Μόνο εμένα μου φαίνεται τρελό το να μιλάμε για bleeding σε μαύρο background σε μία οθόνη που σε πραγματικά μαύρα είναι σβηστή?
Προφανώς και εφόσον δεν το κάνει παντού, πρόκειται για κάποιο θέμα του συγκεκριμένου κυρίως αρχείου που μπερδεύει την οθόνη.
Δεν ξέρω εμένα δεν μου "κάνει" για gate όλο αυτό.
Ναι, μπορεί τεχνικά να μην είναι bleeding. Και ναι το συγκεκριμένο αρχείο δεν είναι μαύρο. Είναι πολύ σκούρο γκρι και μάλλον όχι ομοιόμορφο.
Το θέμα όπως αναφέρθηκε δεν είναι ότι δε δείχνει το συγκεκριμένο αρχείο σωστά. Το αρχείο σου δείχνει τα σημεία όπου γενικά η οθόνη ζορίζεται με αποχρώσεις του γκρι (στο Macrumors κάποιου είναι αλλοιωμένο και μονόχρωμο πράσινο face). Συμβαίνει σε εφαρμογές, στο Notification Center και γενικά όπου υπάρχουν διακυμάνσεις του γκρι αλλά στα σημεία όπου το αρχείο υποδεικνύει ως «προβληματικά». Και δε συμβαίνει όπως φαίνεται στον ίδιο βαθμό σε όλες τις οθόνες αλλά σε πολλές μάλλον έστω και λίγο.
Το συγκεκριμένο αρχείο και στο Xs max μου σε πλήρη οθόνη «δημιουργεί» μια πιο σκουρόχρωμη λωρίδα σε κάποιο σημείο. Κατά τα άλλα η οθόνη δεν έχει καμία άλλη απόκλιση.
Επειδή το "Bleeding" δεν είναι αρκετό, πάρτε και τη κάθετη -προς το μωβ- γραμμή στο κέντρο της οθόνης.
Με ψάξιμο το έχει και το δικό μου, αμφιβάλλω αν δεν το έχει τελικά κάποιο.
Πιο εύκολος τρόπος να τη διακρίνει κάποιος, πηγαίνοντας στο Apple Maps απο το ρολόι και μετά Zoom Out σε μια μεγάλη μπεζ περιοχή.
Επίσης με το Wallpaper που έκανα εδώ.
OCD τρελαίνομαι !!
Αχαχαχαχ
Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 01/12/2018 - 10:54