Πήγα σε 13.5 χθες...
Δεν μπόρεσα να κάνω restore από icloud γιατί έπρεπε να φύγω και τώρα δε μπορώ να κάνω...!
Και η μλκ είναι ότι το backup που έκανα ήταν encrypted οπότε τα 3rd party apps δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα..
Τουλάχιστον έσωσα το sms.db για να το περάσω αργότερα και τώρα απλά θα μου φύγει η παναγία για να το φτιάξω εκ νέου όπως το είχα.
Κανά δυό ερωτήσεις...
Μου εμφανίζει πάνω δεξιά ένα μπλε εικονίδιο με μικρόφωνο που μάλλον έχει να κάνει με τη Siri.
Αυτό δεν το είχα πριν στο 12.4 (ή το είχα αφαιρέσει με κάποιο tweak), νέα προσθήκη;
Επίσης, έβαλα το altstore, πέρασα μέσω safari το unc0ver και το app φαίνεται πειραγμένο (με διαφημίσεις), φαντάζομαι ότι εφόσον είμαι τώρα κανονικά JB και βάλω το reprovision πάλι, αν το κατεβάσω κανονικά από το official site χωρίς όμως να πατήσω την επιλογή να ανοίξει μέσω altstore θα είναι το κανονικό app έτσι;
Στην μπαταρία μου λέει για service καθώς είναι στο 78% αλλά χθες που έφυγα από το σπίτι στις 9 το βράδυ (100%) και μέχρι και τις 6 το πρωί που γύρισα (και έπαιξα αρκετά μαζί του για να κατεβάσω τουλάχιστον τις social εφαρμογές) έφτασε στο 58%... άσχημο δεν είναι για την ζωή της αλλά οκ... μια αλλαγούλα θα την ήθελε!