ΑΜΗΝ
Δημοσίευση 09/06/2020 - 22:39
Δεν μπορω να καταλάβω πως σε όλους μας, ομως διαφορετικές εφαρμογές στον καθένα λειτουργούν στο παρασκήνιο.
Σε εμενα μια εφαρμογη τοσο στο τηλεφωνο οσο και στο iPad λειτουργούσαν στο παρασκήνιο.
Την διέγραψα την ξαναπέρασα, στο iPad σταμάτησε, στο τηλεφωνο συνέχιζε να το κανει οποτε την διέγραψα εντελώς.
Sent from my iPhone using Tapatalk
το κανει με πολλες εφαρμογες, το ειδα μολις και με Tapatalk και του το εστειλα του ανθρωπου να ησυχασει
Δημοσίευση 09/06/2020 - 23:52
Προσπαθώ να επαναφέρω ένα backup που έχω από 12.4 στο 13.5 και αφού φάω 2 ώρες που λέει ότι γίνεται σιγά σιγά, μόλις και καλά πάει να ολοκληρωθεί (στο 100%), τότε βγαίνει μήνυμα ότι "iTunes could not restore the iPhone because an error occurred".
Οι λύσεις που βρήκα είναι μια βλακεία και μισή στη σελίδα της Apple...
Δοκίμασα με 3 διαφορετικές θύρες μήπως έφταιγε αυτό, δεν έχω άλλο καλώδιο να δοκιμάσω και κάπου διάβασα ότι ίσως να μπορώ να κάνω επαναφορά αντιγράφου με DFU mode...
Κανείς κάποια ιδέα; (δοκίμασα να κάνω restore και backup καθαρό και JB Backup)
Δημοσίευση 10/06/2020 - 07:16
ΑΜΗΝ
καλημέρα Νίκο, έγινε στην επομενη μπετά αυτό
Δημοσίευση 10/06/2020 - 07:59
Δημοσίευση 10/06/2020 - 10:19
δηλαδή πλέον θα μένουμε σε όποιο ios θέλουμε ?
Δημοσίευση 10/06/2020 - 14:44
Να σας ρωτήσω. Εγώ που έχω μόνιμα με κλεισμένο συνολικά τον διακόπτη της ανανέωσης των εφαρμογών στο παρασκήνιο , πως γίνεται να μου βγάζει στην μπαταρία σε κάποιες εφαρμογές «δραστηριότητα στο παρασκήνιο» ;
Δημοσίευση 10/06/2020 - 15:45
Αυτό δεν σχετίζεται με το Background App Refresh, που επίσης είναι ένα "πετσοκομμένο" Multitasking.
Το παραπάνω θα το δείς κυρίως σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν το VoiP και άλλες συγκεκριμένες διαργασίες.
Π.χ. για τα Notifications και τις υπ. τοποθεσίας.
Δημοσίευση 11/06/2020 - 01:33
παρα πολυ καλη η αναβαθμιση σε 13.5.1 σε iPhone 11 και iphone xs ειναι απιστευτα smooth...
τωρα η μπαταρια ειναι λιγο προβλημα... για καποιο περιεργο λογο η συσκευη ζεστενεται <<θα μου πεις εχει και ζεστη λογικό ειναι...>> αλλα η μπαταρια δεν φενεται να κραταει το ιδιο... η υγεια ειναι 96% και στης 2 συσκευες...
και κατι αλλο τρελο ειχα βαλει ξυπνητήρι το πρωι και πατησα να το κλεισω μεσα στον υπνο μου δεν πολυ καταλαβα τι εκανα... αλλα την ωρα που εγω κοιμομουν η συσκευη καλεσε το 112 το ειδα μετα στο call history.. η διάρκεια κλήσης ηταν 9sec... εδω να πω οτι δεν εχω φτιάξει ιατρικό ID και ειχα disable την λειτουργεια κλησεις απο το κουμπι... το μονο που ειχα αφησει ανοιχτο ηταν η αυτόματη κλήση και παλι ομως γτ πηρε τηλ εκει? ηθελε να τσεκαρει αν ειμαι καλα?
η μηπως ειναι αυτη η χαζομαρα για το covid 19 tracker? και εκανε αυτοματα call για καποιο λογο?
* ειχαν παντως καποια Συνεργασία Google-Apple γιαυτο τον λογο απο οσο διαβασα... αλλα το να παρει τηλ την ωρα που ειμαι σε υπνο? ουτε καν ηχο δεν εκανε τπτ... εκτος αν πατησα εγω κατι οπως πηγα να κλεισω το ξυπνητήρι σοβαρα δεν ξερω τι φαση... λολ
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 11/06/2020 - 01:37
Δημοσίευση 11/06/2020 - 06:16
Εν ολίγοις, ναι.
Πλέον εσύ θα επιλέγεις αν θα σου κατεβάσει το νέο Update, εν/ποιώντας τον διακόπτη.
Δημοσίευση 11/06/2020 - 11:12
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες