Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:09
Τιμιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:13
Πέτυχα Demo iStorm Γλυφάδα και μπόρεσα να παίξω για λίγο με το Silver που στα δικά μου μάτια είναι πανέμορφο.
Δε θα ξεκινήσω απο την οθόνη που είναι το προφανέστατο, αλλά στο κράτημα σε συνδυασμό με το μέγεθος.
Οι μεγαλύτερες (πλέον) καμπύλες δίνουν ένα απίστευτο Grip στη συσκευή που σίγουρα είναι και αυτό στα συν. Επίσης το μεγαλύτερο βάρος δε το κατάλαβα, το αντίθετο..
Για την οθόνη έχουν γραφτεί όλα πλέον, η OLED Sorrrrrryyyy Apple, Super Retina Display δίνει πιο ζεστά και έντονα χρώματα, παρόλα αυτά εξακολουθεί να μου φαίνεται μικρή!
Ωραία και άκρως καλοδεχούμενα τα Gestures, τα έχουμε φάει με το κουτάλι οι περισσότεροι με το JB τόσα χρόνια.
Για τη κάμερα προφανώς δεν έχω άποψη εικόνα όντας μέσα σε κλειστό χώρο, δεν την δοκίμασα καν.
Γράφοντας όλα αυτά λοιπόν, συνεχίζω και προσπαθώ να σκεφτώ ένα μαμημένο λόγο που να δικαιολογεί τα 1200€+. Γιατί σίγουρα τα παραπάνω δεν..
Ώραια συσκευή και σταματάω εκεί. Καλορίζικο και καλοδούλευτο σε όσους προχωρήσουν, σε όσους το έχουν ήδη.
** Silver FTW.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/11/2017 - 20:30
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:16
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:18
Τι να πω? Δεν ξετρελαθηκα..
Ισως ειναι η συνηθεια των bezel..
Δεν μου φανηκε παρολο που εχει αυτη την οθονη, τουλαχιστον οπτικα τοσο οσο το plus.
Επισης αυτες οι αλλαγες με την χρηση της οθονης μου εκαναν καπως λογω βεβαια των τοσων bezelωμενων χρονων...
Επισης δεν μπορεσα, αν και το δουλεψα κανα 10λεπτο να τα καταφερω με πχ το σβησιμο των ανοιχτων εφαρμογων, ή το γεγονος οτι η φωτογραφια οταν τραβηξεις και πας να την δεις μετα, δεν ειναι τοσο μεγαλη οπως το plus..
Επισης μου φανηκε ολιγον τι παχυ στο μεγεθος
Και τα 1200+ ευρω δεν ξερω αλλα ειναι παρα πολλα...
Βεβαια ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 10 ΛΕΠΤΩΝ για να εχω και 100% σαφη αποτελεσματα...
(σε χρονο αποκρισης κτλ κτλ δεν ειδα μεγαλυτερη ταχυτητα απο το 8+)
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 04/11/2017 - 19:19
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:19
Πέτυχα Demo iStorm Γλυφάδα και μπόρεσα να παίξω για λίγο με το Silver που στα δικά μου μάτια είναι πανέμορφο.
Δε θα ξεκινήσω απο την οθόνη που είναι το προφανέστατο, αλλά στο κράτημα σε συνδυασμό με το μέγεθος.
Οι μεγαλύτερες (πλέον) καμπύλες δίνουν ένα απίστευτο Grip στη συσκευή που σίγουρα είναι και αυτό στα συν. Επίσης το μεγαλύτερο βάρος δε το κατάλαβα, το αντίθετο..
Για την οθόνη έχουν γραφτεί όλα πλέον, ηOLEDSorrrrrryyyy Apple, Super Retina Display δίνει πιο ζεστά και έντονα χρώματα, παρόλα αυτά εξακολουθεί να μου φαίνεται μικρή!
Ωραία και άκρως καλοδεχούμενα τα Gestures, τα έχουμε φάει με το κουτάλι οι περισσότεροι με το JB τόσα χρόνια.
Για τη κάμερα προφανώς δεν έχω άποψη εικόνα όντας μέσα σε κλειστό χώρο, δεν την δοκίμασα καν.
Γράφοντας όλα αυτά λοιπόν, συνεχίζω και προσπαθώ να σκεφτώ ένα μαμημένο λόγο που να δικαιολογεί τα 1200€+. Γιατί σίγουρα τα παραπάνω δεν..
Ώραια συσκευή και σταματάω εκεί. Καλορίζικο και καλοδούλευτο σε όσους προχωρήσουν, σε όσους το έχουν ήδη.
** Silver FTW.
Ενσταση μονο για το βαρος.
Ειναι πιο ελαφρυ και απο το 7 plus και το 8 plus.

Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:23
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:31
Επωλήθη, τώρα πάμε για του χρόνου.
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:38
Το πρόβλημα είναι διαφορετικό...η τιμή!
Αυτήν την στιγμή δεν έχω τα παραπάνω 600€ που θα πρέπει να βάλω για να το πάρω (1189€ Apple Store Ιταλίας) αλλά και να τα είχα εδώ και δυο μήνες λέω σε όλους ότι είναι θέμα αρχής! Δεν είναι δυνατόν να ξοδέψω τόσα λεφτά για ένα κινητό, ναι ακούγεται περίεργο αλλά παραμένει ένα κινητό!
Τον Δεκεμβρίου του 2016 αγόρασα το MacBook Pro 13" entry model στα 1649€ με μια μικρή έκπτωση που είχα, αλλά μιλάμε για έναν υπολογιστή!
Πλέον στα 1000€ κάποιος μπορεί να αγοράσει το MacBook Air 13".
Οπότε για να κλείσουμε το θέμα απίστευτο το iPhone X, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά η τιμή θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις όλους μας! Ο καθένας εννοείται κάνει οτι θέλει με τα λεφτά του αλλά αντί να πω τις εντυπώσεις μου για το iPhone X θα δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Apple για το εξαιρετικό marketing!
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:52
Ασε μην πιάσουμε και την τιμή των mcabook pro γιατι και εκεί πλέον η Apple την έχει πάει στον θεο χωρις κανένα λόγο.
Δημοσίευση 04/11/2017 - 19:58
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:06
Ο λόγος για τις τιμές της Apple εινα απλός...γιατί πουλάει!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δεν θα το έλεγα. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο τρίμηνο που κινήθηκαν τα laptops λογω του back to school, πτωτική ήταν η γενική κατάσταση ειδικά στα iPad που πέρυσι έκανε ότι της βάρεσε. Και μην ξεχνάμε και τα πόσα discounts γίνονται Αμερική από άλλους retailers διαφορετικά η εικόνα θα ήταν πολύ διαφορετική στις κατηγορίες αυτές.
Όχι ότι έχει πρόβλημα η Apple αλλά γενικά δεν κάνει και τις καλύτερες πωλήσεις συγκριτικά με το παρελθόν. Ο λόγος που δηλώνει τέτοια κέρδη είναι λόγω αυξήσεων τιμών με τα margins να είναι στο θεό.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 04/11/2017 - 20:06
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:17
Όχι δεν μπλεδιζει.
Θα παραθέσω εντυπώσεις προς πάσα ενδιαφερόμενο υποψήφιο αγοραστή .
Ωραίο εμφανισιακά τηλέφωνο αναμενόμενο αφού είναι Apple.
Πάμε στο ψητό ...
Θέλω να δω μπαταρία όντας κάτοχος 7-8 plus .
Μέχρι τώρα δεν μπορώ να σχηματίζω απόχη δεν έχω κάνει φόρτιση .
Οθόνη ....δεν είναι οθόνη που φοράνε τα Samsung s8 note 8 .στα μάτια μου θεωρώ ότι είναι ίδιο calibration με το 8 plus .
Πολλές εφαρμογές θέλουν επειγόντως αναβάθμιση .
Πρώτη φορά δεν έχω ξετρελαθει με μια συσκευή .το Face ID ωραία λειτουργεί έως τώρα .θα το ήθελα χωρίς swipe up .
Πολλά λεφτά για το τίποτα αν κάποιος με ρωτάει .προτιμω την σειρά plus σε οθόνη κ Touch ID .αυτα προς το παρόν από εμένα
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:19
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)