Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:09

Μονο για γελια τετοιου ειδους συγκρισεις. Δλδ αν μια εφαρμογη ειναι μαπα για το ενα λειτουργικο στο αλλο θα φαινεται οτι πεταει.
Τιμιο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113598 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:13

Πέτυχα Demo iStorm Γλυφάδα και μπόρεσα να παίξω για λίγο με το Silver που στα δικά μου μάτια είναι πανέμορφο.

Δε θα ξεκινήσω απο την οθόνη που είναι το προφανέστατο, αλλά στο κράτημα σε συνδυασμό με το μέγεθος.

Οι μεγαλύτερες (πλέον) καμπύλες δίνουν ένα απίστευτο Grip στη συσκευή που σίγουρα είναι και αυτό στα συν. Επίσης το μεγαλύτερο βάρος δε το κατάλαβα, το αντίθετο..

Για την οθόνη έχουν γραφτεί όλα πλέον, η OLED Sorrrrrryyyy Apple, Super Retina Display δίνει πιο ζεστά και έντονα χρώματα, παρόλα αυτά εξακολουθεί να μου φαίνεται μικρή!

Ωραία και άκρως καλοδεχούμενα τα Gestures, τα έχουμε φάει με το κουτάλι οι περισσότεροι με το JB τόσα χρόνια.

Για τη κάμερα προφανώς δεν έχω άποψη εικόνα όντας μέσα σε κλειστό χώρο, δεν την δοκίμασα καν.

Γράφοντας όλα αυτά λοιπόν, συνεχίζω και προσπαθώ να σκεφτώ ένα μαμημένο λόγο που να δικαιολογεί τα 1200€+. Γιατί σίγουρα τα παραπάνω δεν..

Ώραια συσκευή και σταματάω εκεί. Καλορίζικο και καλοδούλευτο σε όσους προχωρήσουν, σε όσους το έχουν ήδη.

** Silver FTW.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/11/2017 - 20:30

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#108   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:16

Καλησπέρα, μόλις το είδα και εγώ από κοντά. Ως κάτοχος 6plus η οθόνη μου φάνηκε μικρή , το κινητό έχει τις διαστάσεις που θέλω όποτε η διαφορά δεν με προβλημάτισε. Αυτο που με προβλημάτισε είναι το ποτε θα προσαρμόσουν τις εφαρμογές στο Χ διότι φαίνονται ξένες στην οθόνη. Κατά τα άλλα το κινητό δεν ειναι ακριβό ειναι πανάκριβο αλλά και πάλι είναι προσωπική απόφαση του καθενός εάν θα διαθέσει το ποσό. Η απόφαση ειναι δύσκολη ειδικά εάν έχεις 6plus συσκευή δύσκολα έως απίθανα πας στο 8...οπότε το X είναι σχεδόν μονόδρομος. Σε λευκό ειναι πιο όμορφο. Άντε και καλά χωσίματα...🤪

#109   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:18

Παιδες μολις γυρισα απο πλαισιο...
Τι να πω? Δεν ξετρελαθηκα..
Ισως ειναι η συνηθεια των bezel..
Δεν μου φανηκε παρολο που εχει αυτη την οθονη, τουλαχιστον οπτικα τοσο οσο το plus.
Επισης αυτες οι αλλαγες με την χρηση της οθονης μου εκαναν καπως λογω βεβαια των τοσων bezelωμενων χρονων...
Επισης δεν μπορεσα, αν και το δουλεψα κανα 10λεπτο να τα καταφερω με πχ το σβησιμο των ανοιχτων εφαρμογων, ή το γεγονος οτι η φωτογραφια οταν τραβηξεις και πας να την δεις μετα, δεν ειναι τοσο μεγαλη οπως το plus..
Επισης μου φανηκε ολιγον τι παχυ στο μεγεθος
Και τα 1200+ ευρω δεν ξερω αλλα ειναι παρα πολλα...

Βεβαια ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 10 ΛΕΠΤΩΝ για να εχω και 100% σαφη αποτελεσματα...
(σε χρονο αποκρισης κτλ κτλ δεν ειδα μεγαλυτερη ταχυτητα απο το 8+)

Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 04/11/2017 - 19:19

#110   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:19

Πέτυχα Demo iStorm Γλυφάδα και μπόρεσα να παίξω για λίγο με το Silver που στα δικά μου μάτια είναι πανέμορφο.

Δε θα ξεκινήσω απο την οθόνη που είναι το προφανέστατο, αλλά στο κράτημα σε συνδυασμό με το μέγεθος.

Οι μεγαλύτερες (πλέον) καμπύλες δίνουν ένα απίστευτο Grip στη συσκευή που σίγουρα είναι και αυτό στα συν. Επίσης το μεγαλύτερο βάρος δε το κατάλαβα, το αντίθετο..

Για την οθόνη έχουν γραφτεί όλα πλέον, η OLED Sorrrrrryyyy Apple, Super Retina Display δίνει πιο ζεστά και έντονα χρώματα, παρόλα αυτά εξακολουθεί να μου φαίνεται μικρή!

Ωραία και άκρως καλοδεχούμενα τα Gestures, τα έχουμε φάει με το κουτάλι οι περισσότεροι με το JB τόσα χρόνια.

Για τη κάμερα προφανώς δεν έχω άποψη εικόνα όντας μέσα σε κλειστό χώρο, δεν την δοκίμασα καν.

Γράφοντας όλα αυτά λοιπόν, συνεχίζω και προσπαθώ να σκεφτώ ένα μαμημένο λόγο που να δικαιολογεί τα 1200€+. Γιατί σίγουρα τα παραπάνω δεν..

Ώραια συσκευή και σταματάω εκεί. Καλορίζικο και καλοδούλευτο σε όσους προχωρήσουν, σε όσους το έχουν ήδη.

** Silver FTW.

Ενσταση μονο για το βαρος.

Ειναι πιο ελαφρυ και απο το 7 plus και το 8 plus.

ffc888f91655ee35669e5aa33c556cb1.jpg

ab626d2cd7fe0103f06093acf90f0645.jpg

#111   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:23

Και κάτι off topic... εδώ και κάποια ημέρες το Tapatalk δεν μου εμφανίζει ειδοποιήσεις ώθησης με συμμετοχή κλπ... το έχει και άλλος αυτό το θέμα...;

#112   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113598 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:28

Ενσταση μονο για το βαρος.

Ειναι πιο ελαφρυ και απο το 7 plus και το 8 plus.

Σωστός. Μου 'χε κολλήσει πως είναι ελάχιστα πιο βαρύ.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#113   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:31

Επωλήθη, τώρα πάμε για του χρόνου.

#114   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1013 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:38

Κάτοχος iPhone 7 128Gb Jet Black εδώ και 2 μήνες, το είδα εχθές από κοντά....μμμ....είναι ωραίο και σίγουρα κάτι διαφορετικό σε σχέση με το design που μας έχει συνηθίσει η Apple. Σίγουρα το πέρασμα σε OLED φαίνεται να είναι ένα δυνατό feature που δίνει κάτι παραπάνω στην συσκευή.
Το πρόβλημα είναι διαφορετικό...η τιμή!
Αυτήν την στιγμή δεν έχω τα παραπάνω 600€ που θα πρέπει να βάλω για να το πάρω (1189€ Apple Store Ιταλίας) αλλά και να τα είχα εδώ και δυο μήνες λέω σε όλους ότι είναι θέμα αρχής! Δεν είναι δυνατόν να ξοδέψω τόσα λεφτά για ένα κινητό, ναι ακούγεται περίεργο αλλά παραμένει ένα κινητό!
Τον Δεκεμβρίου του 2016 αγόρασα το MacBook Pro 13" entry model στα 1649€ με μια μικρή έκπτωση που είχα, αλλά μιλάμε για έναν υπολογιστή!
Πλέον στα 1000€ κάποιος μπορεί να αγοράσει το MacBook Air 13".

Οπότε για να κλείσουμε το θέμα απίστευτο το iPhone X, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά η τιμή θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις όλους μας! Ο καθένας εννοείται κάνει οτι θέλει με τα λεφτά του αλλά αντί να πω τις εντυπώσεις μου για το iPhone X θα δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Apple για το εξαιρετικό marketing!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

#115   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:52

Ασε μην πιάσουμε και την τιμή των mcabook pro γιατι και εκεί πλέον η Apple την έχει πάει στον θεο χωρις κανένα λόγο.

#116   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:58

Ο λόγος για τις τιμές της Apple εινα απλός...γιατί πουλάει!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#117   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:06

Ο λόγος για τις τιμές της Apple εινα απλός...γιατί πουλάει!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δεν θα το έλεγα. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο τρίμηνο που κινήθηκαν τα laptops λογω του back to school, πτωτική ήταν η γενική κατάσταση ειδικά στα iPad που πέρυσι έκανε ότι της βάρεσε. Και μην ξεχνάμε και τα πόσα discounts γίνονται Αμερική από άλλους retailers διαφορετικά η εικόνα θα ήταν πολύ διαφορετική στις κατηγορίες αυτές.

Όχι ότι έχει πρόβλημα η Apple αλλά γενικά δεν κάνει και τις καλύτερες πωλήσεις συγκριτικά με το παρελθόν. Ο λόγος που δηλώνει τέτοια κέρδη είναι λόγω αυξήσεων τιμών με τα margins να είναι στο θεό.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 04/11/2017 - 20:06

#118   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:17

Σας ευχαριστώ για τα καλοριζικα .
Όχι δεν μπλεδιζει.
Θα παραθέσω εντυπώσεις προς πάσα ενδιαφερόμενο υποψήφιο αγοραστή .
Ωραίο εμφανισιακά τηλέφωνο αναμενόμενο αφού είναι Apple.
Πάμε στο ψητό ...
Θέλω να δω μπαταρία όντας κάτοχος 7-8 plus .
Μέχρι τώρα δεν μπορώ να σχηματίζω απόχη δεν έχω κάνει φόρτιση .
Οθόνη ....δεν είναι οθόνη που φοράνε τα Samsung s8 note 8 .στα μάτια μου θεωρώ ότι είναι ίδιο calibration με το 8 plus .
Πολλές εφαρμογές θέλουν επειγόντως αναβάθμιση .
Πρώτη φορά δεν έχω ξετρελαθει με μια συσκευή .το Face ID ωραία λειτουργεί έως τώρα .θα το ήθελα χωρίς swipe up .
Πολλά λεφτά για το τίποτα αν κάποιος με ρωτάει .προτιμω την σειρά plus σε οθόνη κ Touch ID .αυτα προς το παρόν από εμένα

#119   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:19

Πάντως για να μιλάμε και Λογικα αν την πορεία της Apple της τελευταίας 3ετιας την είχε κάνει άλλη εταιρία θα είχε πέσει πολύ κράξιμο...Πιάνω και μένα να θέλω να το πάρω το Χ αλλά βασικά από ένστικτο και όχι με λογική...

#120   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12946 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:22

Βλέπω τα plus να παίρνουν την ανιούσα [emoji12]

Ad

Ad