έχει αναλάβει προσωπικά για την παραγγελία μου ένας συγκεκριμένος πωλητής. Τι να πω;; Αναμένω κ γω όπως πολλοί το πολυπόθητο iPhone X η 10 η βάσανο!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2672   Slazar

Slazar

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:07

Καλησπέρα,

Παρέλαβα από Mediamarkt την Παρακευή και μόλις με πήραν από Πλαίσιο για παραλαβή 64 silver αυτήν την Παρασκευή. PM όποιος ενδιαφέρεται.

#2673   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:08

Κωτσοπουλος νεοτερα
Συνοπτικα, το βλεπω διαθεσιμο κανω την παραγγελια συνεχιζει να ειναι διαθεσιμο, παιρνω τηλεφωνο, η χρεωση εγινε κανονικα απο την καρτα μου και το τηλεφωνο μου επιβεβαιωνει υπαλληλος πως ειναι φυσικα διαθεσιμο και θα σταλει αυριο το πολυ μεθαυριο! Τωρα το βραδυ πετυχαινω εναν υπαλληλο στο τηλεφωνο, τον ρωταω ποτε θα στειλουνε το κινητο και μου αρχιζει τα περι προμηθευτη και προπαραγγελιας χωρις να αναγνωριζει καν οτι την παραγγελια την εκανα ενω υπηρχε διαθεσιμοτητα (οχι μονο να με γελανε τα ματια μου)
Οποτε συνοπτικα το μοναδικο που θελω απο τους κλεφτες ειναι να μαθω ποτε θα μου επιστρεψουν τα λεφτα μου γιατι αυτο δεν ειναι απλα λαθος, ειναι παραπλανηση καταναλωτη και κλεψιμο

Αυτό ακριβώς συνέβη και σε εμένα δυστυχώς... Του πήρα και εγώ τηλέφωνο τους μίλησα όπως έπρεπε και τους αρμόζει φυσικά δεν κατάφερα τίποτα και έτσι ζήτησα επιστροφή χρημάτων που είχα κάνει με πιστωτική κάρτα. Μετά από αυτό πήρα απλά την απόφαση να ξανακάνω νέα παραγγελία σε άλλο χρώματα επι της ευκαιριας πάλι από Κωτσόβολο δυστυχώς αλλά από τα υπόλοιπα καταστήματα είμαι περισσότερο δυσαρεστημένος και από εδώ κ πέρα απλά περιμένω! Η παραγγελία μου η δεύτερη έγινε τηλεφωνικά και χρέωση κάρτας τηλεφωνικά και έχει αναλάβει προσωπικά για την παραγγελία μου ένας συγκεκριμένος πωλητής. Τι να πω;; Αναμένω κ γω όπως πολλοί το πολυπόθητο iPhone X η 10 η βάσανο!!!!

#2674   Slazar

Slazar

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:08

Καλησπέρα,

Παρέλαβα από Mediamarkt την Παρακευή και μόλις με πήραν από Πλαίσιο για παραλαβή 64 silver αυτήν την Παρασκευή. PM όποιος ενδιαφέρεται.

#2675   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:09

Κωτσοπουλος νεοτερα

Αυτό ακριβώς συνέβη και σε εμένα δυστυχώς... Του πήρα και εγώ τηλέφωνο τους μίλησα όπως έπρεπε και τους αρμόζει φυσικά δεν κατάφερα τίποτα και έτσι ζήτησα επιστροφή χρημάτων που είχα κάνει με πιστωτική κάρτα. Μετά από αυτό πήρα απλά την απόφαση να ξανακάνω νέα παραγγελία σε άλλο χρώμα επι της ευκαιριας πάλι από Κωτσόβολο δυστυχώς αλλά από τα υπόλοιπα καταστήματα είμαι περισσότερο δυσαρεστημένος και από εδώ κ πέρα απλά περιμένω! Η παραγγελία μου η δεύτερη έγινε τηλεφωνικά και χρέωση κάρτας τηλεφωνικά και έχει αναλάβει προσωπικά για την παραγγελία μου ένας συγκεκριμένος πωλητής. Τι να πω;; Αναμένω κ γω όπως πολλοί το πολυπόθητο iPhone X η 10 η βάσανο!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 15/11/2017 - 21:10

#2676   iliaspopegr

iliaspopegr

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:14

Δε μιλαμε για μια κακη συνεννοηση, μιλαμε για κανονικο κλεψιμο και τους στηριζετε παλι με τα λεφτα σας; μακρια
Κωτσοβολος και istorm ποτε ξανα και για κανενα λογο και εαν δεν δω αυριο τα λεφτα στο λογαριασμο μου θα εχουμε αλλα
Φυσικα ο τελευταιος υπαλληλος τα ακουσε και τα ηθελε κιολας και πλεον εχουν δυο συνομιλιες , μια να μου λενε πως ειναι διαθεσιμο και μια ακομη να ακουνε πως εαν δεν δω τα χρηματα αυριο στο λογαριασμο θα τους κοψω τον κωλο που ειχε το θρασος να με βγαλει και τρελο "συμφωνα με τα λεγομενα σας αλλα εμεις ποτε δεν ειχαμε τη συσκευη διαθεσιμη"

#2677   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:14

Την Δευτερα πηρε ο ξαδερφος μου απο istorm σιλβερ 256 σημερα ηρθε το δικο μου απο media markt παλι σιλβερ 256. Kαι οι δυο παραγγελιες 27/10 και πρωινες ωρες. εχω κανει και αλλου παραγγελιες αν με καλεσουν θα σας ενημερωσω

#2678   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:19

Δε μιλαμε για μια κακη συνεννοηση, μιλαμε για κανονικο κλεψιμο και τους στηριζετε παλι με τα λεφτα σας; μακρια
Κωτσοβολος και istorm ποτε ξανα και για κανενα λογο και εαν δεν δω αυριο τα λεφτα στο λογαριασμο μου θα εχουμε αλλα
Φυσικα ο τελευταιος υπαλληλος τα ακουσε και τα ηθελε κιολας και πλεον εχουν δυο συνομιλιες , μια να μου λενε πως ειναι διαθεσιμο και μια ακομη να ακουνε πως εαν δεν δω τα χρηματα αυριο στο λογαριασμο θα τους κοψω τον κωλο που ειχε το θρασος να με βγαλει και τρελο "συμφωνα με τα λεγομενα σας αλλα εμεις ποτε δεν ειχαμε τη συσκευη διαθεσιμη"

Έχω screenshot από σήμερα στις 3:59μμ που δείχνει το 256 silver διαθέσιμο στον Κωτσόβολο αν σε ενδιαφέρει.

#2679   iliaspopegr

iliaspopegr

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:33

Έχω screenshot από σήμερα στις 3:59μμ που δείχνει το 256 silver διαθέσιμο στον Κωτσόβολο αν σε ενδιαφέρει.

Σε παρακαλω κανε εναν κοπογιατι αυριο θα τους ξαναπαρω εαν δεν εχει γινει η επιστροφη

#2680   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:36

#2681   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:42

Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως μεγάλα καταστήματα, εισαγωγείς και κατασκευαστες που διαφημίζουν μήνες πριν ένα προϊόν πολύ δημοφιλές και μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου δεν είναι ικανοί να το έχουν στην ώρα και ημερομηνία που πρέπει για να καλύψουν τους πελάτες τους. Βγάζω λοιπόν το συμπέρασμα ότι η κρίση μάλλον έχει χτυπήσει και αυτούς και δεν δίνουν χρήμα για να έχουν απόθεμα και περιμένουν να μαζέψουν πληρωμένες παραγγελίες για να κάνουν και αυτοί με την σειρά τους παραγγελίες στον αντιπρόσωπο. Πολλά τα σενάρια αλλά στην τελική αν δεν έχεις το προϊόν μην το διατυμπανίζεις κάθε μέρα «το νέο iPhone είναι εδώ» κτλ κτλ αφού δεν είσαι ικανός να το έχεις. Έτσι χάνεται η αξιοπιστία σου σαν μαγαζί σαν αντιπρόσωπος σαν κατασκευαστής. Απλά λυπάμαι πολύ όχι για αυτούς αυτοί απλά ξεφτιλίζονται αλλά για εμάς που δίνουμε τα λεφτά μας σε καταστήματα αναξιόπιστα χωρίς καμμία συγκεκριμένη απάντηση μόνο γενικότητες και αόριστα πράγματα συστημικά και μ******* πείτε τα πουθενά άλλου αυτά ρε ..... αμερικανακια δεν είμαστε απλά δουλεύουμε και γουστάρουμε να αγοράσουμε κάτι που μας αρέσει που μας πρήζετε να το πάρουμε αλλά δεν το έχετε... αυτά παιδιά και υπομονή!

Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 15/11/2017 - 21:51

#2682   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/11/2017 - 21:55

Ακριβως φιλε μου..

ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... 

#2683   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

..... αμερικανακια δεν είμαστε απλά δουλεύουμε και γουστάρουμε να αγοράσουμε κάτι που μας αρέσει που μας πρήζετε να το πάρουμε αλλά δεν το έχετε... αυτά παιδιά και υπομονή!

Μα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή δεν είμαστε Αμερικανάκια τα κάνουν αυτά φίλε μου. Γιατί στην Αμερική ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ κανείς να φερθεί έτσι σε πελάτη. Σε Αμερικάνικη εταιρεία με Αμερικάνους πελάτες δουλεύω και ξέρω πολύ καλά πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεται ο ΚΑΘΕ πελάτης, αλλιώς κάηκες. Ας μη μιλαμε λοιπόν υποτιμητικά για μια χώρα στην οποία, άσχετα αν τη συμπαθεί κάποιος ή όχι, τουλάχιστον η συνέπεια και ο επαγγελματισμός σχεδόν όλων των εμπόρων (λαμόγια υπάρχουν σε όλον τον πλανήτη) αλλά και η συνείδηση και γνώση των δικαιωμάτων των καταναλωτών είναι σε κορυφαίο επίπεδο και έτη φωτός πάνω απο εμας εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 15/11/2017 - 21:57

#2684   jeanpoul

jeanpoul

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • GameCenter:jeanpoulgr

εγω εκανα παραγγελια απο τα public και περιμενω λεω να κανω κ mediamarkt αλλα βλεπω οτι λεει υποχρεωση πληρωμης ξερει κανεις τι παιζει?σε ολα βαζω πληρωμη στο καταστημα

#2685   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2017 - 22:02

Να σαι καλά φίλε μου.Καλορίζικο και καλό σετάρισμα!!!

Επίσης φίλε !

Σε μένα θα πάρει χρόνο  επειδή και πιεσμένος είμαι με την δουλειά αλλά και δεν θα μεταφέρω back up του 6S από την 10.3.3 αλλά θα το στήσω το 10 ολόκληρο από την αρχή κατεβάζοντας μία μία τις εφαρμογές που έχω (για να μην μεταφέρω σκουπίδια από τα προηγούμενα λειτουργικά).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες