Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2806   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 16/11/2017 - 14:43

Τελικά απ όσο καταλαβαίνω μόνο το Puplic δεν φέρνει κινητά ... όλοι οι άλλοι φέρνουν. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορώ να το πάρω κι από αλλού . 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2807   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/11/2017 - 14:48

Η συναλλαγή έγινε με χρέωση πιστωτικής κάρτας σε 24 μήνες. Όσες αγορές έχω κάνει με τον ίδιο τρόπο σε δόσεις δηλαδή η διαδικασία γίνετε πάντα έτσι δηλαδή σου δεσμεύουν ολόκληρο το ποσό αρχικά και μετά από λίγες μέρες 2-3 αρχίζουν και σου παίρνουν κάθε μήνα μια μια τις δόσεις. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν θα έπρεπε να προβούν στην χρέωση για τον λόγο ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα! Δυστυχώς έτσι λειτουργούν πιστεύω για να σε έχουν δεσμευμένο τι να πω...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγω ζητησα μισα μπροστα και μισα σε καρτα 6 ατοκες και μου ειπαν θα πληρωσετε τωρα; οχι ειπα με την παραλαβη και πηρα τα χαρτια της παραγγελιας και εφυγα.

Καλα δεν πειραζει απλα συζητηση κανουμε πες οτι το εχεις , λογικα τελος του μηνα θα δωσει ο κωτσο γιατι εχει παρει απο πολλους ετσι χρηματα και δοσεις απλα ειναι ασχημο να πληρωνεις δοση ενω δεν εχεις στα χερια σου το οποιοδηποτε προιον παραγγειλες.Αντε με το καλο να το παραλαβεις/βουμε :)

#2808   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:05

Εγω ζητησα μισα μπροστα και μισα σε καρτα 6 ατοκες και μου ειπαν θα πληρωσετε τωρα; οχι ειπα με την παραλαβη και πηρα τα χαρτια της παραγγελιας και εφυγα.
Καλα δεν πειραζει απλα συζητηση κανουμε πες οτι το εχεις , λογικα τελος του μηνα θα δωσει ο κωτσο γιατι εχει παρει απο πολλους ετσι χρηματα και δοσεις απλα ειναι ασχημο να πληρωνεις δοση ενω δεν εχεις στα χερια σου το οποιοδηποτε προιον παραγγειλες.Αντε με το καλο να το παραλαβεις/βουμε :)

πριν λίγο τους πήρα τηλέφωνο και αφού τα άκουσαν κανονικά για τις χρεώσεις για το συστημικό κτλ κτλ μου είπαν για τέλος του μήνα. Στη αναμονή λοιπόν! Αμάν ρε Κωτσόβολε δώσε χρήμα και πάρε αηφόνια να δώσεις στο λαό τι στο καλό τσιγκουνιές σε έπιασαν; Χε χε

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2809   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:11

Αδέρφια Αλληλούια !!!!!

Πήρα πρίν λίγο το παλικάρι που μιλούσα απο την αρχή στις κεντρικές παραγγελίες του Πλαισίου να τον ρωτήσω τί γίνεται. Μου είπε οτι το πρόβλημα είναι στα 256 space gray που είχα παραγγείλει, στα οποία υπάρχει τεράστια έλλειψη. Του είπα οτι δεν έχω κανένα θέμα για silver και οτι το προτιμώ κιόλας και μου είπε να το κοιτάξει και να με ξαναπάρει. Σε δέκα λεπτά με πήρε να του δώσω στοιχεία κάρτας και ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΡΙΟ !!!! Και στα δικά σας !!!

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 16/11/2017 - 15:16

#2810   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:14

Αδέρφια Αλληλούια !!!!!

Πήρα πρίν λίγο το παλικάρι που μιλούσα απο την αρχή στις κεντρικές παραγγελίες τυ Πλαισίου να τον ρωτήσω τί γίνεται. Μου είπε οτι το πρόβλημα είναι στα 256 space gray που είχα παραγγείλει, στα οποία υπάρχει τεράστια έλλειψη. Του είπα οτι δεν έχω κανένα θέμα για silver και οτι το προτιμώ κιόλας και μου είπε να το κοιτάξει και να με ξαναπάρει. Σε δέκα λεπτά με πήρε να του δώσω στοιχεία κάρτας και ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΡΙΟ !!!! Και στα δικά σας !!!

Άντε με το καλό να παραλάβεις και εσύ, και ξέρεις ε, αν σε πάρει κανένας άλλος για ελεύθερη συσκευή, περιμένουμε αρκετοί εδώ!  :D

#2811   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:19

Παιδιά τι γίνεται με τα public; Φίλος που έχει κάνει προπαραγγελία 27 του μήνα 64 sg ακόμα περιμένει ενώ στα 64αρια υπάρχει κίνηση

Sent from my iPad using Tapatalk

#2812   Vito

Vito

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:34

Public.... ποτέ ξανά!!! Ακυρώνω παραγγελία τώρα

#2813   laz53

laz53

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:34

Παιδιά καλησπέρα

Στις 11 Νοεμβρίου έκανα On Line. παραγγελία στο Mediamarkt 64ρη  Silver και το παρέλαβα πριν μια ώρα δηλαδή με 5 ημέρες αναμονή.

Το πλήρωσα με την παραλαβή.

Με το καλό και όλοι οι αναμένοντες.

#2814   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:36

Παιδιά τι γίνεται με τα public; Φίλος που έχει κάνει προπαραγγελία 27 του μήνα 64 sg ακόμα περιμένει ενώ στα 64αρια υπάρχει κίνηση

Sent from my iPad using Tapatalk

Κι εγώ που έχω κάνει προπαραγγελία 27 1 64 SG κι 1 256 Silver με δύο διαφορετικούς λογαριασμούς δεν έχω καμία ενημέρωση. Και το χειρότερο είναι πως επειδή έχω 1.000 ευρώ επιστροφές + δωροεπιταγές από τα Public δεν με συμφέρει να το πάρω από κάπου αλλού. 

#2815   tattoo

tattoo

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:39

Λοιπόν εχω δυο κρατημένα στο media markt Αμαρουσίου.. 256sg και 256 silver ..δεν θα παραλάβω.. Οι πρώτοι δυο σε pm ας τα πάρουν. Απλα ειναι για σημερα

#2816   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:39

Παιδιά καλησπέρα

Στις 11 Νοεμβρίου έκανα On Line. παραγγελία στο Mediamarkt 64ρη  Silver και το παρέλαβα πριν μια ώρα δηλαδή με 5 ημέρες αναμονή.

Το πλήρωσα με την παραλαβή.

Με το καλό και όλοι οι αναμένοντες.

Καλα λεω οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι...Απο 27/10 και ακομα περιμενω απο media,public,kotso,plaisio...Για γελια η φαση

#2817   corsair65

corsair65

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:40

Σόρρυ για την καθυστέρηση παίδες, αλλά δυστυχώς η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει.

Εν πάσει περισπώσει το κινητό θα το παραλάβει αύριο πρωί φίλος από εδώ μέσα, με τον οποίο υπήρξε συνεννοήση μέσω pm και κινητού.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλορίζικο!

#2818   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1691 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:44

Να πουμε ενα μπραβο στα παιδια που ανιδιοτελως ενημερωνουν τους υπολοιπους για να πανε να παραλαβουν ακυρωμενες συσκευες. Ευγε παιδια!

#2819   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:45

Σόρρυ για την καθυστέρηση παίδες, αλλά δυστυχώς η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει.
Εν πάσει περισπώσει το κινητό θα το παραλάβει αύριο πρωί φίλος από εδώ μέσα, με τον οποίο υπήρξε συνεννοήση μέσω pm και κινητού.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλορίζικο!

Ευγενικότατε συνοπαδέ μου !!!!
Μόλις έκανες την γυναίκα μου πολύ ευτυχισμένη....Ακόμη λίγο θα με σκότωνε με την πατάτα που έκανα προχθές !!!

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 16/11/2017 - 15:47

#2820   tattoo

tattoo

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 15:51

Το sg δωθηκε.. Μένει κρατημένο 256 silver

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas