Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3226   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:00

Ρωτήστε πάντως και στον Γερμανό για το τιμολόγιο..Γιατί και αυτοί μου είχαν πει ότι για τις online παραγγελίες από το site δηλαδή δεν μπορούν ακόμα να κόψουν τιμολόγιο(ενδεχομένως λόγω μη ευκολης ταυτοποίησης-λήψης των δικαιολογητικών για τιμολόγια)..Έτσι έχασα ενα 256 silver απο αυτους..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3227   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:10

Ρωτήστε πάντως και στον Γερμανό για το τιμολόγιο..Γιατί και αυτοί μου είχαν πει ότι για τις online παραγγελίες από το site δηλαδή δεν μπορούν ακόμα να κόψουν τιμολόγιο(ενδεχομένως λόγω μη ευκολης ταυτοποίησης-λήψης των δικαιολογητικών για τιμολόγια)..Έτσι έχασα ενα 256 silver απο αυτους..

Σε μαγαζί πήγα και τους είπα να το κάνουν παραγγελία... Δεν το έκανα από το online κατάστημα... 

#3228   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:11

Ακούστε και το ανέκδοτο..

στο Σκρουτζομάγαζο που το πουλάει 1600 το ΙΧ... δεν εκδίδουν τιμολόγιο για Αποστολή Κινητού..

Εκδίδουν μόνο τιμολόγιο αν πας στο μαγαζί... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...

Τους γράφω Στείλτε μου Τιμολόγιο ΜΕ ΦΠΑ (προβλέπεται από τη νομοθεσία αν δεν είναι σίγουρος ο πωλητής για τον συμβαλλόμενο ότι μπορεί να λάβει τιμολόγιο ανευ ΦΠΑ)

Αφού στην αρχή μου είπαν δεν γίνεται μετά μου λένε ... ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Τιμολόγια..

Παίδες επειδή ειλικρινά τέτοια συμπεριφορά με τρελαίνει... 

και επειδή μπορεί να έχω άδικο και τελικά ένα μαγαζί που ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ να μην αποστέλλει τιμολόγια..

θα το προχωρήσω σε Γενική Γραμματεία Καταναλωτή...

Πρακτικά δεν έχει λόγο να σου κόψει τιμολόγιο με ΦΠΑ γιατί εφόσον ο αγοραστής υπόκειται σε καθεστως ΦΠΑ είναι θέμα χρόνου να ζητηθεί πιστωτικό με τη διαφορά καθώς δεν μπορεί να δικαιολογήθει φορολογικά η πληρωμή του ΦΠΑ στον προμηθευτή. Δηλαδή θα χρειαστεί περισσότερη γραφειοκρατία...
Εναλλακτικά μπορεί να σου κόψει απόδειξη λιανικής (στα στοιχεία της εταιρείας) και σε δεύτερο χρόνο να ζητήσεις να γίνει τιμολόγιο με επιστροφή του ΦΠΑ (επίσης γραφειοκρατία).
Αυτό που έχει την λιγότερη γραφειοκρατία πλέον για τον έμπορο είναι η απόδειξη λιανικής γι αυτό σου λένε δεν κόβω τιμολόγια! Αλλά νομικά δεν μπορεί να μην κόψει...

ΥΓ. Τιμολόγιο για αποστολή δεν εκδίδουν γιατί πρέπει να τους προσκομίσεις τα δικαιολογητικά που είναι υποχρεωμένοι να ζητάνε...

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 23/11/2017 - 13:14

#3229   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:13

Αυριο θα καλυφτουν ολοι σε 64αρια , και οσοι περιμένουν κανα 10μερο ακόμα, με μειωμένη τιμή

#3230   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:23

Παιδιά, προσέξετε πάρα πολύ αν κόψετε απόδειξη λιανικής και μετα θέλετε τιμολόγιο ειδικά σε ηλεκτρονικές - ηλεκκτρικές συσκευές που έχουν εγγύηση !!!! Έτσι την πάτησα το καλοκαίρι, πήρα μια τηλεόραση απο το Πλαίσιο αξίας 3,000 ευρώ και απο άγνοια και βιασύνη ζήτησα απόδειξη. Μετά απο 20 μέρες που μίλησα με τη λογίστρια μου, μου είπε οτι αν έπαιρνα τιμολόγιο θα περνούσε στα έξοδα μου και μου ειπε να τους ρωτήσω αν μπορούν να μου το αλλάξουν και να το κάνουν τιμολόγιο για να το περάσει στα έξοδα. Απο το Πλαίσιο μου είπαν οτι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να το κάνουν αλλά δεν μπορούν γιατί, επειδή η Απόδειξη - Τιμολόγιο θεωρείται και ΕΓΓΥΗΣΗ και το νέο τιμολόγιο θα έπρεπε να βγεί με μεταγενέστερη ημερομηνία, δεν τους το επιτρέπει η εταιρεία του προιόντος, στην περίπτωση μου η LG, γιατί θεωρείται παράταση εγγύησης, που το μαγαζί δεν έχει δικαίωμα να κάνει !!!

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 23/11/2017 - 13:24

#3231   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:30

σημερινη εποικινωνια με κοτσοβολο παραγγελια 7/11 τους λεω ποτε θα παραλαβω μου λεει τελος του μηνα μπορει και πιο νωρις ενταξει του λεω θα περιμενω μεχρι 3 δεκεμβριου μετα θα προβω σε ακυρωση γιατι δεν το θεορω σωστο να πληρωσω δοση για κατι που δεν εχω...οχι κυριε μου λεει θα το εχετε παραλαβει πριν την δοση...αιντε να δω λιγη υπομονη ακομα...μια βδομαδα εμεινε :P 

#3232   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:33

Αυριο θα καλυφτουν ολοι σε 64αρια , και οσοι περιμένουν κανα 10μερο ακόμα, με μειωμένη τιμή

αυτο πως το λες? εχεις καποια πηγη που σου ειπε θα ειναι φουλ τα ελληνικα μαγαζια απο 64αρια αυριο? :D η μηπως εισαι τελωνιακος? χαχα

#3233   Mastermind

Mastermind

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:38

Προσωπικά τους βαρέθηκα κ πείρα απο φόρουμ σε κανονική τιμή κ με δωρεαν ασφάλιση. Φοβερό κινητό κατ εμε. Το καλύτερο feature για εμενα είναι το Attention Aware feature για προεπισκόπηση των μηνυμάτων όπως κ η αυτόματη μείωση έντασης σε κλήση η σε ξύπνημα με το που σε αναγνωρίζει.

Α ναι ... απο Γερμανό Αλίμου μου είπαν απο εβδομάδα παραλαμβάνουν 64αρια

#3234   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:39

Στο site του Γερμανού,τα δείχνει όλα τα 64αρια διαθέσιμα ή χαμηλή διαθεσιμότητα,αλλά παράδοση σε 2 μέρες 075fd8bcb48a07f4ea6169291af989de.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Αν παμε σε Καταστημα Γερμανος και το παραγγειλουμε δηλαδη θα κανει 2 εργασιμες ή θα μας πουν α μονο απο το site γινεται;

Επισης γνωριζει κανεις τι χαρτια ζητανε στα Γερμανος για τιμολογιο , μονο μητρωο απο το taxis η θελουν και εκει εναρξη κλπ, εχει παρει κανεις γνωριζει;

Ευχαριστω.

#3235   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3470 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:45

Αν παμε σε Καταστημα Γερμανος και το παραγγειλουμε δηλαδη θα κανει 2 εργασιμες ή θα μας πουν α μονο απο το site γινεται;
Επισης γνωριζει κανεις τι χαρτια ζητανε στα Γερμανος για τιμολογιο , μονο μητρωο απο το taxis η θελουν και εκει εναρξη κλπ, εχει παρει κανεις γνωριζει;

Ευχαριστω.

Αυτό δεν το ξέρω,πάντως για τιμολόγιο δε δίνει επιλογή,και λέει να μας από μαγαζι

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#3236   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:57

αυτο πως το λες? εχεις καποια πηγη που σου ειπε θα ειναι φουλ τα ελληνικα μαγαζια απο 64αρια αυριο? :D η μηπως εισαι τελωνιακος? χαχα

Πηγή.. Τωρα που βολευτήκανε διάσημα ''αγορια'' τυπου μαραβέγιας  , θα καλυφθούν και οι ελλείψεις

#3237   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:57

Ευχαριστω.

Λοιπόν πας σε κατάστημα Γερμανός...ζητάς να στο παραγγείλουν στο όνομά σου για τιμολόγιο μου ζητήσαν μόνο το ΑΦΜ... και εκτύπωση από ταξις... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

#3238   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 14:05

Πρακτικά δεν έχει λόγο να σου κόψει τιμολόγιο με ΦΠΑ γιατί εφόσον ο αγοραστής υπόκειται σε καθεστως ΦΠΑ είναι θέμα χρόνου να ζητηθεί πιστωτικό με τη διαφορά καθώς δεν μπορεί να δικαιολογήθει φορολογικά η πληρωμή του ΦΠΑ στον προμηθευτή. Δηλαδή θα χρειαστεί περισσότερη γραφειοκρατία...
Εναλλακτικά μπορεί να σου κόψει απόδειξη λιανικής (στα στοιχεία της εταιρείας) και σε δεύτερο χρόνο να ζητήσεις να γίνει τιμολόγιο με επιστροφή του ΦΠΑ (επίσης γραφειοκρατία).
Αυτό που έχει την λιγότερη γραφειοκρατία πλέον για τον έμπορο είναι η απόδειξη λιανικής γι αυτό σου λένε δεν κόβω τιμολόγια! Αλλά νομικά δεν μπορεί να μην κόψει...

ΥΓ. Τιμολόγιο για αποστολή δεν εκδίδουν γιατί πρέπει να τους προσκομίσεις τα δικαιολογητικά που είναι υποχρεωμένοι να ζητάνε...

ΛΟΙΠΟΝ...

για να μην μπερδευόμαστε...

Ο Νόμος είναι σαφέστατος (και η αντίστοιχη ΠΟΛ)

Σε περίπτωση που ο πωλητής ΔΕΝ είναι σίγουρος αν πρέπει να εκδώσει τιμολόγια ΑΝΕΥ ΦΠΑ για αγορά κινητου (στην περίπτωσή μας)..

Τότε εκδίδει κανονικά Τιμολόγιο ΜΕ ΦΠΑ (και ο αγοραστής το εκπίπτει).. Δηλαδή όπως πριν...

ΆΡΑ ... για μένα που δεν είσαι σίγουρος για το αν πρέπει να μου εκδόσεις τιμολόγιο ΑΝΕΥ ΦΠΑ.. μου εκδίδεις Τιμολόγιο ΜΕ ΦΠΑ και είσαι εντάξει... γιατί επιβάλεις ΦΠΑ στο παραστατικό σου..

και δεν είσαι σίγουρος για μένα γιατί μου ζητάς Καταστατικό Εταρείας.... Εξουσιοδότηση από το Διαχειριστή με υπογραφή απο ΚΕΠ... Ταυτότητα... κλπ κλπ

Σημειώνω τα εν λόγω χαρτιά δεν προβλέπονται πουθενά... Μόνο αντίγραφο του Μητρώου του Τάξις... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ... 

Και δεν μου το στέλνεις το κινητό γιατί πρέπει να αποδείξεις Ταυτοπροσωπία. ??

Ειλικρινά ο Λογιστής της εν λόγω εταιρείας είναι ΤΣΑΚΑΛΙ....

Τελευταία επεξεργασία από: NiKa, 23/11/2017 - 14:06

#3239   iChristosPap

iChristosPap

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/11/2017 - 14:06

Πηγή.. Τωρα που βολευτήκανε διάσημα ''αγορια'' τυπου μαραβέγιας  , θα καλυφθούν και οι ελλείψεις

Μήπως η πηγή έχει κανένα νέο και για 256άρια ; Έστω πρόβλεψη ;

#3240   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 14:07

Ευχαριστω.

Λογικά θα χρειαστεί να έχεις και σφραγίδα μαζί, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είσαι επιτηδευματίας ή εταιρεία.

σημερινη εποικινωνια με κοτσοβολο παραγγελια 7/11 τους λεω ποτε θα παραλαβω μου λεει τελος του μηνα μπορει και πιο νωρις ενταξει του λεω θα περιμενω μεχρι 3 δεκεμβριου μετα θα προβω σε ακυρωση γιατι δεν το θεορω σωστο να πληρωσω δοση για κατι που δεν εχω...οχι κυριε μου λεει θα το εχετε παραλαβει πριν την δοση...αιντε να δω λιγη υπομονη ακομα...μια βδομαδα εμεινε :P

Σήμερα το πρωί βλέπω μηνυμα στο κινητό "KOTSOVOLOS", λέω εδώ είμαστε, έρχεται η παραγγελία μου.... "Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ".

Τους παίρνω τηλ. και τους εξηγώ τι συνέβη και μου λέει η κοπέλα, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι απλά για να μην περιμένετε σύντομα, σας ήρθε αυτό το μηνυμα. Στο σύστημα τους δειχνει παραλαβές στις 30/11. Της εξήγησα ότι επειδή η πρώτη δόση μου ξεκινάει στις 6/12 δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω δόση για κάτι το οποίο δεν έχω παραλάβει, και μου είπε ότι λογικά μέχρι τότε θα έχω παραλάβει κανονικά. Για να δούμε....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες