Αυτό φαντάζομαι και εγώΚασέτα έπαιξε..
Αυτό δε μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από: iFasMan, 30/11/2018 - 14:52
Δημοσίευση 30/11/2018 - 14:51
Αυτό φαντάζομαι και εγώΚασέτα έπαιξε..
Τελευταία επεξεργασία από: iFasMan, 30/11/2018 - 14:52
Δημοσίευση 30/11/2018 - 15:01
Αυτό φαντάζομαι και εγώ
Μιλάω συγκεκριμένα για τα iPh στις LCD.
Αυτά δε θα διορθωθούν με κάποιο Update πάντως.
Κασέτα έπαιξε..
Α οκ. Νόμιζα μιλούσαμε γενικώς για "τεχνολογίες". Ναι, συμφωνώ. Στο iPad μου το συγκεκριμένο μαύρο δείχνει αξεγάδιαστο. Στο ρολόι και το τηλέφωνο έχει θέματα. Ότι τανία βάλεις στο iPad όμως έχει ομίχλη... Μαύρο δεν υπάρχει παρά μόνο γκρί.
Κι εγώ νομίζω πως στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουν αίσθηση της έκτασης του "προβλήματος".
Ευτυχώς υπάρχουν αξιόπιστα μαγαζιά. Θα την βγάλουμε κάποια άκρη.
Δημοσίευση 30/11/2018 - 15:12
μετά από το update στην 5.1.1 δεν βλέπω την ίδια συνεργασία με τα air pods και το iphone ,την πρώτη μέρα πριν το up date δούλευαν τέλεια ξέρουμε τι παίζει ?
Δημοσίευση 30/11/2018 - 15:38
Δημοσίευση 30/11/2018 - 15:51
Τελικά η καλύτερη αναπαραγωγή του όποιου προβλήματος, είναι μέσω του Kaleidoscope Face.
Ορίστε το ως Face και ενώ το ρολόι είναι με απεν/ποιημένη την οθόνη, καν'τε Wake Up με το Crown σιγά-σιγά.
Εμένα μου επιβεβαίωσε αυτό που βρήκα με το Wallpaper στη κάτω αριστερή γωνία.
Δεν είναι έντονο και το βλέπω μόνο τότε κατά το "ξύπνημα".
Θεωρώ πως το θέμα το έχουν όλα, αλλά σε μικρότερο και άλλα σε μεγαλύτερο βαθμό που τότε πραγματικά ενοχλεί και ξενερώνεις.
Απλά πλέον με το γ@μω-Reddit έχουν αρχίσει να βαράνε OCD λαμπάκια.
Δημοσίευση 30/11/2018 - 16:26
Θα "σκαγε" και χωρίς το Reddit. Ίσως σε λίγες μέρες. Δεν είμαστε και τυφλοί.
Καλό είναι που το είδαμε νωρίτερα. Ειδικά όσοι είναι ακόμα σε περιθώριο DOA.
Αλλά ναι, πόσες συνεδρίες χρειάζονται για ΙΨΔ ξέρουμε ; Και πόσο πάει η μια ;
Στο χώρο που είμαι τώρα με τεχνητό φωτισμό led μέτριας έντασης ούτε στο καλειδοσκόπιο φαίνεται ούτε με το μαύρο επίμαχο background. Για εξωτερικό χώρο ούτε συζήτηση. Το πολύ πολύ να το βγάζω στο σπίτι με χαμηλό φώς και όλα οκ...
Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 30/11/2018 - 16:30
Δημοσίευση 30/11/2018 - 16:29
Οκ θα το δοκιμάσω .Unpair και ξανά pair
Δημοσίευση 30/11/2018 - 16:37
Θα "σκαγε" και χωρίς το Reddit. Ίσως σε λίγες μέρες. Δεν είμαστε και τυφλοί.
Καλό είναι που το είδαμε νωρίτερα. Ειδικά όσοι είναι ακόμα σε περιθώριο DOA.
Αλλά ναι, πόσες συνεδρίες χρειάζονται για ΙΨΔ ξέρουμε ; Και πόσο πάει η μια ;
Στο χώρο που είμαι τώρα με τεχνητό φωτισμό led μέτριας έντασης ούτε στο καλειδοσκόπιο φαίνεται ούτε με το μαύρο επίμαχο background. Για εξωτερικό χώρο ούτε συζήτηση. Το πολύ πολύ να το βγάζω στο σπίτι με χαμηλό φώς και όλα οκ...
Δε μιλάμε για περιπτώσεις όπως πιο πίσω που βγάζει μάτι..
Μιλάμε για περιπτώσεις όπως στο δικό μου, που δεν είχα πάρει χαμπάρι και για να το αναπαράγεις πρέπει να κάνεις 1002 αλχημείες.
Τότε εκεί βαράνε OCD λαμπάκια γιατί πολύ απλά ξέρεις πως υπάρχει.
Δημοσίευση 30/11/2018 - 16:49
Αυτό εννοώ.
Κι εσύ κι εγώ και οι περισσότεροι με ελάχιστο πρόβλημα, με λίγη χρήση ακόμα θα το καταλάβαιναν. Δεν μπορεί. Θέμα χρόνου ήταν. Δύσκολο να περάσει απαρατήρητο. Άλλο αν σπάνια ενοχλεί.
Όπως διαπίστωσες και είπες δε χρειάζεται μόνο το συγκεκριμένο backround για να φανεί.
Δημοσίευση 30/11/2018 - 17:23
Στη δική μου περίπτωση δεν φαίνεται αν δεν το ψάξεις. Αυτό σου εξηγώ.
Το χρησιμοποιώ το ρολόι 1,5 μήνα τώρα. Δεν είναι μερικές μέρες για να πεις θα δω διαφορά.
Είχα ξαναβάλει το Kaleidoscope και δε κατάλαβα διαφορά.
Τώρα όμως που ξέρεις τι παίζει και είσαι υποψιασμένος, το αντιλαμβάνεσαι και πέφτει το μάτι εκεί.
Δημοσίευση 30/11/2018 - 18:21
Νυχτώνει !
Χαμηλώνει ο φωτισμός !
Κρύψτε τα series 4 σας...
Δημοσίευση 30/11/2018 - 19:55
Δημοσίευση 30/11/2018 - 19:59
Παίζει με τις OLED στο γκρι και όχι στο τελείως μαύροΕμένα με μαύρο δικό μου δεν φαίνεται τίποτα, με το παραπάνω μαύρο φαίνεται κάτω δεξιά. Μήπως παίζει κάτι με την φωτό;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 30/11/2018 - 22:15
Δημοσίευση 30/11/2018 - 22:37
Παιδιά όταν δεν έχω wifi πως γίνεται με τα δεδομένα του κινητού να δουλεύω το ρολόι υπάρχει κάποια ρύθμιση;
Tι εννοείς? Αυτό γίνεται μόνο στην Cellular έκδοση που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
0 μέλη, 33 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες