Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

AirPods Pro

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2545 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1516   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 23/12/2020 - 17:28

Παιδιά παρέλαβα τα καινούργια (αντικαταστάθηκαν και τα 2) από iSystem αλλά όπως φοβόμουν πήρα ακουστικά που κατασκευάστηκαν πριν τον Οκτώβριο και άρα σύμφωνα με την Apple μπορεί να εμφανίσουν το ίδιο πρόβλημα (crackling). Επισυνάπτω screenshot που δείχνει ότι ήρθαν με το firmware 2D27 άρα σίγουρα πριν μέσα σεπτεμβρίου που βγήκε το 3A283. Αυτό δεν έχει καμμία λογική και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Δηλαδή γιατί να ξαναφάω την ίδια ταλαιπωρία όταν θα ξαναεμφανίσουν crackling στο μέλλον εφόσον υποτίθεται έχει διορθωθεί στα πιο καινούργιας κατασκευής ακουστικά;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1517   johnythedirector

johnythedirector

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2020 - 17:30

Φίλε μου τώρα διάβαζα σε ένα άλλο forum ,για πολλά Airpods Pro που βάζοντας το Firmware version , βρήκε ότι τελικά ήταν αντίγραφα των originals....

Δεν ξέρω αν τα γύρισες ήδη, αλλά τσεκάρισε το..

Χτες τα παρέδωσα στην DHL και ήδη μου ήρθε ειδοποίηση από Amazon ότι θα γίνει refund σε 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Αυθεντικά ήτανε αφού τσέκαρα και το serial.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1518   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/12/2020 - 18:30

Παιδιά παρέλαβα τα καινούργια (αντικαταστάθηκαν και τα 2) από iSystem αλλά όπως φοβόμουν πήρα ακουστικά που κατασκευάστηκαν πριν τον Οκτώβριο και άρα σύμφωνα με την Apple μπορεί να εμφανίσουν το ίδιο πρόβλημα (crackling). Επισυνάπτω screenshot που δείχνει ότι ήρθαν με το firmware 2D27 άρα σίγουρα πριν μέσα σεπτεμβρίου που βγήκε το 3A283. Αυτό δεν έχει καμμία λογική και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Δηλαδή γιατί να ξαναφάω την ίδια ταλαιπωρία όταν θα ξαναεμφανίσουν crackling στο μέλλον εφόσον υποτίθεται έχει διορθωθεί στα πιο καινούργιας κατασκευής ακουστικά;

Δεν είναι απαραίτητο πως θα έχεις ξανά πρόβλημα με την αντ/σταση.

Έτσι και αλλιώς αυτά που δίνουν υποτίθεται πως είναι ελεγμένα/διορθωμένα απο το πρόβλημα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1519   afilopou

afilopou

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2020 - 18:30

Χτες τα παρέδωσα στην DHL και ήδη μου ήρθε ειδοποίηση από Amazon ότι θα γίνει refund σε 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Αυθεντικά ήτανε αφού τσέκαρα και το serial.

Επειδή επέστρεψα πρόσφατα ένα iphone, να περιμένεις ότι θα περάσουν περισσότερες από 5-7 μέρες.Τόσο υποτίθεται ότι παίρνει για να φανεί το refund στον τραπεζικό σου λογαριασμό εφόσον τα παραλάβει η Amazon και σου επιστρέψει το ποσό.

Το παραδίδεις στην DHL.Πήγαινει Σπάτα, μπαίνει σε παλέτα όπου εκεί παίρνει καινούργιο tracking (θα πάρεις την DHL να σου δώσει το καινούργιο tracking για να το παρακολουθείς).Φεύγει με φορτηγό και παραδίδεται στο κρατικό ταχυδρομείο της χώρας (στην περίπτωση μου Deutsche Post) το οποίο αναλαμβάνει την παράδοση του πακέτου στην Amazon.

Εγώ το παρέδωσα στη DHL εδώ στις 12/12 και σήμερα βλέπω (11 ημέρες μετά) από το site της DHL Post ότι παραδόθηκε στον πελάτη (Amazon).
Λογικά περιμένω email από Amazon ότι παρέλαβαν και έχουν προσχωρήσει στο refund. Υπολογίζω να δω το ποσό στο τέλος της άλλης εβδομάδας (17 ημερολογιακές από την αποστολή)

Sorry για το σεντόνι.Ελπιζω να βοήθησα.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

#1520   johnythedirector

johnythedirector

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2020 - 18:48

Στα αλλά νέα της ημέρας στα 2ετιας μου πλέον airpods δεν φορτίζει η θήκη καθόλου.
Reset έχω κάνει.
Είναι η ώρα της για θάψιμο Νίκο;

Επίσης παρηγγειλλα τα Lenovo qt81 μόλις με 10 ευρώ από την σπηλιά του Αλη Πάσα.

Off topic alert.

#1521   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1476 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2020 - 19:58

Tόσο περίπου κάνει να λάβεις το refund όσο λες (και εμένα στο macbook πήρε περίπου 3 εβδομάδες). 

Οι ακριβές συσκευές περνάνε από άλλη -πιο λεπτομερή, διαδικασία ελέγχου και επειδή κοστίζουν πολύ περνάνε και από ειδική έγκριση από ανώτερα στελέχη. Απλά καθυστερεί λίγο παραπάνω. Αυτό που λες.

Επειδή επέστρεψα πρόσφατα ένα iphone, να περιμένεις ότι θα περάσουν περισσότερες από 5-7 μέρες.Τόσο υποτίθεται ότι παίρνει για να φανεί το refund στον τραπεζικό σου λογαριασμό εφόσον τα παραλάβει η Amazon και σου επιστρέψει το ποσό.

Το παραδίδεις στην DHL.Πήγαινει Σπάτα, μπαίνει σε παλέτα όπου εκεί παίρνει καινούργιο tracking (θα πάρεις την DHL να σου δώσει το καινούργιο tracking για να το παρακολουθείς).Φεύγει με φορτηγό και παραδίδεται στο κρατικό ταχυδρομείο της χώρας (στην περίπτωση μου Deutsche Post) το οποίο αναλαμβάνει την παράδοση του πακέτου στην Amazon.

Εγώ το παρέδωσα στη DHL εδώ στις 12/12 και σήμερα βλέπω (11 ημέρες μετά) από το site της DHL Post ότι παραδόθηκε στον πελάτη (Amazon).
Λογικά περιμένω email από Amazon ότι παρέλαβαν και έχουν προσχωρήσει στο refund. Υπολογίζω να δω το ποσό στο τέλος της άλλης εβδομάδας (17 ημερολογιακές από την αποστολή)

Sorry για το σεντόνι.Ελπιζω να βοήθησα.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

#1522   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2020 - 13:54

Παιδιά καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Σήμερα παρέλαβα απο Vodafone τα pro μου. Πηγα να ελέγχω serial number και support και μου βγαζει μη αναγνωρισιμη ημερομηνια αγορας. Any idea? Για εγγύηση σε τυχόν πρόβλημα μονο Vodafoned5fcbf8f53a9a9754a8688c214a0c8ea.jpg
?

#1523   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 24/12/2020 - 13:57

Παιδιά καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Σήμερα παρέλαβα απο Vodafone τα pro μου. Πηγα να ελέγχω serial number και support και μου βγαζει μη αναγνωρισιμη ημερομηνια αγορας. Any idea? Για εγγύηση σε τυχόν πρόβλημα μονο Vodafoned5fcbf8f53a9a9754a8688c214a0c8ea.jpg
?

Βάλε μόνος σου την ημερομηνία αγοράς.

Για εγγύηση σε τυχόν πρόβλημα θα απευθυνθείς στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Με γεια κι ολας:

Τελευταία επεξεργασία από: soki7, 24/12/2020 - 13:58

#1524   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1200 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 24/12/2020 - 14:00

?

Που βαζεις το serial?

#1525   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2020 - 14:01

Βάλε μόνος σου την ημερομηνία αγοράς.

Για εγγύηση σε τυχόν πρόβλημα θα απευθυνθείς στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Με γεια κι ολας:

Ευχαριστώ φίλε μου. Βγάζει αυτό το μήνυμα73658affe430bb15d1d645894ab1ba27.jpg

#1526   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/12/2020 - 14:04

Κι εμένα αυτό έβγαζε και μετά από κάποιες μέρες περάστηκε μόνο του προφανώς από την ημερομηνία που ενεργοποιήθηκαν

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1527   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2020 - 14:07

Κι εμένα αυτό έβγαζε και μετά από κάποιες μέρες περάστηκε μόνο του προφανώς από την ημερομηνία που ενεργοποιήθηκαν

Σωστή παρατήρηση. Να ρωτήσω κάτι, εγγύηση έχω από οποιοδήποτε apple εξουσιοδοτημένο ή μόνο απο vodafone?

#1528   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/12/2020 - 14:08

Σωστή παρατήρηση. Να ρωτήσω κάτι, εγγύηση έχω από οποιοδήποτε apple εξουσιοδοτημένο ή μόνο απο vodafone?

Από τα επίσημα όλα

#1529   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 24/12/2020 - 14:12

Συμβαίνει μερικές φορές, δεν υπάρχει πρόβλημα όμως εφόσον έχεις την απόδειξη αγοράς. Δοκίμασε μετά από 2-3 μέρες ξανά.

Για τον 1ο χρόνο της εγγύησης απευθύνεσαι σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο, για τον 2ο χρόνο -με την απόδειξη αγοράς- απευθύνεσαι στην vodafone.

Τελευταία επεξεργασία από: soki7, 24/12/2020 - 14:15

#1530   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/12/2020 - 14:17

Παιδιά καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Σήμερα παρέλαβα απο Vodafone τα pro μου. Πηγα να ελέγχω serial number και support και μου βγαζει μη αναγνωρισιμη ημερομηνια αγορας. Any idea? Για εγγύηση σε τυχόν πρόβλημα μονο Vodafone
?

Αν δεν τα ανοίξεις να τα εν/ποιήσεις (γενικότερα σε iDevices) δε θα στο εμφανίζει.

Απλά απο κάτω βάζεις την ημ/νια αγοράς.

Βέβαια, το παραπάνω δε χρειάζεται και είναι τυπικό.

Έχεις την απόδειξη που σε καλύπτει.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια