Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3046   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:08

εγω τωρα σε 2 ωρες παραλαμβανω απο κωτσοβολο τσιμισκη θεσσαλονικη ενα silver 64ρι ειχα κανει παραγγελια 6 του μηνα

εγω φιλε παραγγειλα στης 7 το μηνα silver 64gb απο κωτσοβολο και το σαββατο μου στηλανε μυνημα οτι θα καθυστερηση η παραγγελια λογο αναβολης παραλαβης απο τον προμηθετυτη τους...με τα κεντρικα που μιλησα μου ειπαν οτι περιμενουν παραλαβες τελος του μηνα...μακαρι να ειναι και η δικη μου σειρα αυτη την βδομαδα :D αντε με το καλο να το χαρεις!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3047   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:10

Καλημέρα ομάδα! καλη τύχη σε όλους μας! 

#3048   runner25

runner25

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:11

εγω φιλε παραγγειλα στης 7 το μηνα silver 64gb απο κωτσοβολο και το σαββατο μου στηλανε μυνημα οτι θα καθυστερηση η παραγγελια λογο αναβολης παραλαβης απο τον προμηθετυτη τους...με τα κεντρικα που μιλησα μου ειπαν οτι περιμενουν παραλαβες τελος του μηνα...μακαρι να ειναι και η δικη μου σειρα αυτη την βδομαδα :D αντε με το καλο να το χαρεις!!

ασε φιλε μου τι λενε οι υπαλληλοι και μενα τελος του μηνα μου λεγανε και οριστε σημερα με πηρανε, εχε το νου σου παρε και κανα τηλεφωνο και γκαζωσε τους με τροπο 

#3049   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:41

ασε φιλε μου τι λενε οι υπαλληλοι και μενα τελος του μηνα μου λεγανε και οριστε σημερα με πηρανε, εχε το νου σου παρε και κανα τηλεφωνο και γκαζωσε τους με τροπο 

θα παρω ενα τηλ μπας και δουμε καμια silver μερα χαχα

#3050   stathisforlife

stathisforlife

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Twitter:@stathisforlife
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:46

Παιδια καλησπερα,

Εγω πήγα κοτσωβολο την παρασκευη που περασε και μου ειπαν την αλλη εβδομαδα ισως να το εχετε, (παραγγελια (01/11) και πληρωσα κιολας ολο το ποσο!!) Σημερα που πηρα όχι μονο δε μου ειπαν τελος Νοεμβρη οπως ελεγαν αρχικα αλλα μου ειπαν μεσα Δεκεμβρη. ξΕΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!

#3051   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:51

Παιδια καλησπερα,

Εγω πήγα κοτσωβολο την παρασκευη που περασε και μου ειπαν την αλλη εβδομαδα ισως να το εχετε, (παραγγελια (01/11) και πληρωσα κιολας ολο το ποσο!!) Σημερα που πηρα όχι μονο δε μου ειπαν τελος Νοεμβρη οπως ελεγαν αρχικα αλλα μου ειπαν μεσα Δεκεμβρη. ξΕΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!

Ε τα λεφτά σου τα πήραν οπότε δεν τους νοιάζει πότε θα παραλάβεις, τώρα θα κοιτάξουν να εξυπηρετήσουν κάποιον που ακόμα δεν έχει πληρώσει ώστε να του πάρουν και αυτού τα χρήματα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3052   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:55

Παιδια καλησπερα,

Γιατί δεν πηγαίνεις στο κατάστημα και να ζητήσεις τον προϊστάμενο να δεις τι θα σου πει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3053   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:56

Παιδια καλησπερα,

Γιατί δεν πηγαίνεις στο κατάστημα και να ζητήσεις τον προϊστάμενο να δεις τι θα σου πει;

#3054   stathisforlife

stathisforlife

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 13:01

Τη παρασκευη ειχα παει σε αλλο καταστημα απο αυτο που το παραγγειλα για να ρωτησω απλα ποτε τα περιμενουν και μου ειπε ισως να το εχω αυτη την εβδομαδα! Απο εκει που το εχω παραγγειλει, πηρα τηλεφωνο γιατι ειμαι στη δουλεια μου τωρα και μου απαντησαν μεχρι μεσα Δεκεμβριου, δεν ξερω τι να κανω δεδομενου οτι το εχω πληρωσει ηδη

#3055   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 13:08

Τη παρασκευη ειχα παει σε αλλο καταστημα απο αυτο που το παραγγειλα για να ρωτησω απλα ποτε τα περιμενουν και μου ειπε ισως να το εχω αυτη την εβδομαδα! Απο εκει που το εχω παραγγειλει, πηρα τηλεφωνο γιατι ειμαι στη δουλεια μου τωρα και μου απαντησαν μεχρι μεσα Δεκεμβριου, δεν ξερω τι να κανω δεδομενου οτι το εχω πληρωσει ηδη

Εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις σε ένα κατάστημα Γερμανός ή Cosmote τα στοιχεία σου (επειδή εξυπηρετούν πιο πολύ κόσμο) και αν δεν στο φέρει ο Κωτσόβολος μέχρι τέλος της βδομάδας ζήτησε τα λεφτά σου πίσω.

#3056   Mastermind

Mastermind

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 20/11/2017 - 13:08

Για όποιον ενδιαφέρεται. ΧΕ υπάρχει ενα 64GB Silver προς 1100 Ευρώ απο Cosmote

Το ήθελα σε SG :-( 

Τελευταία επεξεργασία από: Mastermind, 20/11/2017 - 13:08

#3057   stathisforlife

stathisforlife

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 13:10

Δεν γινεται να το κανω αυτο αφου εχει χρεωθει ηδη  η πιστωτικη μου και δεν γινεται να μπουν πισω η τουλαχιστον αμεσα ωστε να το παρω απο αλλου

#3058   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 13:17

Μακριά από Κωτσόβολο και Public έχουν χυθεί τόνοι ψηφιακό μελάνι στο thread για τους συγκεκριμένους. Όχι ότι το πλαίσιο είναι καλύτερο αλλά τα επίπεδα των πρώτων δεν τα έχει φτάσει στο συγκεκριμένο θέμα.

#3059   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12949 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/11/2017 - 13:19

καταρχάς και μόνο που σε χρεώνουν χωρίς να πάρεις το προϊόν  είναι απατεώνες .

#3060   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 20/11/2017 - 13:20

Για όποιον ενδιαφέρεται. ΧΕ υπάρχει ενα 64GB Silver προς 1100 Ευρώ απο Cosmote
Το ήθελα σε SG :-(

Έχεις pm