Για να κλεινει το θεμα.
Το παρον θεμα δεν απευθυνεται σε Apple extreme fun boys, τους ορισμένους απο το κατάστημα να αποπροσανατολίζουν το θεμα, οπαδων και ψηφοφόρων Συριζα και ΝΔ κτλ που αυριο αν γινοταν εκλογες θα ψηφιζαν τους παραπανω, και χειρότερα κάποιους άλλους πιο μικρους και επικινδυνους.
Το παρόν θέμα απευθυνεται ΜΟΝΟ σε αυτούς που κατέχουν την Απλή κοινή Υγειή σωφροσύνη, λογική και σύνεση, που νοιωθουν και καταλαβαινουν οτι οταν πληρωνουν κάτι σε κάποιον αυτο το κάτι πρεπει να λειτουργει και να ανταποκρίνεται για αυτό που έχει κατασκευαστεί.
Οταν αυτό για το οποίο πλήρωσες δυο φορές και δεν λειτουργεί και ο πωλητής παρανομεί με δικούς του όρους εγγύησης και δικές του αφορμές για το ελαττωματικό προιόν που πούλησε, αυτό καταπατά τα δικαιώματα του κάθε καταναλωτή του κάθε πολίτη. Τον κοροιδεύει και τον εξαπατα. Προφάσεις εν αμαρτίες είναι για άλλες περιπτώσεις.
Δυο φορές το ίδιο κατασκευαστικό ελάττωμα σε ίδια συσκευή αυτό και μόνο αποτελεί σκάνδαλο.Στην συγκεκριμένη συσκευή εμφανίστηκαν τα πιο χαρακτηριστικά του ελαττώματα γνωστα ανα τον κόσμο, δεν τα ανακάλυψα εγω. Δεν έδωσα λεφτά για να επινοικιάσω συσκευή. Εδωσα λεφτά για αγορά και όπως έτσι όμορφα τα πήρανε και μου πούλησαν για καινουριο τηλέφωνο ενα επανακατασκευής ελαττωματικό, ετσι το ίδιο όμορφα πρεπει να πάρουν πίσω την χαρχάλα και να μου δώσουν ενα να δουλεύει.
Γιουρι γκέλερ αφορμές και παραγοντες της τύχης αυτά να τα υποστηρίξετε στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πώληση ελαττωματικού προιοντος δεν πάιζουμε σύστημα στο τζοκερ που πιάσαμε το 6 αλλα το συστημα δεν μας το δίνει. Αν πέσει το παραδάκι αναγνωρίζει το touch disease αν δεν πέσει και πρεπει να το αλλάξει φταίω εγω.
Και η Μακεδονια είναι Ελληνική έτσι; Μην ξεχνίομαστε.....
Τελευταία επεξεργασία από: realme, 14/02/2018 - 14:26