Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2536   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:25

Ξερει καποιος αν γινεται πλεον να αγορασεις κινητο με τιμολογιο και να μην πληρωσεις το φπα?διαβαζω οτι πολυ απο εδω αγοραζετε χωρις φπα.γινεται αυτο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2537   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1448 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:31

Ηλεκτρονικές συσκευές πάντα αγοράζω με τιμολόγιο. Πχ είχα πάρει ένα υπολογιστη, πλήρωσα κανονικά την τιμή και το ΦΠΑ το αφαίρεσα από την τρέχον δόση ΦΠΑ που είχα. Κάποιος άλλος πρόσφατα μου είπε ότι αγόρασε με τιμολόγιο το προϊόν χωρίς να πληρώσει το ΦΠΑ..

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#2538   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:32

Ξερει καποιος αν γινεται πλεον να αγορασεις κινητο με τιμολογιο και να μην πληρωσεις το φπα?διαβαζω οτι πολυ απο εδω αγοραζετε χωρις φπα.γινεται αυτο?

39α ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ.

επί της ουσιας με απλα λόγια δεν έχει ΦΠΑ και διαχειρίζεται λογιστικά ως ενδοκοινοτική απόκτηση χρεωπιστώνεται ο ΦΠΑ και μηδενίζει.

εσύ θα το αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ αν έχεις ΑΦΜ ατομικής επιχείρησης ή προσωπικής εταιρίας ΟΕ-ΕΕ , με εκτύπωση 2 ημερών από το taxis να προκύπτει ότι είσαι υπόχρεος ΦΠΑ με κανονικό καθεστώς.

ο νόμος τέθηκε σε ισχύ από 01/08/2017 έγινε ένα αλλαλούμ και χρεώναν ΦΠΑ και τώρα εκδόθηκαν πιστωτικά τιμολόγια ως προς τον ΦΠΑ .

βγήκε ερμηνευτική του νόμου 25/09/2017 οπότε πλέον όλα τα καταστήματα γνωρίχουν και εκδίδουν όπως ορίχει η απόφαση.

Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 15/11/2017 - 10:33

#2539   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:32

Η απάντηση είναι ναι..Επειδή όμως θα σου δημιουργηθούν και άλλες απορίες διάβασε λίγο τις προηγούμενες απαντήσεις γιατί έχει απαντηθεί σε πολλούς και πολλές φορές.. Ή για πληρέστερη ενημέρωση ρώτα το λογιστή σου ή διάβασε την πολ : https://www.taxheave...r/view/id/27089

#2540   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:41

@kostasRodos29

Μια απο τα ιδια.........απλα εγω το ειχα σχεδον δεδομενο για τελος του μηνα μετα το σχετικο sms οτι θα καθυστερησει η παραγγελια.

Αντε 15 ημερες υπομονη και θα το χαρουμε ολοι θελω να πιστευω .

Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 15/11/2017 - 10:42

#2541   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:42

ευχαριστω για της απαντησεις σας.αρα μπορω να το αγορασω χωρις φπα.τα καταστηματα πιστευω το κανουν αυτο?δηλαδη μην παω και λενε αλλα και ψαχνεις μεσα απο νομους να τους λες πως εχουν αλλαξει το πραγματα...ειναι δηλαδη σαν την εγγυηση που κλασικα σου λενε ολοι οτι εχει ενα χρονο

#2542   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:44

ευχαριστω για της απαντησεις σας.αρα μπορω να το αγορασω χωρις φπα.τα καταστηματα πιστευω το κανουν αυτο?δηλαδη μην παω και λενε αλλα και ψαχνεις μεσα απο νομους να τους λες πως εχουν αλλαξει το πραγματα...ειναι δηλαδη σαν την εγγυηση που κλασικα σου λενε ολοι οτι εχει ενα χρονο

Το κάνουν απλά κάποιοι ζητούν περισσότερα στοιχεία πχ καταστατικό. Καλύτερα να ρωτήσεις πριν αγοράσεις το συγκεκριμένο κατάστημα από το οποίο θα κάνεις αγορά..

#2543   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:49

Με πήραν τώρα και από ένα σκρουτζομάγαζο που παραλαμβάνει χωρίς καπέλο κινητά το πολύ μου είπε μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν οπότε εκεί πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν καλυφθεί οι προπαραγγελίες και μετά θα πηγαίνει παραγγελία και παράδοση σε μερικές ημέρες κάπως έτσι το υπολογίζω για να κρατήσουν την μετοχή της Apple ψυλά.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2544   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:15

Καλημέρα, καλό κυνήγι ...

#2545   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:23

Προσωπικά αποφάσισα να σταματήσω το κυνήγι για να τους παρακαλάω να σκάσω 1400€.
Θα περιμένω να με ειδοποιήσει κάποιος από τις προπαραγγελίες που έχω κάνει. 

#2546   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:26

Κι εγώ σταμάτησα.. Υπάρχει όμως κόσμος που ψάχνει ακόμα κ δικαίωμά τους...

#2547   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:38

Και εγώ άρχισα να κουράζομαι και να απογοητευομαι..Το σκέφτηκα όμως ως εξής: Αν ήμουν στο εξωτερικό και το είχα παραγγείλει και είχα ημ/νια παράδοσης 3-4 ή 5-6 εβδομάδες θα το έπαιρνα και πάλι τέλη Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβρη...οπότε τα ίδια και εδώ.. Με τη μεγάλη διαφορά ότι εκεί θα το ήξερα εξαρχής, ότι δε θα άκουγα το κοντό και το μακρύ του κάθε άσχετου πωλητή και δε θα με κορόιδευαν δίνοντας τηλέφωνα σε άλλους που παρήγγειλαν μετά από μένα!Είμαστε πίσω σε όλα. Γιατί να αποτελεί εξαίρεση η Infoquest και οι μεταπωλητές της; Ποιά αλυσίδα του εξωτερικού δεν προσαρμόστηκε στα "Ελληνικά" δεδομένα; Όλες. Και όποια δεν το έκανε έκλεισε. Τα McDonalds σε όλον τον κόσμο έχουν "ουρά" αλά Τσίπρα για παραγγελίες...εδώ ήταν όπως τα Goodys! O πιο πονηρός να περάσει και να παραγγείλει πρώτος...

#2548   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:43

Και εγώ άρχισα να κουράζομαι και να απογοητευομαι..Το σκέφτηκα όμως ως εξής: Αν ήμουν στο εξωτερικό και το είχα παραγγείλει και είχα ημ/νια παράδοσης 3-4 ή 5-6 εβδομάδες θα το έπαιρνα και πάλι τέλη Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβρη...οπότε τα ίδια και εδώ.. Με τη μεγάλη διαφορά ότι εκεί θα το ήξερα εξαρχής, ότι δε θα άκουγα το κοντό και το μακρύ του κάθε άσχετου πωλητή και δε θα με κορόιδευαν δίνοντας τηλέφωνα σε άλλους που παρήγγειλαν μετά από μένα!Είμαστε πίσω σε όλα. Γιατί να αποτελεί εξαίρεση η Infoquest και οι μεταπωλητές της; Ποιά αλυσίδα του εξωτερικού δεν προσαρμόστηκε στα "Ελληνικά" δεδομένα; Όλες. Και όποια δεν το έκανε έκλεισε. Τα McDonalds σε όλον τον κόσμο έχουν "ουρά" αλά Τσίπρα για παραγγελίες...εδώ ήταν όπως τα Goodys! O πιο πονηρός να περάσει και να παραγγείλει πρώτος...

Μεγάλη κουβέντα !!! Σωστός

#2549   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:06

Παιδια απο κατάστημα κοσμοτε με πηραν και μου ειπαν οτι θα το φερουν στις 20/11 για καποιους που ειναι στην λιστα αλλα θελουν προκαταβολη αμεσα. Να τους δωσω ή θα με δουλεψουν και δεν θα φερουν στις 20/11;

#2550   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:13

Παιδια απο κατάστημα κοσμοτε με πηραν και μου ειπαν οτι θα το φερουν στις 20/11 για καποιους που ειναι στην λιστα αλλα θελουν προκαταβολη αμεσα. Να τους δωσω ή θα με δουλεψουν και δεν θα φερουν στις 20/11;

Έχεις τη δυνατότητα να την πάρεις πίσω στις 21 αν δεν παραλάβεις; Αν ναι , τότε δώσε!!! Αλλιώς κάνε ότι πιστευεις!! 5-6 μέρες σε σχέση με την αβεβαιότητα που βιώνουμε οι υπόλοιποι δεν είναι τίποτα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες