Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

“Les Miserables” της Αpple και της iStorm Tsimiski.

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/02/2018 - 15:55

Αρα σε σχεση με την φωτο που εβγαλα εγω οταν το παρεδωσα το τηλεφωνο στραβωσε μονο του; το "στραβωμα" δημιουργησε το touch disease;

Το θέμα είναι πως το τηλ. εδώ είναι όντως λυγισμένο.

Ήταν το σύνηθες σημείο εκεί στα πλήκτρα.. Φοβόσουν να το ακυμπήσεις.

Το Touch Disease πάλι, είναι κατασκευαστική μακακία της Apple. Το 'χουμε πεί πολλές φορές..

Όμως το λύγισμα στο τηλ. σου ήταν αρκετό για να το βγάλουν εκτός.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 16:05

Ισχύει η αντικατάσταση με s plus; Λογικα αν πληρωσεις βεβαια

#198   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/02/2018 - 16:07

Nα σου παραθεσω φωτο απο κατι λυγισμένο να δεις τι θα πει λυγισμα?χαχαχαχαχα

Έχουμε ξαναπεί που κολάει το ζήτημα σου... Τα iphone 6 plus είναι δεδομένο οτί είναι επιρρεπή στο λύγισμα. Η Apple θεωρώντας οτί το πρόβλημα κινείται στα όρια της κακής χρήσης και του κατασκευαστικού ελαττώματος εφόσον το λύγισμα δεν επηρεάζει εμφανώς τη λειτουργία της συσκευής κάνει πως δεν το βλέπει. Με αυτή της την πολιτική δεν κόβει εγγυήσεις αλλά δεν κάνει και αντικαταστάσεις λόγω λυγίσματος. Όμως αν πας να το λυγίσεις μπροστά τους (όπως έκαναν κάποιοι για πλάκα στην αμερική όταν πρωτοκυκλοφόρησε) το θεωρεί 1000% κακή χρήση...και σου βγάζει την εγγύηση off.
Εσύ αυτό έχεις πάθει! Ο υπάλληλος το έχει δηλώσει λύγισμα από κακή χρήση και εσύ το υπέγραψες μάλιστα!

ΥΓ. Το touch disease είναι πρόβλημα που έχει συνδεθεί με το λύγισμα της συσκευής.

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 13/02/2018 - 16:12

#199   realme

realme

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 16:13

Είναι το σημείο που λύγιζαν τα 6 Plus γενικά.

Πολύ πιθανό να προκλήθηκε από το στρίψιμο που του έκανες.

Εξάλλου λύγιζαν με το παραμικρό. Εμένα είχε λυγίσει σε μπροστινή τσέπη, χωρίς να κάτσω κάπου, να πιεστεί.

Οχι δεν προκλήθηκε απο το λύγισμα γιατι εγώ το έστρεψα απο την δεξιά πλευρά όπως το κρατάς προς τα πίσω. Αυτό είναι στραβωμένο ακριβώς αντιθετα.

#200   realme

realme

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 16:40

Έχουμε ξαναπεί που κολάει το ζήτημα σου... Τα iphone 6 plus είναι δεδομένο οτί είναι επιρρεπή στο λύγισμα. Η Apple θεωρώντας οτί το πρόβλημα κινείται στα όρια της κακής χρήσης και του κατασκευαστικού ελαττώματος εφόσον το λύγισμα δεν επηρεάζει εμφανώς τη λειτουργία της συσκευής κάνει πως δεν το βλέπει. Με αυτή της την πολιτική δεν κόβει εγγυήσεις αλλά δεν κάνει και αντικαταστάσεις λόγω λυγίσματος. Όμως αν πας να το λυγίσεις μπροστά τους (όπως έκαναν κάποιοι για πλάκα στην αμερική όταν πρωτοκυκλοφόρησε) το θεωρεί 1000% κακή χρήση...και σου βγάζει την εγγύηση off.
Εσύ αυτό έχεις πάθει! Ο υπάλληλος το έχει δηλώσει λύγισμα από κακή χρήση και εσύ το υπέγραψες μάλιστα!

ΥΓ. Το touch disease είναι πρόβλημα που έχει συνδεθεί με το λύγισμα της συσκευής.

Στειλε μου ενα λινκ που να συνδεει το λυγισμα με το touch disease.

#201   realme

realme

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 16:43

Το θέμα είναι πως το τηλ. εδώ είναι όντως λυγισμένο.

Ήταν το σύνηθες σημείο εκεί στα πλήκτρα.. Φοβόσουν να το ακυμπήσεις.

Το Touch Disease πάλι, είναι κατασκευαστική μακακία της Apple. Το 'χουμε πεί πολλές φορές..

Όμως το λύγισμα στο τηλ. σου ήταν αρκετό για να το βγάλουν εκτός.

Το πρωτο που αλλαξα για τον ιδιο λόγο ηταν στραβό. Εκεί όμως μούγκα γιατι έπεφτε το παραδακι. Γιατί με βάζουν στο πρόγραμμα αν τους πληρώσω αφού είναι στραβωμένο; Γιατι να μου δωσουν νεα συσκευη με 180 ευρώ;

Τελευταία επεξεργασία από: realme, 13/02/2018 - 16:44

#202   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 16:49

Το πρωτο που αλλαξα για τον ιδιο λόγο ηταν στραβό. Εκεί όμως μούγκα γιατι έπεφτε το παραδακι. Γιατί με βάζουν στο πρόγραμμα αν τους πληρώσω αφού είναι στραβωμένο; Γιατι να μου δωσουν νεα συσκευη με 180 ευρώ;

Μήπως με τα 180 όμως σ δώσουν το s plus? Γιατί δεν επικοινωνείς με την apple? Στο online chat όχι στο τηλέφωνο επειδή δεν εξυπηρετουν iphone καθόλου. Παίξτο και λίγο κλάψα

https://www.extremet...-iphone-6s-plus

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 13/02/2018 - 16:53

#203   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 16:53

Στειλε μου ενα λινκ που να συνδεει το λυγισμα με το touch disease.

Bendgate’ strikes again, but this time it’s called Touch Disease

Apple introduced a small but major change with the iPhone 6 logic board that resulted in Touch IC Disease, Jones said. Instead of using a metal shield to protect the board like on the iPhone 5s, Apple instead added a sticker shield.

The sticker doesn’t do nearly as good a job of protecting the chips on the board when the device bends. And because of the placement of the iPhone 6 Plus’ Touch IC chip, it’s especially susceptible to damage.

“This is a signature failure,” said Jones. “Every phone has one, but this one is a signature failure that got to epic proportions.”

The problem was initially associated with some sort of bend with the iPhone 6 Plus, but Jones says her shop is getting an increasing number of requests to fix Touch IC Disease on the smaller iPhone 6, too. The older the iPhone gets, the more likely it is to malfunction due to the flaw, she said.

#204   realme

realme

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 17:03

Μήπως με τα 180 όμως σ δώσουν το s plus? Γιατί δεν επικοινωνείς με την apple? Στο online chat όχι στο τηλέφωνο επειδή δεν εξυπηρετουν iphone καθόλου. Παίξτο και λίγο κλάψα

https://www.extremet...-iphone-6s-plus

Να το παιξω κλάψα?χαχαχαχαχα. Λες να δεχτω να δωσω 180 ευρω χωρις να ξερω αν θα μου δωσουν 6s plus? Και να μου δωσουν κανενα ιδιο να δουλευει με χρονοκαθυστερηση?

#205   realme

realme

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 17:06

Meanwhile, to prevent Touch Disease, you should use a case for your phone, and prevent any bending. For many users, that might be too late.

Το ειχα συνεχως στην original δερματινη θηκη.

#206   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/02/2018 - 17:07

Αρκετές φορές έχουν περάσει λυγισμένες συσκευές στην εγγύηση, που είναι ελάχιστα και σχεδόν δε φαίνεται.

Εσύ προφανώς με τη κίνηση που έκανες μπροστά στον υπάλληλο τους έδωσες πάτημα να στο βγάλουν Off.

To τελικό αποτέλεσμα μετράει. Και καλώς ή κακώς η συσκευή σου είναι όντως λυγισμένη.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#207   realme

realme

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 17:13

Αρκετές φορές έχουν περάσει λυγισμένες συσκευές στην εγγύηση, που είναι ελάχιστα και σχεδόν δε φαίνεται.

Εσύ προφανώς με τη κίνηση που έκανες μπροστά στον υπάλληλο τους έδωσες πάτημα να στο βγάλουν Off.

To τελικό αποτέλεσμα μετράει. Και καλώς ή κακώς η συσκευή σου είναι όντως λυγισμένη.

το λυγισμα που εκανα στον υπαλληλο για να ξεκολλησει ειχε ακριβως την αντιθετη φορα απο το υποτιθεμενο στραβωμα που βλεπετε εσεις στην φωτο. Η συσκευη ηταν εξ αρχης απο την ανακατασκευη λυγισμένη, την οποία και φυσικά δεν είδα γιατι δεν φαινεται όπως τώρα, και γιατι αν παρεις τωρα καινουρια συσκευή και τους πεις οτι εχει στράβωμα η συσκευή σαν το δικό μου θα σου πούνε πως δεν βλέπεις καλα είναι ΟΛΟΙΣΙΟ.

#208   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 17:35

Meanwhile, to prevent Touch Disease, you should use a case for your phone, and prevent any bending. For many users, that might be too late.

Το ειχα συνεχως στην original δερματινη θηκη.

Και σε κενό αέρος να το είχες...εφόσον το λύγισες μπροστά στον υπάλληλο έχει περαστεί στο σύστημα ως κακομεταχειρισμένο...

το λυγισμα που εκανα στον υπαλληλο για να ξεκολλησει ειχε ακριβως την αντιθετη φορα απο το υποτιθεμενο στραβωμα που βλεπετε εσεις στην φωτο. Η συσκευη ηταν εξ αρχης απο την ανακατασκευη λυγισμένη, την οποία και φυσικά δεν είδα γιατι δεν φαινεται όπως τώρα, και γιατι αν παρεις τωρα καινουρια συσκευή και τους πεις οτι εχει στράβωμα η συσκευή σαν το δικό μου θα σου πούνε πως δεν βλέπεις καλα είναι ΟΛΟΙΣΙΟ.

Δεν έχει πιά σημασία αν είναι στραβό η όχι και προς τα που γέρνει. Και να βρεις τρόπο να το ισιώσεις πλήρως και να πας στην Apple με μοιρογνωμόνια και αλφάδια η συσκευή σου έχει χαρακτηριστεί κακομεταχειρισμένη και έχεις συμφωνήσει (με την υπογραφή σου) σε αυτό!

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 13/02/2018 - 17:38

#209   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2018 - 17:45

Μήπως με τα 180 όμως σ δώσουν το s plus? Γιατί δεν επικοινωνείς με την apple? Στο online chat όχι στο τηλέφωνο επειδή δεν εξυπηρετουν iphone καθόλου. Παίξτο και λίγο κλάψαhttps://www.extremet...-iphone-6s-plus

Κοιτα να δεις στο λεω και στο ξαναλεω.
Μα σου λεω https://support.apple.com/contact μπες εδω να μιλησεις online. Μη βαλεις οτι εισαι απο Ελλαδα αλλα από Αμερικη. Και συζητα μαζι τους. Μην μιλησεις με το 0800 εαν σου το προτεινουν καθως δεν υποστηριζει iphone καθολου. Πες τους εγω να τα δωσω τα 180 αλλα αν μου το κανει; Ειναι το δευτερο που αλλαζω και τα λοιπα. Εάν παρεις πρασινο φως από αυτους το istorm ή οποιος αλλος ειναι τον .... κατω να χτυπαει αν σου πουν οτι δινεις 180 και σου δινουν το s plus αυτη την οδηγια θα ακολουθησει και το επισημο καταστημα

#210   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 13/02/2018 - 17:47

Το υποτιθέμενο...οκ... φίλε μου αν πραγματικά στην φωτό δεν βλέπεις το λύγισμα ούτε και στην πραγματικότητα τότε προτείνω να πάρεις το LG flex 2...λες τόσα άτομα να σου λένε ψέματα...λες να τα παίρνουμε από την Apple;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;