Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2681 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 25/12/2018 - 19:23

Η αγορά του Apple Watch series 4 θα αξίζει μόνο με την υποστηρίξει LTE μέσω esim .Δυστυχως esim ρολόγια δεν εισάγουν και η cosmote που φέρνει esim στην Ελλάδα δεν τα υποστηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ούτε τα ρολόγια ούτε τα Iphone .Υπαρχει πολύ δρόμος ακόμα για να γίνει εισαγωγή esim καθώς και να το παρέχουν όλοι οι πάροχοι .Εγω που έχω VODAFONE δεν θέλω να πάω στην cosmote .Επισης όσοι τα σκάνε για να φέρουν από το εξωτερικό esim ρολόγια απλά πετάνε τα λεφτά τους .Αρα μιλάμε για ρολόγια που θα αξίζει η αγορά τους σε 2-3 χρονια .Ημουν κάτοχος Apple Watch το πούλησα και είχα πάρει ένα Android με sim και όχι esim και μου είχε λυση τα χέρια .Ειχα ξεχάσει το τηλέφωνο σπίτι και με συνδιασμο τα airpods είχα τηλέφωνο όλη τη μερα χωρις να νε κοιτάζουν και να γίνομαι γραφικό Φυσιξα το έδωσα και αυτό λόγο λογισμικού και περιμενω ποτέ θα υπάρξει υποστήριξη από Apple και παρόχους .Επισης το ηλεκτροκαρδιογράφημα μην ζείτε με όνειρα δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να υπάρχει υποστήριξη εδώ στην Ελλάδα .Πρεπει να περάσουν από εγκρίσεις πολύ γραφειοκρατία κτλ κτλ .Εδω το Siri που δεν θέλει να περάσει από εγκρισεις από εδώ και τόσα χρονια δεν ασχολούνται μέντα ελληνικα .Αυτο που μου άρεσε στο 4αρι είναι η οθονη τίποτα άλλο .Θεμα επιδόσεων και μπαταρίας μπορεί καποιος να ζήσει άνετα με το 3αρι .Η γνώμη μου χωρίς esim και ηλεκτροκαρδιογράφημα καλητερα να πάρε σε 3αρι.Οπως και η απουσία siri είναι αισθητή περισσότερο στο ρολοι πάρε στο τηλέφωνο .Ηθελα να γράψω και δεν μπορούσα να πω κάτι τίποτα .Υπαρχει δρόμος ακόμα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν υπάρχει περίπτωση να είχες android watch με sim και να λες ότι είχες ξεχάσει το κινητό σπίτι. 100% δεν σε έβγαζε πάνω από μισή μέρα και πολύ λέω αν το είχες σε λειτουργια τηλεφώνου ταυτοχρονα με τις υπόλοιπες λειτουργίες.

Στο λέω με απόλυτη βεβαιότητα αφού έχω 2 ρολόγια με sim, και tizen και android

Τι εννοείς το έδωσες λόγω λογισμικού? ή Android 6 θα είχε ή Tizen κατά πάσα πιθανότητα που δεν αντικάθιστά με τίποτε ένα smartphone οπότε αυτόματα αναιρείται το επιχείρημα ότι ξεχνάς το τηλέφωνο σπίτι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/12/2018 - 19:24

η έγκριση φιλε μου δεν είναι μόνο της ΕΕ αλλά και εδώ της Ελλάδας που υπάρχει ένα υπουργείο υγείας κτλ κτλ κάτσε να πάρει την πιστοποίηση από αυτό το κράτος και μετά βλέπουμε .

Εχεο γραφτεί παντού η cosmote σεν υποστηρίζει esim από Apple .Πρρπει να γίνει μια αναβάθμιση από την Apple .

1. Απο τη στιγμή που πάρει έγκριση σε κάποια χώρα της Ε.Ε, τότε αυτόματα μπορεί να κυκλοφορήσει με άδεια και για τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε συμπεριλαμβανομένου και εμάς.

2. Χθες εν/ποίησα σε XS Max φίλου την eSIM. Προφανώς υποστηρίζονται. Υπάρχει και το αντίστοιχο Topic και εδώ στο Forum.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#813   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2018 - 19:29

Μιλάς για τη πιο πονεμένη ιστορία στο AW.

Αν η Apple επέλεγε να δώσει πρόσβαση στο API στους Devs με Watch Face Store θα μιλάγαμε για άλλη συσκευή.

Μέχρι τότε δε μπορείς να κάνεις κάτι.

Η αγορά του S4 αξίζει και χωρίς LTE. Επίσης ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του.

Η eSIM ήρθε απο τη Cosmote υποσηρίζονται τα iPh και σύντομα τα LTE AW.

Το ECG δεν έχει καμιά σχέση με τη Siri. Δεν είναι κάτι μεμονώμενο που θα κάνουν αποκλειστικά για μια χώρα.

Θα πάρει σύντομα πιστοποίηση απο την Ε.Ε. και θα έρθει και εδώ.

Τώρα το να συγκρίνεις το περσινό S3 με το φετινό, είναι τουλάχιστον αστείο. Και στο λέει κάποιός ερχόμενος απο το 3.

Εφόσον είναι ίδιο Region θα λειτουργήσει εδώ όταν έρθει και για τα AW η υποστήριξη της eSIM.

δεν ειπα για το siri σε συνδιασμο με το ECG .Απλα σαν πρώην κάτοχος Apple Watch είναι περισσότερο απαραίτητο στο ρολοι παρα στο Iphone .Πληρωνεις δλδ ένα καρό χρήματα τα οποία δεν σου προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων της συσκευής .Σκας το 500αρικο η τα σχεδόν 1400 και δεν σέβονται σαν καταναλωτή να σου βάλουν τόσα χρονια ένα siri στα ελληνικα .Ακομα και στο αυτοκίνητο με apple CarPlay χρησιμοποιώ χάρτες google με φωνητική αναζήτησή για να κάνω τη δουλειά μου .Θέλεις να στα σκάσω οκ δώσε μου ένα προϊόν ολοκληρωμένο οπως και η google τα ίδια πράγματα με το google assistant .Εγώ είμαι στην Apple σε ολα τα προϊόντα κινητά tablet MacBook Pro iMac Apple TV .Ομως οφείλω να το πω το έχει τερματίσει το θέμα .Παρε έγκριση τουλάχιστον από το υπουργείο υγείας το δικό σου για ΕCG και μετά βγάλει στην αγορά .Επισης το series 4 από θέμα οθόνης είναι σε beta στάδιο τα περισσότερα έχουν θέματα .

Δεν υπάρχει περίπτωση να είχες android watch με sim και να λες ότι είχες ξεχάσει το κινητό σπίτι. 100% δεν σε έβγαζε πάνω από μισή μέρα και πολύ λέω αν το είχες σε λειτουργια τηλεφώνου ταυτοχρονα με τις υπόλοιπες λειτουργίες.
Στο λέω με απόλυτη βεβαιότητα αφού έχω 2 ρολόγια με sim, και tizen και android
Τι εννοείς το έδωσες λόγω λογισμικού? ή Android 6 θα είχε ή Tizen κατά πάσα πιθανότητα που δεν αντικάθιστά με τίποτε ένα smartphone οπότε αυτόματα αναιρείται το επιχείρημα ότι ξεχνάς το τηλέφωνο σπίτι

Δεν ειπα ότι αντικαθιστά κινητό αλλά σε περίπτωση ανάγκης αν κανείς παύση τη καταγραφή θερμίδων ,βημάτων βαλεις χαμηλη φωτεινότητα κτλ σε βγάζει με προϋπόθεση να κανείς τις απαραίτητες κλήσεις .Επειδη το θυμάμαι πολύ καλα έφυγα 7 το πρωί γύρισα 4 το απόγευμα και είχα μπαταρία στο 60%Δευτερη περίπτωση έφυγα βιάστηκα για οδοντίατρο είχα ξεχάσει τηλέφωνο σπίτι και στο δρόμο είχα αργήσει το τηλέφωνο-ρολοι με είχε σώσει .Ο λογος που το έδωσα είναι τα κολλήματα που έτρωγε το Android και με ολες τις λειτουτουργιες ενεργοποιημενες δεν σε έβγαζε μερα Και δεν ήταν συμβατό 100% με Iphone Δεν υπάρχει κανένας λογος να πω ψέματα αλλά η δυνατότητα να έχει το ρολοι e sim είναι ολα τα λεφτά .Δεν αντικαθιστά το τηλέφωνο αλλά βοηθάει στο τρέξιμο σου έξω κτλ κτλ .Ενα 500αρικο χωρίς esim καλητερα να τα δώσω για ένα ταξίδι στο εξωτερικό .

1. Απο τη στιγμή που πάρει έγκριση σε κάποια χώρα της Ε.Ε, τότε αυτόματα μπορεί να κυκλοφορήσει με άδεια και για τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε συμπεριλαμβανομένου και εμάς.

2. Χθες εν/ποίησα σε XS Max φίλου την eSIM. Προφανώς υποστηρίζονται. Υπάρχει και το αντίστοιχο Topic και εδώ στο Forum.

σε ποιο δίκτυο υποστηρίζει esim ?cosmote ?

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 25/12/2018 - 23:50
MERGE

#814   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2018 - 23:49

σε ποιο δίκτυο υποστηρίζει esim ?cosmote ?

Ναι.

LG8ISzO.gif

#815   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2018 - 00:28

Περίεργο εμένα μου είπαν πως δεν υποστηρίζει Iphone και Apple Watch .Οπως και να έχει πρέπει να υπάρξει από όλους τους παρόχους .

#816   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 27/12/2018 - 00:29

Κάνουμε υπομονή να έρθει επίσημα εδώ και το LTE τώρα που η Κοτε δίνει eSIM ή πάμε για αγορά από εξωτερικό;

#817   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2018 - 00:45

Θα έρθουν και εδώ σύντομα τα LTE μιας και έφερε η Cosmote την υποστήριξη σε eSIM.

Το θέμα είναι πως απο εξωτερικό μπορεί να σου βγεί και φθηνότερα.

Προσοχή μόνο. Πρέπει να είναι ίδιο Region το ρολόι. Π.χ. εντός Ε.Ε.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/12/2018 - 00:46

LG8ISzO.gif

#818   GREATALEXAN

GREATALEXAN

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 27/12/2018 - 01:11

Θα έρθουν και εδώ σύντομα τα LTE μιας και έφερε η Cosmote την υποστήριξη σε eSIM.

Το θέμα είναι πως απο εξωτερικό μπορεί να σου βγεί και φθηνότερα.

Προσοχή μόνο. Πρέπει να είναι ίδιο Region το ρολόι. Π.χ. εντός Ε.Ε.

νικο χρονια πολλα και καθε ευτυχια σε σενα και στους οικειους  σου

ολα ξεκινησαν  απο αυτο που εγραψες(Προσοχή μόνο. Πρέπει να είναι ίδιο Region το ρολόι. Π.χ. εντός Ε.Ε.)

εξαιτειαςτων γνωσεων σου που μας τις μεταλαμπαδευεις   γινομαστε σοφοτεροι μεσα απο το φορουμ

και σε ευχαριστουμε πολυ και ιδιως εγω  που περσυ κατεριψες τους φοβους γιατο αριθμητικοπληκτρολογιο στοα apple watch s3 πριν 1 χρονο και κατι μερες ηταν και εδω και 1 χρονο το φοραω και δεν εχω μετανοιωσει για την αγορα αυτηκαι νιωθω πολυ περηφανος μαλιστα γιατι ειναι αξιοπιστο και λειτουργικο αλλα θα ηθελα ναμας δωσεις τα φωτα σου με αυτα τα ρεγιον των χωρων

επισης πριν 2 χρονιακια ειχα αγορασει το  iphone7+  απο το deals 365 και τοτε μαλιστα φοβομουνα μηπως ητνα καποια απατη...αλλα αποδειχτηκαν αξιπιστοι συγνωμμη για την διαφημιση

τελικα αυτα τοτε ελεγαν οτι ηρθαν απο αμερικη

αλλα ξεκλιδωτα

εδω και σχεδον 2 χρονια και ....δεν εχει παρουσιασει κανεναν θεμα ...βεβαια τοπροσεχω και εγω σαν τα ματια μου

τωρα θελω να αγορασω απο αυτους το iphinexs max to 64 στα 1103 ευρω που εχει και esimθα λειτουργει αυτη στην ελλαδα?

επισης ψαχνομαι και για aw s4 me lte -esim δηλαδη

αλλα σε διαβασα πρινλιγο και μιλας για ευρωπη ...εχεις καποιο αξιοπιστο καταστημα που να λειτουργουν και αν ειναι και φτηνα οπως ανεφερες?

σε ευχαριστω που θα φιερωσεις χρονο για να μου απαντησεις και συγνωμμη εαν ειμαι εκτος τοπικ.

και παλι ολοψυχα ο νεος χρονος να σου φερενει ευτυχια-υγιεια και οικονομικη ευημερια και ευρωστια

#819   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2018 - 01:26

νικο χρονια πολλα και καθε ευτυχια σε σενα και στους οικειους  σου

ολα ξεκινησαν  απο αυτο που εγραψες(Προσοχή μόνο. Πρέπει να είναι ίδιο Region το ρολόι. Π.χ. εντός Ε.Ε.)

εξαιτειαςτων γνωσεων σου που μας τις μεταλαμπαδευεις   γινομαστε σοφοτεροι μεσα απο το φορουμ

και σε ευχαριστουμε πολυ και ιδιως εγω  που περσυ κατεριψες τους φοβους γιατο αριθμητικοπληκτρολογιο στοα apple watch s3 πριν 1 χρονο και κατι μερες ηταν και εδω και 1 χρονο το φοραω και δεν εχω μετανοιωσει για την αγορα αυτηκαι νιωθω πολυ περηφανος μαλιστα γιατι ειναι αξιοπιστο και λειτουργικο αλλα θα ηθελα ναμας δωσεις τα φωτα σου με αυτα τα ρεγιον των χωρων

επισης πριν 2 χρονιακια ειχα αγορασει το  iphone7+  απο το deals 365 και τοτε μαλιστα φοβομουνα μηπως ητνα καποια απατη...αλλα αποδειχτηκαν αξιπιστοι συγνωμμη για την διαφημιση

τελικα αυτα τοτε ελεγαν οτι ηρθαν απο αμερικη

αλλα ξεκλιδωτα

εδω και σχεδον 2 χρονια και ....δεν εχει παρουσιασει κανεναν θεμα ...βεβαια τοπροσεχω και εγω σαν τα ματια μου

τωρα θελω να αγορασω απο αυτους το iphinexs max to 64 στα 1103 ευρω που εχει και esimθα λειτουργει αυτη στην ελλαδα?

επισης ψαχνομαι και για aw s4 me lte -esim δηλαδη

αλλα σε διαβασα πρινλιγο και μιλας για ευρωπη ...εχεις καποιο αξιοπιστο καταστημα που να λειτουργουν και αν ειναι και φτηνα οπως ανεφερες?

σε ευχαριστω που θα φιερωσεις χρονο για να μου απαντησεις και συγνωμμη εαν ειμαι εκτος τοπικ.

και παλι ολοψυχα ο νεος χρονος να σου φερενει ευτυχια-υγιεια και οικονομικη ευημερια και ευρωστια

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές :)

Υγεία μόνο να 'χουμε όλοι μας.

Καταρχάς αν αγάπησες το S3, με το φετινό S4 θα ερωτευθείς και θα σοκαριστείς (κυρίως απο την οθόνη).

Το θέμα με το Region τώρα, κοινώς οι μπάντες που υποστηρίζει η συσκευή, αφορούν το AW. Με το iPh δε θα έχεις θέμα.

Το ρολόι καλό θα ήταν να μη το πάρεις απο αυτούς, γιατί πολύ απλά μιλάμε για US συσκευή που δε θα έχεις υποστήριξη της eSIM μετά εδώ.

Εκτός και αν χρειάζεσαι το ECG για τον Χ, Ψ λόγο, οπότε και είναι μονόδρομος απο Αμερική, γιατί μόνο σε αυτά λειτουργεί (για την ώρα).

Επίσης έχε γενικά υπόψιν σου πως έχεις μόνο τον ένα χρόνο εγγύησης της Apple και όχι τη 2ετία.

Τώρα για πιο φθηνά θέλει ψάξιμο. Μια καλή λύση είναι το cyberport.de που βγαίνει περίπου όσο και όταν έρθει και επίσημα εδώ η LTE έκδοση.

Κατά καιρούς οι συγκεκριμένοι βάζουν και κάποιες προσφορές.

LG8ISzO.gif

#820   GREATALEXAN

GREATALEXAN

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 27/12/2018 - 01:55

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές :)

Υγεία μόνο να 'χουμε όλοι μας.

Καταρχάς αν αγάπησες το S3, με το φετινό S4 θα ερωτευθείς και θα σοκαριστείς (κυρίως απο την οθόνη).

Το θέμα με το Region τώρα, κοινώς οι μπάντες που υποστηρίζει η συσκευή, αφορούν το AW. Με το iPh δε θα έχεις θέμα.

Το ρολόι καλό θα ήταν να μη το πάρεις απο αυτούς, γιατί πολύ απλά μιλάμε για US συσκευή που δε θα έχεις υποστήριξη της eSIM μετά εδώ.

Εκτός και αν χρειάζεσαι το ECG για τον Χ, Ψ λόγο, οπότε και είναι μονόδρομος απο Αμερική, γιατί μόνο σε αυτά λειτουργεί (για την ώρα).

Επίσης έχε γενικά υπόψιν σου πως έχεις μόνο τον ένα χρόνο εγγύησης της Apple και όχι τη 2ετία.

Τώρα για πιο φθηνά θέλει ψάξιμο. Μια καλή λύση είναι το cyberport.de που βγαίνει περίπου όσο και όταν έρθει και επίσημα εδώ η LTE έκδοση.

Κατά καιρούς οι συγκεκριμένοι βάζουν και κάποιες προσφορές.

η εσιμ του κινητου θα λειτουργει κανονικα στην ελλαδα εαν ερθει απο αμερικη και ξεκλειδωτο ...γιατι αυτοι φερνουν απο αμερικη  απ οσο γνωριζω....

και οσο για το ρολοι γιατι ναμην μπω στην διαδικασια των σκρουτζομαγαζων που το δινουν πιο φτηνα ακομα και τωρα και με εσιμ.

επισης οταν λενε προφιλ στην εσιμ εννουν το προγγραμμα που εχει ο καθε χρηστης στις εταιρειες της τηλεφωνιας?εγω τωρα ειμαι στην γουιντ πχ στο τηλεφωνο

τωρα θα παω κοσμοτε για εσιμ  και εκει θα επιλεξω προγραμμα -προφιλ που με ενδιαφερει και θα το περασουν μεσα?

επισης εχω μια καρτα της γουιντ με ιντερνετ μονο φορτωμενο σε αυτην 30 γβ καθε μηνα και την εχω σε μοντεμακι. αυτη μπενει στην κανονικη θεση της νανο σιμ  του κινητου ωστε να μην εχω το μοντεμακι μαζι μου  και να λειτουργει κανονικα σαν δεδομενα .....στο κινητο και το τηλεφωνο-προφιλ -προγραμμα στην ε σιμ?

Τελευταία επεξεργασία από: GREATALEXAN, 27/12/2018 - 01:57

#821   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2018 - 02:27

Σου ξαναλέω, δε θα έχεις πρόβλημα με το τηλ.

Δεν είναι κάτι τρελό η eSIM. Η έννοια του κλασικού "δίκαρτου" δεν αλλάζει..

Απλά αντι για φυσική, θα είναι εικονική η κάρτα στο τηλ σου.

QR σου δίνουν απο τη Cosmote για τον αριθμό σου, το περνάς και τέλος.

Μπορείς μετά να βάλεις της Wind στη θέση της. Υπάρχει αντίστοιχο Topic να διαβάσεις.

Τώρα για το ρολόι απο Skroutz, οι τιμές είναι πιο πάνω απ' όσο θα έρθει επίσημα τους επόμενους μήνες.

Τα ζυγίζεις και πράττεις αναλόγως.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/12/2018 - 02:27

LG8ISzO.gif

#822   Kostinios

Kostinios

iPH Enthousiast

• 362 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/12/2018 - 12:36

να ρωτησω κατι

το apple watch cellular υποστηριζει εστω στο εξωτερικο δικτυο και 3G και 4G ή ειναι μόνο 4G?

ρωταω γιατι παρατηρω οτι συνεχεια λεμε για LTE

Τελευταία επεξεργασία από: Kostinios, 27/12/2018 - 12:40

#823   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2018 - 13:30

Το LTE είναι η ουσιαστικά κάπως πιο αναβαθμισμένη έκδοση του 4G.

Προφανώς και υποστηρίζει το ρολόι 3G/4G.

LG8ISzO.gif

#824   HuskerDu

HuskerDu

iPH Addict

• 605 μηνύματα
  • Twitter:@patsio_thess
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 27/12/2018 - 13:41

να ρωτησω κατι

το apple watch cellular υποστηριζει εστω στο εξωτερικο δικτυο και 3G και 4G ή ειναι μόνο 4G?
ρωταω γιατι παρατηρω οτι συνεχεια λεμε για LTE

Στο support της apple του aw s4/3 αναφέρει τις μπάντες που υποστηριζει, LTE & UMTS, άρα και το 3G.

Sent from my iPad using Tapatalk

#825   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 27/12/2018 - 23:51

Ρε παιδιά στο app του messenger το 80% των δυνατοτήτων δεν εμφανίζεται! Βλέπε stickers, location, voice text, user icons κτλπ.
Μόνο σε εμένα συμβαίνει;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3