Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2836   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 16/11/2017 - 16:59

Tο ξέρω και το πιστεύω και περιμένω πολύ σύντομα να χαρώ κι εγώ για σένα και τον Chris ! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ! Αφου πήρα εγώ, είμαι σίγουρος οτι είναι στο δρόμο και τα δικά σας, αδέλφια ! :) :)

Δεν έχω άλλα like!! Πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκη που υποτίθεται ότι είμαι 1ος για το silver 256gb και μου λέει δεν έχουμε ενημέρωση από apple...Το μόνο που με έβαλε σε σκέψεις είναι ότι με ρώτησαν πριν μου δώσουν το τμήμα κινητής αν παίρνω απόδειξη ή τιμολόγιο...Οπότε αυτούς τους ξεγράφω αφού είχα αργήσει να τους βάλω και προπαραγγελία..είχα βάλει μετά τις 27..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2837   KonstantinosFotos

KonstantinosFotos

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@kostas_fotos

Δημοσίευση 16/11/2017 - 17:03

Το έχεις πληρώσει ? Αν όχι, βγες και κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά, σίγουρα 8plus θα βρείς πολύ πιο εύκολα απο το Χ, πιστεύω !

Δυστυχώς είναι με δόσεις. Μα αυτό βλέπω στα υπόλοιπα και μου κάνει εντύπωση. Στο x μου φαίνεται κάπως λογικό όλο αυτό μέχρι να ομαλοποιηθεί αλλά για το 8 δεν το περίμενα.

#2838   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2017 - 17:04

Εγώ παιδιά έχω κάνει παντού προπαραγγελίες .Λογικά από αύριο θα με πάρουν τηλέφωνο ,περιμένω δε με ανηπομονησία να με πάρουν από τα Public και είμαι πολύ περίεργος πότε θα με πάρουν πιστεύω μετά τις δέκα Δεκεμβρίου .

Οπότε ότι έρχεται θα σας το λέω να βοηθηθούν όλα τα παιδιά κια να παραλάβουν όλοι το γρηγορότερο .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2839   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 17:07

Δεν έχω άλλα like!! Πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκη που υποτίθεται ότι είμαι 1ος για το silver 256gb και μου λέει δεν έχουμε ενημέρωση από apple...Το μόνο που με έβαλε σε σκέψεις είναι ότι με ρώτησαν πριν μου δώσουν το τμήμα κινητής αν παίρνω απόδειξη ή τιμολόγιο...Οπότε αυτούς τους ξεγράφω αφού είχα αργήσει να τους βάλω και προπαραγγελία..είχα βάλει μετά τις 27..

Κι εγώ με τιμολόγιο το πήρα, δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο. Απλά, επειδή εμένα είναι παράδοση στο σπίτι, όταν είπα στο φιλο για να γλυτώσω το ΦΠΑ, μου είπε οτι δεν υπάρχει θέμα, αλλά πρέπει να του στείλω σε PDF τη γνωστή σελίδα του Taxis, να τη στείλει στο λογιστήριο, να το τσεκάρουν και μετα OK, οπότε δεν θα παραλάβω αύριο. Μόλις το άκουσα αυτό του είπα, δεν είμαστε για τετοια, στείλτο παιδί μου με κανονικό τιμολόγιο, ούτως ή άλλως θα συμψηφιστεί γιατί έχω κόψει έσοδα, οπότε μια ή άλλη. Επίσης μου είπε οτι με το που άνοιξε η σελίδα προπαραγγελιών στο Πλαίσιο, είχαν 2.000 προπαραγγελίες την πρώτη μέρα, οπότε φαντάσου τι χλαπαταγή γίνεται...

P.S. Κι εμένα μου τελειώσαν τα likes, αυτή η τσιγγουνιά πια στα likes, τι φάση ?

#2840   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 17:39

Αχαχαχαχα έλα ντε :-)

Sent from my iPhone X using Tapavlack

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2841   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2017 - 17:40

Βλέπω πολλούς "βασανισμένους" να εχουν παραλάβει ή να παραλαμβάνουν. Καλορίζικα σε όσους παρέλαβαν και σύντομα με το καλό σε όσους αναμένουν.

Σπεσιαλ ευχές σε όσους παρέλαβαν και βοηθάνε συμφορουμιτες να το αποκτήσουν με τις προπαραγγελίες τους. Ρισπεκτ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2842   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 17:46

.

P.S. Κι εμένα μου τελειώσαν τα likes, αυτή η τσιγγουνιά πια στα likes, τι φάση ?

Πιο εύκολα βρίσκεις iphone X τη σήμερον ημέρα παρά likes στο iphonehellas.  :P  :P  :P

#2843   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2017 - 18:11

Παιδες για το φπα που βρισκω την εκτυπωση για το taxis; Σε ποια κατηγορια; 

#2844   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 18:24

Παιδες για το φπα που βρισκω την εκτυπωση για το taxis; Σε ποια κατηγορια;

Προσωποποιημένη πληροφόρηση-στοιχεία μητρώου-επιχείρησης

Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 16/11/2017 - 18:26

#2845   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 19:11

Αυριο το πλαισιο στην στουρναρη μετα τις 16.00 θα παραλαβει πολλα iphone x ! Ενημερωση απο τη καταληψη του πολυτεχνειου ! 🤣

#2846   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/11/2017 - 19:14

Παιδιά μετά από το κορόιδεμα του public πήγα ρώτησα γερμανό για 256sg και μου είπε 20 του μήνα περιμένουν να το παραλάβουν μαζί με τις υπόλοιπες παραγγελίες που έχουν και άφησα τηλέφωνο μήπως βρουν κάποιο πριν τις 20 για να πάω να παραλάβω. Μην παιδεύεστε με public, δεν αξίζει. Δεν ακυρώνω την προπαραγγελία από public μήπως και βοηθήσω κανέναν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2847   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1033 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 16/11/2017 - 19:21

Σημερα , παρελαβα απο Πλαισιο Περιστεριου , ενα μαυρο 64 gb 

#2848   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/11/2017 - 19:24

φίλος  τοn πήρανε σημερα να παραλαβει απο i-square.

paraggelia έγινε 27-10-17

Για το χρώμα εφοσον θα μπει θηκη...

το μειονεκτημα στο μαυρο ειναι οι δακτυλιές

ενω στο ασπρο το αλουμινιο στο πλαισιο του χαραζει με το παραμικρο

αλλα δε φαίνονται οι δακτυλιες

Για μενα μονο μαυρο...

#2849   fastmac

fastmac

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 19:27

Μια συμβουλή για οποίον δεν το έχει πάρει ακόμα 

όσοι έχετε plus μοντέλο έχετε καλομάθει και θα σας φαίνεται μικρό 

Δεν είναι μονό ότι είναι πιο στενό άλλα όλο το setup πλην εξαιρέσεων είναι αντιστοιχο του κανονικού 

Όπως πληκτρολόγια κτλ. 

Εγώ παντός δεν ήθελα να συνηθίσω στα ποιο μικρά ξανά είναι αυτό που λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια  " once you go plus you never go back " 

εγώ παντός οποίος με πάρει από media και public θα το πω εδώ για οποίον θέλει να το παραλάβει αντί για έμενα 

#2850   fastmac

fastmac

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2017 - 19:28

εγώ πάντος οποίος με πάρει από media και public θα το πω εδώ για οποίον θέλει να το παραλάβει αντί για έμενα 

Τελευταία επεξεργασία από: fastmac, 16/11/2017 - 19:29

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15