Είμαστε οι Έλληνες λιγο της θεωρίας συνωμοσίας. Η Apple πράγματι αντιμετώπισε προβλήματα στην παραγωγή με αποτέλεσμα να καθυστερήσει τόσο το release date, όσο και τις διαθέσιμες συσκευές. Ενδεχομένως τα προβλήματα στην παραγωγή να λύθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και για το λόγο αυτό να μειώθηκε ο χρόνος παράδοσης. Παραθέτω και ένα διαφωτιστικό link :
https://www.theverge...apple-assembler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οχι φιλε μου, εικασιες ειναι αυτα τα clickbait "αρθρα" περι καθυστερησεων στην παραγωγη. Οπως φυσικα εικαζω και εγω. Κανεις δεν ξερει περα απο τα μεγαλα κεφαλια στην Apple και τη Foxcnonn. Τα site απλα γεμιζανε με διαφορα τετοια κειμενα γιατι καθε χρονο τετοια εποχη ο,τι αναφερει τη λεξη iPhone πουλαει σαν τρελο. Το απιστευτο για εμενα δεν θα ηταν να ελεγχει τη στροφιγγα της διαθεσιμοτητας η Apple (χωρις φυσικα να ειμαι σιγουρος για αυτο), το απιστευτο θα ηταν να μην εχουν μαθει ακομα εκει στο Cupertino μετα απο σχεδον μια δεκαετια που καθε λανσαρισμα του νεου iPhone γινεται θεμα στις ειδησεις οτι η ζητηση θα ειναι τεραστια σε καθε μηκος και πλατος της Γης ωστε να προνοησουν για καλυψη των παραγγελιων