Για δοκίμασε να βάλεις πρώτα την SIM στο τηλ και μετά να περάσεις την eSIM.
Αν και πιθανόν να έχουν -κλασικά- πρόβλημα αυτοί πάλι.
Το εχω κανει αυτο και συνεχιζω με ολους τους πιθανους συνδυασμους
Δημοσίευση 20/11/2020 - 17:42
Για δοκίμασε να βάλεις πρώτα την SIM στο τηλ και μετά να περάσεις την eSIM.
Αν και πιθανόν να έχουν -κλασικά- πρόβλημα αυτοί πάλι.
Το εχω κανει αυτο και συνεχιζω με ολους τους πιθανους συνδυασμους
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 20/11/2020 - 18:24
Κάποια μακακία έχουν κάνει αυτοί τότε.
Ετσι ακριβως
Μολις εκλεισα το τηλεφωνο
Ευτυχως αυτη την φορα η κοπελα γνωριζε .... εχουν κανει λαθος και απλα μου εστειλαν το καινουριο QR code χωρις να το εχουν ενεργοποιημενο
Μου ειπαν οτι τις επομενες ωρες θα το ενεργοποιησουν, για να δουμε
... stay tuned
ps
Στα εταιρικα αυτην την ενεργοποιηση την κανω σε 10'
Δημοσίευση 20/11/2020 - 19:10
Δημοσίευση 20/11/2020 - 19:26
Oι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν τα μαύρα τους τα χάλια. σήμα; υπηρεσίες; πακέτα κινητής; πακέτα δεδομένων; τεχνική υποστήριξη...;
Απλά για γέλια. Και οι τιμές τους πάντα εξωπραγματικές. Οι πιο ακριβές στην ΕΕ.
Άλλο ένα παράδειγμα πραγμάτων που πρέπει να εισέλθει ο σκληρός ανταγωνισμός από εξωτερικό (καμιά T-Mobile, κτλ) και να σου πω εγώ μετά πως γίνονται "αρνάκια".
Γενικά ακούγονται πολλά πράγματα για το μέλλον του helpdesk του οτε το οποίο δεν θα είναι καλό. Άτομα που θα κάνουν τα πάντα, από τεχνική υποστήριξη σε πωλήσεις και τούμπαλιν και όχι μόνο.
Αυτό το εκτελεστικό όργανο που λέγεται ΕΕΤΤ έχει κάνει πολύ κακό στην Ελλάδα και στον ανταγωνισμό αυτής της χώρας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 20/11/2020 - 19:27
Δημοσίευση 20/11/2020 - 20:29
Oι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν τα μαύρα τους τα χάλια. σήμα; υπηρεσίες; πακέτα κινητής; πακέτα δεδομένων; τεχνική υποστήριξη...;
Απλά για γέλια. Και οι τιμές τους πάντα εξωπραγματικές. Οι πιο ακριβές στην ΕΕ.
Άλλο ένα παράδειγμα πραγμάτων που πρέπει να εισέλθει ο σκληρός ανταγωνισμός από εξωτερικό (καμιά T-Mobile, κτλ) και να σου πω εγώ μετά πως γίνονται "αρνάκια".
Απλα βρισκουν εδω και τα κανουν
Μαλλον δεν ξερεις οτι ο μεγαλυτερος ιδιοκτήτης της Cosmote ειναι η Deutsche Telekom (47%) που εχει και την T-Mobile
Δημοσίευση 20/11/2020 - 20:38
Δημοσίευση 20/11/2020 - 21:21
Η DT είναι shareholder στην Cosmote εδώ και κάτι χρόνια είναι γνωστό ναι.
Η TMobile είναι subsidiary της DT όμως δεν έχει καμία σχέση με την Cosmote και με καμία άλλη δική μας.
Στις χώρες που την έχω χειριστεί εγώ για καιρό -και πολύ on the road καταστάσεις, (όπως USA, Netherlands), ήταν άψογη στο 'Pay As You Go' services τουλάχιστον με unlimited data. Στην Αγγλία δεν έχω γνώμη γιατί την TMobile UK γιατί όταν έμενα εκεί το 2010 έφυγε απο την αγορά (όμως εκεί τα σπάει η Three).
Γενικά οι ελληνικές ετ. κινητής είναι άστα να πάνε. Σου πουλάνε τα MB λες και είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Απλα βρισκουν εδω και τα κανουν
Μαλλον δεν ξερεις οτι ο μεγαλυτερος ιδιοκτήτης της Cosmote ειναι η Deutsche Telekom (47%) που εχει και την T-Mobile
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 20/11/2020 - 21:22
Δημοσίευση 20/11/2020 - 21:44
Δημοσίευση 21/11/2020 - 09:53
Ας δώσουν δωρεάν σιμ για τα speedpost plus και 400-500 γιγα και το πρόβλημα θα λυθει [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ντάξει, αυτή είναι γνωστή τακτική που ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις για να χρυσώσουν το χάπι.
Ειδικά τώρα με τα Lockdown που τα δίκτυα τους χαροπαλεύουν, μοιράζουν αβέρτα με το παραμικρό.
Δημοσίευση 22/11/2020 - 16:44
Ετσι ακριβως
Μολις εκλεισα το τηλεφωνο
Ευτυχως αυτη την φορα η κοπελα γνωριζε .... εχουν κανει λαθος και απλα μου εστειλαν το καινουριο QR code χωρις να το εχουν ενεργοποιημενο
Μου ειπαν οτι τις επομενες ωρες θα το ενεργοποιησουν, για να δουμε
... stay tuned
ps
Στα εταιρικα αυτην την ενεργοποιηση την κανω σε 10'
Χαχοχαοχοαοχα...
Επικές κατάστασεις.
ΕπιτΡέλους έτοιμος Νικόλα, ενεργοποιήθηκε
Σειρά σου τώρα
Δημοσίευση 22/11/2020 - 17:05
Sorry, σήμερα στο έφτιαξαν?
Μόνο 2 μέρες για να συνειδητοποιήσεις τι έχανες..
Αύριο έχει επίσκεψη σε κατάστημα.
Προβλέπω να παίζω και 2ο Τζόκερ.
Την Παρασκευή πήρα το καινούργιο κινητό , και πήγα στο Γερμανό για αντικατάσταση esim.
Με ενημέρωσαν ότι έχει πρόβλημα η υπηρεσία και τους πήραν πίσω όλες τις esim που είχανε.
Στο τσακ πρόλαβα και αντικατέστησα με κανονική sim.
Στο τηλεφωνικό κέντρο όπως είπατε, ο κάθε ένας λέει το δικό του.
Η μία λέει μπορούμε τηλεφωνικά να το κάνουμε και θα λάβετε μέσω email την esim, η άλλη λέει μόνο ταχυδρομικά μπορείτε να παραλάβετε.
Ο Γερμανός λέει πως καταργήθηκε η υπηρεσία λόγω προβλήματος.
Είναι για γέλια....
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες