Η αγορά του Apple Watch series 4 θα αξίζει μόνο με την υποστηρίξει LTE μέσω esim .Δυστυχως esim ρολόγια δεν εισάγουν και η cosmote που φέρνει esim στην Ελλάδα δεν τα υποστηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ούτε τα ρολόγια ούτε τα Iphone .Υπαρχει πολύ δρόμος ακόμα για να γίνει εισαγωγή esim καθώς και να το παρέχουν όλοι οι πάροχοι .Εγω που έχω VODAFONE δεν θέλω να πάω στην cosmote .Επισης όσοι τα σκάνε για να φέρουν από το εξωτερικό esim ρολόγια απλά πετάνε τα λεφτά τους .Αρα μιλάμε για ρολόγια που θα αξίζει η αγορά τους σε 2-3 χρονια .Ημουν κάτοχος Apple Watch το πούλησα και είχα πάρει ένα Android με sim και όχι esim και μου είχε λυση τα χέρια .Ειχα ξεχάσει το τηλέφωνο σπίτι και με συνδιασμο τα airpods είχα τηλέφωνο όλη τη μερα χωρις να νε κοιτάζουν και να γίνομαι γραφικό Φυσιξα το έδωσα και αυτό λόγο λογισμικού και περιμενω ποτέ θα υπάρξει υποστήριξη από Apple και παρόχους .Επισης το ηλεκτροκαρδιογράφημα μην ζείτε με όνειρα δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να υπάρχει υποστήριξη εδώ στην Ελλάδα .Πρεπει να περάσουν από εγκρίσεις πολύ γραφειοκρατία κτλ κτλ .Εδω το Siri που δεν θέλει να περάσει από εγκρισεις από εδώ και τόσα χρονια δεν ασχολούνται μέντα ελληνικα .Αυτο που μου άρεσε στο 4αρι είναι η οθονη τίποτα άλλο .Θεμα επιδόσεων και μπαταρίας μπορεί καποιος να ζήσει άνετα με το 3αρι .Η γνώμη μου χωρίς esim και ηλεκτροκαρδιογράφημα καλητερα να πάρε σε 3αρι.Οπως και η απουσία siri είναι αισθητή περισσότερο στο ρολοι πάρε στο τηλέφωνο .Ηθελα να γράψω και δεν μπορούσα να πω κάτι τίποτα .Υπαρχει δρόμος ακόμα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν υπάρχει περίπτωση να είχες android watch με sim και να λες ότι είχες ξεχάσει το κινητό σπίτι. 100% δεν σε έβγαζε πάνω από μισή μέρα και πολύ λέω αν το είχες σε λειτουργια τηλεφώνου ταυτοχρονα με τις υπόλοιπες λειτουργίες.
Στο λέω με απόλυτη βεβαιότητα αφού έχω 2 ρολόγια με sim, και tizen και android
Τι εννοείς το έδωσες λόγω λογισμικού? ή Android 6 θα είχε ή Tizen κατά πάσα πιθανότητα που δεν αντικάθιστά με τίποτε ένα smartphone οπότε αυτόματα αναιρείται το επιχείρημα ότι ξεχνάς το τηλέφωνο σπίτι