Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2566   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:30

Οι ανθρωποι τουλαχιστον κανουν την δουλεια τους (που ειναι οτι παραλαμβανουν να το σπρωχνουν). Οι παραξενοι ειστε ολοι εσεις που δεν λετε να καταλαβετε οτι αυτα που πραλαμβανουν δεν φτανουν για ολους σας. Και τρωγεστε και χαλιεστε και βριζετε σαν κακομαθημενα χωρις κανεις στην ουσια να σας εχει υποσχεθει κατι (θυμαστε τι ακριβως ελεγε η φορμα προπαραγγελιας ??). Βαλτε το στο μυαλο σας καλα. Αλλο πραγμα η παρουσιαση του καινουριου iPhone και αλλο η διαθεσιμοτητα του στην ελλαδα..

Σε ενα μηνα θα εχει περισσοτερα Χ στα μαγαζια απο οσους κουραμπιεδες και μελομακαρονα εχουν οι φουρνοι (και ειναι και εποχη που καρποφορει το κουραμπιεδοδεντρο και η μελομακαρονιά).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2567   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:31

Eίμαι στο τσακ να πατήσω το κουμπί στο ebay το Αγγλικό. 256 silver (τελικά εκεί κατέληξα) και παράδοση ΜΕΘΑΥΡΙΟ, με μόνο 100 ευρω παραπάνω απο όσο έχει εδώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι δεν θα γλυτώσω το ΦΠΑ και δεν περνιέται στα έξοδα. Η μόνη ελπίδα απο δω είναι ενα κατάστημα Cosmote και ενα Vodafone που μου είπαν οτι μόλις φέρουν θα με ειδοποιήσουν, το Πλαίσιο της προπαραγγελίας το έχω ήδη ξεγράψει. Πραγματικά έχω κουραστεί πάρα πολύ απο αυτη την ψυχοφθόρα αναζήτηση και απο την άλλη οκ, η έκπτωση στο ΦΠΑ καλή είναι, αλλα δεν θα σωθώ κιόλας, είχα υπολογίσει και βάλει στην άκρη γύρω στα 1500 για το τηλέφωνο anyway.

Εχω κανα τρίωρο να αποφασίσω αν το θελω Παρασκευή απο ebay. Βοηθήστε ρε παιδιά, τί κάνω ?

#2568   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1005 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:33

Eίμαι στο τσακ να πατήσω το κουμπί στο ebay το Αγγλικό. 256 silver (τελικά εκεί κατέληξα) και παράδοση ΜΕΘΑΥΡΙΟ, με μόνο 100 ευρω παραπάνω απο όσο έχει εδώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι δεν θα γλυτώσω το ΦΠΑ και δεν περνιέται στα έξοδα. Η μόνη ελπίδα απο δω είναι ενα κατάστημα Cosmote και ενα Vodafone που μου είπαν οτι μόλις φέρουν θα με ειδοποιήσουν, το Πλαίσιο της προπαραγγελίας το έχω ήδη ξεγράψει. Πραγματικά έχω κουραστεί πάρα πολύ απο αυτη την ψυχοφθόρα αναζήτηση και απο την άλλη οκ, η έκπτωση στο ΦΠΑ καλή είναι, αλλα δεν θα σωθώ κιόλας, είχα υπολογίσει και βάλει στην άκρη γύρω στα 1500 για το τηλέφωνο anyway.
Εχω κανα τρίωρο να αποφασίσω αν το θελω Παρασκευή απο ebay. Βοηθήστε ρε παιδιά, τί κάνω ?

μπορεις να μου στείλεις link να το δω;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2569   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:33

Φίλε μου στη θέση σου θα έκανα υπομονή, δεν αξίζει το κατοστάρικο παραπάνω, ούτε το ρίσκο να έχει κάποιο ελάττωμα η συσκευή και να μπλέξεις με την Ελλάδα για αντικατάσταση.

#2570   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:34

Για αρχη παρε μερικες βαθιες ανασες ...Μετα παρε και αλλες ... Υπαρχει μια ελπιδα με καλυτερη οξυγονωση να βρεις μονος σου την απαντηση ...

#2571   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:35

Μην το κάνεις...εμπορικά στο λέω.Εγώ δε δέχομαι να πληρώσω καπέλο όταν μπορώ να το πάρω φθηνότερα και ας μην έχω οικονομικό πρόβλημα. Σε λίγες μέρες θα το έχεις και θα έχεις την ικανοποίηση ότι το πήρες και με λιγότερα χρήματα.. Αν το πληρώσεις παραπάνω, όταν θα καταλαγιάσει η ικανοποίηση της αγοράς του δε θα νιώσεις άσχημα; Προσωπικά έτσι θα ένιωθα.

#2572   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:37

Οι ανθρωποι τουλαχιστον κανουν την δουλεια τους (που ειναι οτι παραλαμβανουν να το σπρωχνουν). Οι παραξενοι ειστε ολοι εσεις που δεν λετε να καταλαβετε οτι αυτα που πραλαμβανουν δεν φτανουν για ολους σας. Και τρωγεστε και χαλιεστε και βριζετε σαν κακομαθημενα χωρις κανεις στην ουσια να σας εχει υποσχεθει κατι (θυμαστε τι ακριβως ελεγε η φορμα προπαραγγελιας ??). Βαλτε το στο μυαλο σας καλα. Αλλο πραγμα η παρουσιαση του καινουριου iPhone και αλλο η διαθεσιμοτητα του στην ελλαδα..

Σε ενα μηνα θα εχει περισσοτερα Χ στα μαγαζια απο οσους κουραμπιεδες και μελομακαρονα εχουν οι φουρνοι (και ειναι και εποχη που καρποφορει το κουραμπιεδοδεντρο και η μελομακαρονιά).

Αφού σε ενοχλούν τόσο τα σχόλια που γίνονται γιατί μπαίνεις στο thread κάθε 3 και λίγο? Το αν κάνουν την δουλειά τους ή όχι άστο, το ξέρουμε καλύτερα εδώ και χρόνια και όχι μόνο λόγω iPhone. Έχω χάσει το μέτρημα από τις βλακείες που έχω ακούσει σε αλυσίδες τόσα χρόνια και την κάκιστη εξυπηρέτηση.

Το θέμα είναι αν σου βγάλει πρόβλημα με το καλημέρα άντε να τρέχεις. Αν έχει κάποιο πρόβλημα και το πάρεις από Ελλάδα πας τους το τρίβεις στην μούρη και σου δίνουν του κουτιού. Από ebay θα πρέπει να πάει για service με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν αξίζει τον κόπο για μια ή δύο εβδομάδες, χώρια που θα γλυτώσεις και πόσα λόγω ΦΠΑ.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 15/11/2017 - 13:41

#2573   kostelos

kostelos

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:42

παιδια καλησπερα επιδοξος αγοραστης του Χ και εγω και αφου εδω δεν βλεπουμε φως με διαθεσιμοτητα αποφασισα να το παρω απο αγγλια μιας και φιλος μπορει να μου το φερει απο εκει την επομενη εβδομαδα..αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν τα αγγλικα λειτουργουν κανονικα με τα ελληνικα δικτυα?

#2574   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:44

Eυχαριστώ, παιδιά. Το θέμα είναι οτι το θέλω οπωσδήποτε μέχρι το άλλο Σαββατοκύριακο, γιατί φεύγω ταξίδι εντός Ελλάδας και το 6s Plus μου με σπασμένη οθόνη και ελαττωματικό μικρόφωνο είναι πλέον στα τελευταία του. Θα περιμένω άλλη μια βδομάδα μπας και γίνει κάτι εδώ και το πολύ πολύ αν δεν, το παίρνω απο ebay την άλλη βδομάδα.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 15/11/2017 - 13:45

#2575   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:46

Έχεις δίκιο ρε αδερφέ, οι άνθρωποι κάνουν την δουλειά τους και την κάνουν και καλά, τι και αν είμαστε σε "λιστες προτεραιότητας" ο γνωστός του μαγαζάτορα που αποφάσησε χθες ότι θέλει το iPhone πρέπει να πάρει το αμέσως επόμενο διαθέσιμο, τι και αν εμείς περιμένουμε σαν τους μαλάκες πόσο καιρό και θα περιμένουμε άλλο τόσο! Οι τύποι είναι γελοίοι γιατί απέτυχαν να υπολογίσουν έστω και κατά προσέγγιση πόσα να παραγγείλουν (και ας είχαν λίστες με προπαραγγελίες) και τώρα εισάγουν με το σταγονόμετρο και τα δίνουν όπως να'ναι το άκρως αντίθετο του επαγγελματισμού και του κάνω σωστά την δουλειά μου.

παιδια καλησπερα επιδοξος αγοραστης του Χ και εγω και αφου εδω δεν βλεπουμε φως με διαθεσιμοτητα αποφασισα να το παρω απο αγγλια μιας και φιλος μπορει να μου το φερει απο εκει την επομενη εβδομαδα..αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν τα αγγλικα λειτουργουν κανονικα με τα ελληνικα δικτυα?

Αν είναι unlocked το κινητό δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα απ'όπου και να το πάρεις. Απλά σύμφωνα με την Apple ούτε η αγγλία έχει διαθέσιμο απόθεμα στα καταστήματά της (τουλάχιστον στο Λονδίνο που κοίταξα), κατόπιν παραγγελίας στο φέρνουν σε 2-3 βδομάδες οπότε οπλίσου με υπομονή.

#2576   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:49

Αφού σε ενοχλούν τόσο τα σχόλια που γίνονται γιατί μπαίνεις στο thread κάθε 3 και λίγο? Το αν κάνουν την δουλειά τους ή όχι άστο, το ξέρουμε καλύτερα εδώ και χρόνια και όχι μόνο λόγω iPhone. Έχω χάσει το μέτρημα από τις βλακείες που έχω ακούσει σε αλυσίδες τόσα χρόνια και την κάκιστη εξυπηρέτηση.

Αφου δεν εχει αρκετα iphone για ολους και αφου ολοι αυτοι που τα πουλανε δεν ειναι επαγγελματιες γιατι τους παιρνεις τηλ. καθε λιγο και τους ρωτας ?? .. Γιατι ασχολεισαι και τρωγεσαι με αυτους αφου τους ξερεις  ?? 

Μαζοχισμος λεγεται νομιζω ... Βιτσια ...

#2577   kostelos

kostelos

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:50

Αν είναι unlocked το κινητό δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα απ'όπου και να το πάρεις. Απλά σύμφωνα με την Apple ούτε η αγγλία έχει διαθέσιμο απόθεμα στα καταστήματά της (τουλάχιστον στο Λονδίνο που κοίταξα), κατόπιν παραγγελίας στο φέρνουν σε 2-3 βδομάδες οπότε οπλίσου με υπομονή.

το ελεγξα και εγω και στο λονδινο και στο μαντσεστερ ελπιζω ,εχρι την επομενη εβδομαδα να υπαρξει διαθεσιμοτητα αλλιως αναγκαστικα υπομονη.. ναι για unlocked μιλαμε απο apple store.. ευχαριστω πολυ!

#2578   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:51

μπορεις να μου στείλεις link να το δω;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο έστειλα στο inbox.

#2579   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/11/2017 - 14:08

Αφου δεν εχει αρκετα iphone για ολους και αφου ολοι αυτοι που τα πουλανε δεν ειναι επαγγελματιες γιατι τους παιρνεις τηλ. καθε λιγο και τους ρωτας ?? .. Γιατι ασχολεισαι και τρωγεσαι με αυτους αφου τους ξερεις  ?? 

Γιατί υπάρχουν και άλλοι που να τα πουλάνε και να είναι επαγγελματίες και δεν ενημερωθήκαμε? Γιατί νόμιζα ότι αναγκαστικά τους τρώμε στην μάπα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Τώρα αν εσύ βρήκες σωστούς επαγγελματίες πες μας και εμάς ποιοί είναι να ξέρουμε, μην μένουμε τσάμπα βιτσιόζοι.

#2580   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 14:11

Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνω κι εγώ και οι υπόλοιποι εδώ μέσα μου εξηγείς? Σε πήραμε τηλέφωνο και σε ξυπνήσαμε? Ή μήπως σου θίξαμε την εταιρεία που δουλεύεις? Τουλάχιστον τα υπόλοιπα παιδιά και εγώ ασχολούμαστε μπας και βρούμε μια συσκευή αργά ή γρήγορα και όχι για να βγάλουμε τα ψυχολογικά μας προβλήματα στο ιντερνετ και να την "πούμε" σε όποιον γράφει το οτιδήποτε.

Υπάρχουν και άλλα thread δεν σε ανάγκαζει κανένας να διαβάζεις κάτι που δεν σου αρέσει. Αλλά όπως είπες κι εσύ μαζοχισμός και βίτσια...

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 15/11/2017 - 14:13

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5