Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2506   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:02

Είμαστε οι Έλληνες λιγο της θεωρίας συνωμοσίας. Η Apple πράγματι αντιμετώπισε προβλήματα στην παραγωγή με αποτέλεσμα να καθυστερήσει τόσο το release date, όσο και τις διαθέσιμες συσκευές. Ενδεχομένως τα προβλήματα στην παραγωγή να λύθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και για το λόγο αυτό να μειώθηκε ο χρόνος παράδοσης. Παραθέτω και ένα διαφωτιστικό link :
https://www.theverge...apple-assembler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οχι φιλε μου, εικασιες ειναι αυτα τα clickbait  "αρθρα" περι καθυστερησεων στην παραγωγη. Οπως φυσικα εικαζω και εγω. Κανεις δεν ξερει περα απο τα μεγαλα κεφαλια στην Apple και τη Foxcnonn. Τα site απλα γεμιζανε με διαφορα τετοια κειμενα γιατι καθε χρονο τετοια εποχη ο,τι αναφερει τη λεξη iPhone πουλαει σαν τρελο. Το απιστευτο για εμενα δεν θα ηταν να ελεγχει τη στροφιγγα της διαθεσιμοτητας η Apple (χωρις φυσικα να ειμαι σιγουρος για αυτο), το απιστευτο θα ηταν να μην εχουν μαθει ακομα εκει στο Cupertino μετα απο σχεδον μια δεκαετια που καθε λανσαρισμα του νεου iPhone γινεται θεμα στις ειδησεις οτι η ζητηση θα ειναι τεραστια σε καθε μηκος και πλατος της Γης ωστε να προνοησουν για καλυψη των παραγγελιων  :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2507   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:02

Το ότι η ΙΔΙΑ αλυσίδα λέει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές περιοχές της ΑΤΤΙΚΗΣ είναι θέμα APPLE ?!?

Το ότι η ΙΔΙΑ αλυσίδα το ένα υποκατάστημα παραδίδει κανονικά σε προπαραγγελία και το άλλο πας και τσουπ αγοράζεις κασέρι το κινητό ?

Γερμανός : έχω ακούσει απο ΔΕΝ το φέραμε ακόμα έως αν το παραγγείλετε σήμερα θα το παραλάβετε ΙΣΩΣ την Παρασκευή (Θησείο)

Κοτσώβολος και Media εχω κάνει παραγγελία και το δε media markt με πηρε και μου λέει θα παραλαβουμε ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ και εδώ μέσα λέτε ότι σας παίρνουν τηλέφωνο και σας λένε ελάτε να παραλάβετε.

Με πλαίσιο δεν ασχολούμε ούτε με Vodafone.

Για τα παραπάνω φταίει η Apple ? ή η Ελλάδα της πλέμπας και του φτηνού μεροκάματου ?! 

#2508   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:06

Δεν μιλαμε για την τραγικη ελληνικη πραγματικοτητα. Αυτο ειναι δικο μας φαινομενο και καποια απο τα αιτια τα αναφερεις και εσυ.

#2509   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:13

Γνώμη μου πως ΑΝ εξυπηρετούνταν οι παραγγελίες από 27/10 πληρωμένες πρώτα και μετά οι απλές τότε ΔΕΝ θα είχαμε τόσο μεγάλο θέμα.

Γιατί αν αφαιρέσουμε τις διπλές-τριπλές παραγγελίες τότε και μόνο τότε θα βλέπαμε την πραγματική έλλειψη των συσκευών.

Θεωρώ πως ΟΛΕΣ οι παραγγελίες με πληρωμή θα εξυπηρετούνταν. 

Άποψή μου πάντα.

#2510   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:16

Α..... για να μην ξεχνάω και ΟΛΟΥΣ τους bloggers που βρέθηκαν με συσκευούλα 3/11 χαχαχαχ.    Πόθεν ?!?!

#2511   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:23

Γνώμη μου πως ΑΝ εξυπηρετούνταν οι παραγγελίες από 27/10 πληρωμένες πρώτα και μετά οι απλές τότε ΔΕΝ θα είχαμε τόσο μεγάλο θέμα.

Γιατί αν αφαιρέσουμε τις διπλές-τριπλές παραγγελίες τότε και μόνο τότε θα βλέπαμε την πραγματική έλλειψη των συσκευών.

Θεωρώ πως ΟΛΕΣ οι παραγγελίες με πληρωμή θα εξυπηρετούνταν. 

Άποψή μου πάντα.

Σωστο, για τη χωρα μας.

Αλλα εδω κανουμε επισης κουβεντα για το τι συμβαινει παγκοσμιως και οχι απλα επειδη πχ βαλαμε προπαραγγελια το πρωτο λεπτο ->φαγαμε ακυρο ->βγηκαμε τσαρκα για συσκευη ->φαγαμε ακυρο ->βγαζουμε τα σωψυχα μας για την κακια Apple που μας στερησε τη χαρα να το παρουμε πρωτη μερα ενω ο συμφορουμιτης το κρατουσε στο χερι του απο την προηγουμενη εβδομαδα χωρις να δωσει προπαραγγελια.

Εδω ισως (οπως αναφερθηκε απο φιλο σε προηγουμενο post) εχουμε το παραξενο φαινομενο η Apple να μην ενδιαφερεται τοσο για τα λεφτα που ειμαστε διατεθειμενοι να της προσφερουμε οι αγοραστες αλλα για τα κερδη που θα αποκομισει απο το ραλλυ της μετοχης της με το hype που δημιουργηθηκε και φετος...

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 15/11/2017 - 00:23

#2512   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:25

Εταίρα ...ε Εταιρία είναι κέρδος θελει χααααχαχ  :D

Δίκιο έχεις.

#2513   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:28

Τελικά, μάλλον μας ψεκάζουν ... μόνο έτσι εξηγούνται όλα !!

#2514   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:28

Εξ'ιδιων τα αλλοτρια;

#2515   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:32

Εξ'ιδιων τα αλλοτρια;

Για αυτές τις γραμμές λέω... που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό... σίγουρα θα τις έχεις δει και ‘συ...
Μας ψεκάζουν !

#2516   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:33

Συ ειπας...

#2517   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:34

Για αυτές τις γραμμές λέω... που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό... σίγουρα θα τις έχεις δει και ‘συ...
Μας ψεκάζουν !

Για το καλό μας είναι ...
Σκέψου υπάρχει κόσμος που τους αρέσει το Android :)

#2518   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:40

2017-11-15_12.43.14.png

Τελευταία επεξεργασία από: engelo, 15/11/2017 - 00:44

#2519   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:44

Eγω προσωπικά, όσο κι αν σαφώς και αγαπώ πολύ την apple και τα προιόντα της θεωρώ ότι έχει γιγαντωθεί τοσο πολύ σαν εταιρεία, που πλέον η εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον καταναλωτή έχουν περάσει σε πολύ δεύτερη μοίρα μπροστα στο $$$, ειδικά υπο την ηγεσία του Cook. Η μόνη λύση να συνέλθει λίγο, είναι μια μεγάλη σφαλιάρα, για να κλονιστεί και να ξαναρχίσει να υπολογίζει λίγο τους οπαδούς της. Αλλά όπως έχουν τα πράγματα, δεν υπάρχει κανείς να της τη δώσει, γιατί παίζει μόνη της. Εχει το καλύτερο λειτουργικό και πολύ καλά ποιοτικά προιόντα, έχει ενα μαγικό μάρκετινγκ που σε κάνει εξηρτημένο απο αυτήν χωρίς να το καταλάβεις και κάνει οτι γουστάρει.

Εμένα προσωπικά, σαν καταναλωτή και πελάτη, με προσβάλλει αυτό το παιχνιδάκι της κάθε χρόνο, να πρέπει να περιμένεις, να παρακαλάς και να τρέχεις ή να βάζεις μέσο για να αγοράσεις κάποιο προιόν, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εταιρείας. Όση κι αν είναι η χαρά μου όταν το αποκτάω, μου το έχει βγάλει απο τη μύτη, ρε παιδί μου. Αλλά δεν έχω εναλλακτική, τη στιγμή που θέλω το IOS και απεχθάνομαι τα android.  Μακάρι εκεί έξω να υπάρχει ο καινούργιος Jobs, που θα κάνει την ανάλογη επόμενη επανάσταση και τότε θα δούμε που θα πάει η apple, μια και πιστεύω οτι δεν είμαι ο μόνος, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν κουραστεί και σιχαθεί με το ίδιο έργο κάθε, μα κάθε, μα κάθε χρόνο...Αλλά ως τότε, τα κεφάλια κάτω, τι να κάνουμε...

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 15/11/2017 - 00:46

#2520   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 00:44

Αρχισαν τα όργανα..  Quest ... SG64

Τελευταία επεξεργασία από: engelo, 15/11/2017 - 00:45

Ad