Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

AirPods Pro

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2545 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1486   DiS

DiS

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/12/2020 - 11:30

Ρε παιδιά συγνώμη, δεν το λέω από τσιγκουνιά, αλλά δεν σας νευριάζει που πληρώσατε τόσα χρήματα για τα pro κ πρέπει να δώσετε ένα 20αρικο ακόμα για να κάνουν αυτό που πρέπει;;; Έτοιμος ήμουν να τα πάρω κ εγώ αλλά με αυτά που διαβάζω έμεινα στα πρώτης γενιάς

Τα έχεις δοκιμάσει και δε σου κάνουν ;

Έχεις διαβάσει ότι δεν κάθονται καλά σε 2 ; 3 ; 4 ; 10 ;

Έχεις αναλογιστεί σε πόσους κάθονται καλά, όπως πρέπει ; Πρέπει να μπει ο καθένας στο συγκεκριμένο θέμα να γράψει ότι η εφαρμογή των pro είναι ιδανική ;

Έχεις επίσης αναλογιστεί αν αυτοί που παραπονιούνται ότι τους πέφτουν τα βάζουν σωστά, ή δεν τα σπρώχνουν αρκετά μέσα στον ακουστικό πόρο ώστε να σφηνώσουν ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1487   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/12/2020 - 11:30

Ρε παιδιά συγνώμη, δεν το λέω από τσιγκουνιά, αλλά δεν σας νευριάζει που πληρώσατε τόσα χρήματα για τα pro κ πρέπει να δώσετε ένα 20αρικο ακόμα για να κάνουν αυτό που πρέπει;;; Έτοιμος ήμουν να τα πάρω κ εγώ αλλά με αυτά που διαβάζω έμεινα στα πρώτης γενιάς

Το 'χα γράψει και πιο πίσω.

Ναι. Και είναι τουλάχιστον τραγικό (το λέω ευγενικά).

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1488   johnythedirector

johnythedirector

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 11:49

Λοιπόν θα κάνω και εγώ ένα update με τα AirPods Pro που είχα πάρει εδώ και 1 μήνα από το Amazon για όσους θυμούνται από προηγούμενα post μου.

Για όσους δεν θυμούνται, είχα βουητό και πόνο. Τελικά πήγα σε ΩΡΛ. Το δεξί μου αυτί είχε δερματίτιδα και κερί. Αφαιρέθηκε και χορηγήθηκε αγωγή με φυτικές σταγόνες. Ξαναπήγα σε ΩΡΛ και τα 2 αυτιά μου ήταν πεντακάθαρα και το ακουογραμμα άψογο.

Ενώ έχω έτοιμο το κουτί για επιστροφή στο Amazon , λέω πλέον αφού και τυπικά ξεμπέρδεψα να τα ξαναβαλω.

Και εδώ και μερικές μέρες τα χρησιμοποιώ και είναι πολύ ικανοποιημένος μαζί τους, όμως και πάλι δυστυχώς το βουητό επανήλθε. Όχι πόνος μόνο ελαφριά εμβοή.

Πραγματικά είναι από τα λίγα προϊόντα που θέλω τόσο πολύ να έχω και να χρησιμοποιώ , όμως πιθανότητα αύριο να τα επιστρέψω....

Και επειδή δεν έχω αλλά ακουστικά με βλέπω να παίρνω τα απλά AirPods και να πάρω και τ xm3 ή τα Bose q35. ..[emoji53]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: johnythedirector, 20/12/2020 - 11:50

#1489   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 11:59

Τα έχεις δοκιμάσει και δε σου κάνουν ;

Έχεις διαβάσει ότι δεν κάθονται καλά σε 2 ; 3 ; 4 ; 10 ;

Έχεις αναλογιστεί σε πόσους κάθονται καλά, όπως πρέπει ; Πρέπει να μπει ο καθένας στο συγκεκριμένο θέμα να γράψει ότι η εφαρμογή των pro είναι ιδανική ;

Έχεις επίσης αναλογιστεί αν αυτοί που παραπονιούνται ότι τους πέφτουν τα βάζουν σωστά, ή δεν τα σπρώχνουν αρκετά μέσα στον ακουστικό πόρο ώστε να σφηνώσουν ;

Εννοείται ότι τα δοκίμασα αλλά νόμιζα ότι σε μένα δεν κάθονται καλά. Μετά διάβασα κ τι γράφουν εδώ κ τότε μίλησα.
Υποθέτω ότι τα έχεις στην κατοχή σου κ η εφαρμογή είναι ιδανική; Χαίρομαι για σένα.
Επίσης τώρα που το ειπες, να κοιτάξουμε όλοι να τα σπρώξουμε πιο μέσα παιδιά.

#1490   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 12:00

Το 'χα γράψει και πιο πίσω.

Ναι. Και είναι τουλάχιστον τραγικό (το λέω ευγενικά).

Εμένα με στενοχωρεί κιόλας. Χωρίς λόγο βέβαια. Δεν τα παίρνεις κ τέλος. Αλλά κουβέντα να γίνεται

#1491   Mysths

Mysths

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/12/2020 - 12:02

Λοιπόν θα κάνω και εγώ ένα update με τα AirPods Pro που είχα πάρει εδώ και 1 μήνα από το Amazon για όσους θυμούνται από προηγούμενα post μου.

Για όσους δεν θυμούνται, είχα βουητό και πόνο. Τελικά πήγα σε ΩΡΛ. Το δεξί μου αυτί είχε δερματίτιδα και κερί. Αφαιρέθηκε και χορηγήθηκε αγωγή με φυτικές σταγόνες. Ξαναπήγα σε ΩΡΛ και τα 2 αυτιά μου ήταν πεντακάθαρα και το ακουογραμμα άψογο.

Ενώ έχω έτοιμο το κουτί για επιστροφή στο Amazon , λέω πλέον αφού και τυπικά ξεμπέρδεψα να τα ξαναβαλω.

Και εδώ και μερικές μέρες τα χρησιμοποιώ και είναι πολύ ικανοποιημένος μαζί τους, όμως και πάλι δυστυχώς το βουητό επανήλθε. Όχι πόνος μόνο ελαφριά εμβοή.

Πραγματικά είναι από τα λίγα προϊόντα που θέλω τόσο πολύ να έχω και να χρησιμοποιώ , όμως πιθανότητα αύριο να τα επιστρέψω....

Και επειδή δεν έχω αλλά ακουστικά με βλέπω να παίρνω τα απλά AirPods και να πάρω και τ xm3 ή τα Bose q35. ..[emoji53]

Περαστικά.

Αν και σχετικά offtopic, τα xm3 μεταξύ των 2 που λες. Είναι ανώτερο ακουστικό και σε ήχο και σε noise cancellation. Το μόνο - είναι το multiple pairing που δεν έχει.

#1492   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/12/2020 - 12:03

Εμένα με στενοχωρεί κιόλας. Χωρίς λόγο βέβαια. Δεν τα παίρνεις κ τέλος. Αλλά κουβέντα να γίνεται

Προφανώς και θα σε στεναχωρεί.

Γιατί καταλήγεις να δίνεις επιπλέον λεφτά, ώστε να καταφέρεις να κάνεις κάτι να δουλεύει όπως θα έπρεπε εξαρχής.

Έχουν κάνει μακακία με τα Tips. Είναι ξεκάθαρο.

Θα το φτιάξουν -και- αυτό στα 2.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/12/2020 - 12:04

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1493   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 12:40

Περαστικά.
Αν και σχετικά offtopic, τα xm3 μεταξύ των 2 που λες. Είναι ανώτερο ακουστικό και σε ήχο και σε noise cancellation. Το μόνο - είναι το multiple pairing που δεν έχει.

Χωρίς να τα εχω πάρει, αν και ψήνομαι τρέλά, απο πολλα reviews φαίνεται οτι τα ΧΜ3 ,είναι με ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΩΤΕΡΑ....
Θα ηθελα βεβαια και εγω , multiple connection, και αυτο με σταματάει... Ισως να εχουν τα ΧΜ4...

Αλλα ο κύριος λόγος ειναι τα καποια θέματα συμβατότητας με IOS , που διαβάζω , τα οποία δεν βγάζουν όλες τους τις δυνατότητες ήχου...

#1494   Mysths

Mysths

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 13:00

Χωρίς να τα εχω πάρει, αν και ψήνομαι τρέλά, απο πολλα reviews φαίνεται οτι τα ΧΜ3 ,είναι με ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΩΤΕΡΑ....
Θα ηθελα βεβαια και εγω , multiple connection, και αυτο με σταματάει... Ισως να εχουν τα ΧΜ4...

Αλλα ο κύριος λόγος ειναι τα καποια θέματα συμβατότητας με IOS , που διαβάζω , τα οποία δεν βγάζουν όλες τους τις δυνατότητες ήχου...

Tα xm4 νομίζω έχουν multiple pairing. Τα 3 τα έχω 1.5 χρόνο και τα δουλεύω με το samsung s8 (μέχρι να έρθει το 12αρι από εβδομάδα :D )/ macbook . Νομίζω αυτό που λές ισχύει, μιας και το samsung έχει όλα τα τα αντίστοιχα codecs (όπως και το mac νομίζω), αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω να είναι τόσο αισθητή η διαφορά. 

#1495   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 13:24

Tα xm4 νομίζω έχουν multiple pairing. Τα 3 τα έχω 1.5 χρόνο και τα δουλεύω με το samsung s8 (μέχρι να έρθει το 12αρι από εβδομάδα :D )/ macbook . Νομίζω αυτό που λές ισχύει, μιας και το samsung έχει όλα τα τα αντίστοιχα codecs (όπως και το mac νομίζω), αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω να είναι τόσο αισθητή η διαφορά.

Αναφέρομαι στα ακουστικά ίδιας κατηγορίας (earbuds) WF1000-XM3...
Tα XM4 δεν εχουν βγει. Στα Headphones και εκει κατά κράτος ...τεσπα..

Τα SONY γενικά ειναι πιο συμβατά με Android..

#1496   Mysths

Mysths

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 13:37

όου sorry, εγώ όντως αναφέρομαι στα WH, αλλά φαντάζομαι η τεχνολογία είναι η ίδια.

#1497   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 13:39

Αναφέρομαι στα ακουστικά ίδιας κατηγορίας (earbuds) WF1000-XM3...
Tα XM4 δεν εχουν βγει. Στα Headphones και εκει κατά κράτος ...τεσπα..

Τα SONY γενικά ειναι πιο συμβατά με Android..

Καλημερα βρε παιδια. Δεν ξερω, με τοσα που διαβαζω εχω μπερδευτει τι να παρω. Τα απλα η τα pro? Ειναι που εχει πεσει και η τιμη των pro. Η εμπειρια τι λεει;

#1498   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2020 - 15:42

Η επιλογή κάθε προϊόντος είναι υποκειμενική στο τι ανάγκες θα καλύψει....
Αντικειμενικά τα PRO είναι καλύτερα από τα απλά...

Αλλά...
τα θέλεις για τρέξιμο ;
τα θέλεις για μουσική σε ανοιχτούς ή κλειστους χώρους;
Μονο για συνομιλία;
ταιριάζει στα αυτιά σου;
Τι budget εχεις;
Εχεις και αλλα;
Θελεις να συνέδεσε ταυτόχρονα με 2 συσκευές κτλ ....

Τα παραπάνω ερωτήματα , μπορούν αλλάξουν την αντικειμενική επιλογή!

Ελπίζω να μην τα έκανα χειρότερα[emoji2]

#1499   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 22/12/2020 - 00:20

Καλημερα βρε παιδια. Δεν ξερω, με τοσα που διαβαζω εχω μπερδευτει τι να παρω. Τα απλα η τα pro? Ειναι που εχει πεσει και η τιμη των pro. Η εμπειρια τι λεει;

Μια ψυχή που είναι να βγει... pro με κλειστά αυτιά και μάτια... είναι καλύτερα σε ήχο, αδιάβροχα, νέες τεχνολογίες κλπ μην τα λέμε πάλι, Εάν είναι να δώσεις, βάλε λιγα παραπάνω και θα το ευχαριστηθείς... μην πολύ διαβάζεις, σε όλα τα προϊόντα υπάρχει ο απαράβατος κανόνας... Η ποιότητα πληρώνεται... Χριστούγεννα είναι κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, δεν θα αγοράσεις σπίτι...εδώ ένα παντελόνι τζιν παίρνεις και πληρώνεις τα ίδια χρήματα...καλορίζικα και να τα απολαύσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

#1500   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 22/12/2020 - 07:52

Αν κάθονται τα pro στα αυτιά σου εννοείται ότι θα τα πάρεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια