Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:39

Το ξαναλέω.το Face ID πάει Μπαλα.στο αυτοκίνητο ρολοι.στο κρεβάτι με σβηστά τα φώτα ρολόι.στο μπαλκόνι με σκοτάδι ρολόι.κανενα απολύτως πρόβλημα μετά από 24 ώρες χρήσης.το βάρος και το μέγεθος ιδανικά.ενα πλας στο μέγεθος του απλού.θεωρω ότι είναι κάτι που όλοι με μικρά δάχτυλα,και λάτρεις της σειράς πλας θέλαμε.καμερα μπαταρία ταχύτητα τα ίδια.οποτε ποιος ο λόγος να μην το θέλει κάποιος;στο χρώμα και στα χρήματα δεν θα σταθώ.ειναι τελείως υποκειμενικό.σαν συσκευή για εμένα είναι κάτι το διαφορετικό.σχετικα με τα gestures να πω,όπως είπε και ο Νίκος,και λόγω jailbreak,είναι απίστευτα βολικά και εύκολα.παει μόνο του το χέρι πλέον.
Τέλος θα γίνω γραφικός,το λέω για τριτη φορά σε μια μερα,επειγόντως αναβάθμιση των εφαρμογών.τιποτα άλλο αρνητικό μέχρι στιγμής.

Αυτό με το χέρι όντως!!!
Δεν έχουμε όλοι χέρια για plus

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:50

Αυτη την στιγμη σεταρω το 7 Plus που θα παει δωρακι στην φιλη μου, εχει το ''ταπεινο'' 6αρακι :), και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω μερικους που λενε οτι το touch id ειναι καλυτερο κλπ. κλπ.
Παιδια, με το face ID ξεχνας οτι εχεις κλειδωματα στην συσκευη, κυριολεκτικα ομως!
Οσο για τα gestures τι να πω; οτι πιο βολικο υπαρχει (τ δουλευα και στο BB Passport που ειχα) και για οσους δεν τ εχουν δοκιμασει να πω οτι συνηθιζονται αμεσα

Θα διαφωνήσω για το touch id. Είναι πολύ πιο βολικό. Το έχεις ακουμπισμένο στο γραφείο και πολύ απλά το ανοίγεις. Με το face id πρέπει να το σηκώσεις και να το φέρεις στο πρόσωπό σου. Fail για μένα η έλλειψη touch id έστω και δίπλα από την κάμερα αλλά samsung.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#138   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:50

1)Όντως και εγώ είμαι σε ένα βαθμό εθισμένος στο iPhone...

2)Το λειτουργικό δεν είναι πλέον όσο απροβλημάτιστο ήταν παλιά...Ακόμα και το 10 έκανε κολλήματα και επανεκκινήσεις...Για το 11 δεν έχω τολμήσει ακόμα να το βάλω στο 7 plus αφού δεν έχει στρώσει...Με λίγα λόγια κράτησε τις ελλείψεις σε σχέση με android αλλά έχει χάσει σε σταθερότητα.

3)Με το X δεν είναι τόσο η τιμή το θέμα αφού και το 7 plus πάνω από χιλιάρικο πήγαινε αν δεν έπαιρνες το 64...Είναι ότι σου επιβάλει παράλογα πράγματα...Βάζεις face id γιατί δεν αφήνεις το αποτύπωμα έστω και στο power button η πίσω;;Γιατί με αναγκάζεις πχ στη μηχανή φορώντας κράνος όταν σταματώ για λίγο στην άκρη να βάζω κωδικό;Επίσης γιατί μου αφαιρείς μέχρι και το ποσοστό στην μπαταρία;Για το μαύρο κενό πάνω δε το συζητώ αν το έκανε άλλη μάρκα θα έπεφτε το κράξιμο της μαϊμούς...

4)Πριν 15 μέρες πήρα το note 8 καθαρά ως ενδιάμεση λύση μέχρι το Χ και πλέον έχω αρχίσει και προβληματίζομαι...Πηγαίνοντας στο Χ θα πρέπει να στερηθώ την άνεση της δεύτερης sim για τα δεδομένα...να στερηθώ την ελευθερία του android την ευκολία της πένας και αρκετά αλλά για το κόλλημα μου να πάρω το iPhone...

Πιθανώς θα το κάνω τελικά αλλά θα είναι η πρώτη φορά που συνειδητά θα παίρνω το iPhone απλά ικανοποιώντας το κόλλημα μου.

#139   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:53

Θα διαφωνήσω για το touch id. Είναι πολύ πιο βολικό. Το έχεις ακουμπισμένο στο γραφείο και πολύ απλά το ανοίγεις. Με το face id πρέπει να το σηκώσεις και να το φέρεις στο πρόσωπό σου. Fail για μένα η έλλειψη touch id έστω και δίπλα από την κάμερα αλλά samsung.

Δηλαδη αν ηταν οπως λες πισω σαν των samsung δεν θα το σηκωνες?

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#140   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:02

Αν σκύψεις από πάνω δεν ανοίγει;

#141   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:02

Για εμένα έχει χαθεί η αίγλη των iPhone. Παλιά περίμενα πως και πως, πότε θα βγει, πότε θα έρθει κοκ. Τώρα πια ενδιαφέρομαι πιο πολύ απλά και μονό στην ύπαρξη του, για εγκυκλοπεδικούς λόγους. Αισθάνομαι ότι ο κόσμος έχει κορεστεί από τα πάντα και αρχίζει να φαίνεται σε κάθε τομέα.

#142   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:03

Δε θα το έφερνα στο πρόσωπο τουλάχιστον.

#143   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1158 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:04

Το Face ID πραγματικά λύνει τα χέρια!
Μέχρι τώρα καμία αποτυχία, πάντα αναγνωρίζει ταχύτατα, το μέλλον είναι στο Face ID.
Επίσης άλλη μία σημαντική λειτουργία, με ένα απλό άγγιγμα η υπέροχη και μεγάλη οθόνη ανάβει, έλλειπε από το iPhone και τώρα το συνοδεύει!

Σε σχέση με το 7 Plus, το νέο X έχει μικρότερες διαστάσεις, είναι ελαφρύτερο, με πολύ πιο ζωντανή οθόνη και μεγαλύτερη.
Καταλαβαίνεις την ταχύτητα στο X από την αρχή, χωρίς κανένα απολύτως lag.
Η τεχνολογία χωρίς home button είναι ότι έλλειπε μέχρι σήμερα και το X την υποστηρίζει άριστα!

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 04/11/2017 - 22:06

#144   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:08

Για εμένα έχει χαθεί η αίγλη των iPhone. Παλιά περίμενα πως και πως, πότε θα βγει, πότε θα έρθει κοκ. Τώρα πια ενδιαφέρομαι πιο πολύ απλά και μονό στην ύπαρξη του, για εγκυκλοπεδικούς λόγους. Αισθάνομαι ότι ο κόσμος έχει κορεστεί από τα πάντα και αρχίζει να φαίνεται σε κάθε τομέα.

Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ και νομίζω ότι ισχύει και για όλα τα smartphones. Στο iPhone απλά κράτησε λίγο παραπάνω η αίγλη σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αλλά πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην φάση evolution και όχι revolution στην κατηγορία και είναι λογικό.

αν δεν κάνω λάθος δεν χρειάζεται να το φέρεις εντελώς στο πρόσωπο δουλευει και υπό γωνία. Μπορεί κάποιο από τα παιδιά που το έχει ήδη να το δοκιμάσει και να μας πει.

#145   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:09

Καλο θα ηταν να εχουμε δοκιμασει κατι πριν να το κατηγορησουμε.

Πολυ απλα δεν χρειαζεται να το σηκωσεις στην ευθεια του προσωπου σου .

Ελαχιστα να το σηκωσεις λειτουργει αψογα και ξεκλειδωνει!

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#146   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:16

Καλο θα ηταν να εχουμε δοκιμασει κατι πριν να το κατηγορησουμε.
Πολυ απλα δεν χρειαζεται να το σηκωσεις στην ευθεια του προσωπου σου .
Ελαχιστα να το σηκωσεις λειτουργει αψογα και ξεκλειδωνει!

Να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει αλλά όλα τα βίντεο αυτό δείχνουν. Δύσχρηστο.

#147   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9859 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:22

Εχετε πλακα παντως μερικοι...μετα φταινε οι γυναικες. :P

Οff topic

#148   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1164 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:26

Παιδες μολις γυρισα απο πλαισιο...
Τι να πω? Δεν ξετρελαθηκα..
Ισως ειναι η συνηθεια των bezel..
Δεν μου φανηκε παρολο που εχει αυτη την οθονη, τουλαχιστον οπτικα τοσο οσο το plus.
Επισης αυτες οι αλλαγες με την χρηση της οθονης μου εκαναν καπως λογω βεβαια των τοσων bezelωμενων χρονων...
Επισης δεν μπορεσα, αν και το δουλεψα κανα 10λεπτο να τα καταφερω με πχ το σβησιμο των ανοιχτων εφαρμογων, ή το γεγονος οτι η φωτογραφια οταν τραβηξεις και πας να την δεις μετα, δεν ειναι τοσο μεγαλη οπως το plus..
Επισης μου φανηκε ολιγον τι παχυ στο μεγεθος
Και τα 1200+ ευρω δεν ξερω αλλα ειναι παρα πολλα...

Βεβαια ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 10 ΛΕΠΤΩΝ για να εχω και 100% σαφη αποτελεσματα...
(σε χρονο αποκρισης κτλ κτλ δεν ειδα μεγαλυτερη ταχυτητα απο το 8+)

Ακριβως το ιδιο.Και εγω βλεποντας το απο κοντα, θα ελεγα ωραιο μεν  αλλα δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.
Ισως ειναι η συνηθεια των bezels που λες και συ,λιγο το οτι ειναι λιγο πιο μεγαλο και πιο χοντρο δεν ξερω.Παραδιπλα που ηταν το 8 σε μαυρο(space grey) και το συγκρινα μου αρεσε καπως καλυτερα.

Iσως να παιζει και το χρωμα καθως δεν το ειχε σε μαυρο, που προσωπικα ειναι  το χρωμα μου.

Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 04/11/2017 - 22:27

#149   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:26

Αποφάσισα προς το παρόν να πάω στο αντίπαλο στρατόπεδο λόγω μεγέθους οθόνης... Τόσα χρόνια με plus ήθελα κάτι μεγαλύτερο πλέον και το Χ άσχετα που στο μήκος είναι μεγαλύτερο από τα plus, το πλάτος όμως το κάνει να δείχνει πιο μικρό στο μάτι...είπα να πάω σε s8 plus να περάσουν 2-3 μήνες να αποκατασταθεί και η ζήτηση του Χ, να δω πως θα λειτουργεί και το s8 τότε και βλέπουμε! Για μένα ήταν λάθος οι 5,8 ίντσες σε αύτο το ratio.... Αν ήταν 6,2 τουλάχιστον, δεν θα έμπαινα καν στη σκέψη να πάρω κάτι άλλο!
Πρώτη φορά περνω Samsung και αν εξαιρέσεις μια Χρονιά που είχα πάρει το LG. G2, όλα τα υπόλοιπα χρόνια ήμουν με iPhone.....

#150   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/11/2017 - 22:30

Το πρόβλημα με το home button μαλλον λυνεται...σχεδον

https://youtu.be/D54CDs5MnEc

IPhone 15 pro - Macbook air m2

Ad