AirPods Pro
Δημοσίευση 22/01/2021 - 16:27
Ad
Δημοσίευση 22/01/2021 - 16:44
Ναι στο αυτόματο είναιΌλο αυτό ξεκινάει επειδή μιλάς επίσης για 2 διαφορετικά είδη κλήσης μια και η μια ήταν VoiP και σε άλλης συσκευή.
Το Connect to this iPhone ατις ρυθμίσεις τοων Pro, το έχεις στο Automatically?
Δημοσίευση 27/01/2021 - 12:34
Καλησπέρα.
Δες TORRAS πάλι απο Amazon και τη Veil της Caudabe.
Νίκο και καμια προταση τιμια για θηκη για το airpods μιας και παμε για ψωνια σημερα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/01/2021 - 12:41
Ποιο είναι το πρόγραμμα;εχω και εγω καποιες αποριες,1)ειχα καπου διαβασει οτι υπαρχει προγραμμα που ρυθμιζει ποιο μεγεθος ακουστικων ταιριαζει καλυτερα για το αυτι,εγω δεν βρηκα κατι στο iphone και το δευτερο ειναι ,χτες μιλουσα απο το messenger στο ipad στα ακουστικα ,δεχομαι κανονικη κληση στο iphone το οποιο πηγα να αποδεχτω αλλα εκλεινε την κληση.Αφου πηρα εγω τηλ με τα ακουστικα οταν εκλεισα πηγα να μιλησω παλι στο messenger το οποιο ηταν ανοιχτο και τα ακουστικα δεν εδιναν ηχο ενω στο ipad φαινοντουσαν συνδεδεμενα ,εκλεισα την κληση τα εβαλα στην θηκη και ξαναεπανηρθαν,εχει λογικη αυτο?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 27/01/2021 - 12:51
Ποιο είναι το πρόγραμμα;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
ρθθμισεις-bluetooth-airpod..
Δημοσίευση 27/01/2021 - 13:08
Νίκο και καμια προταση τιμια για θηκη για το airpods μιας και παμε για ψωνια σημερα;
Εδώ είσαι.
Παρέλαβα τελικά σήμερα τα Memory Foams της Comply.
Τόσο η τοποθέτηση όσο και η αφαίρεση τους είναι πολύ εύκολη, μιας και το φοβόμουν.
Η πρώτη έκδοση τους είχε θέμα σε αυτό.
Στο πιο βασικό κομμάτι τώρα, αυτό της εφαρμογής στα αυτιά.
Η διαφορά φαίνεται απο τη πρώτη στιγμή, σε σχέση με τα σιλικονάτα της Apple.
Καλή εφαρμογή και σαφώς καλύτερη απομόνωση των εξωτερικών θορύβων.
Δε τα έχω φορέσει για πολύ ώρα, θα τα ήθελα ίσως ένα κλικ πιο σφιχτά στα αυτιά, όταν και το Foam προσαρμόζεται να πάρει σχήμα.
Το καταλαβαίνεις και κατά την αφαίρεση τους.
Ίσως τσεκάρω και τα L μετά μιας και κυρίως είμαι με τα M.
Bonus της CYRILL που παρέλαβα χθες.
Δημοσίευση 31/01/2021 - 11:42
Δημοσίευση 31/01/2021 - 12:06
Προσωπικά τα έχω λατρέψει. Πλέον τα ακουστικά δε πάνε πουθενά.
Το μόνο που ίσως σε κουράσει, πιο έντονα λόγω κατάστασης COVID, είναι το πάτημα προν τα βάλεις στα αυτιά σου, να είναι καθαρά τα χέρια σου.
Πρόσεξε μόνο να πάρεις τα v2.
Δημοσίευση 31/01/2021 - 12:19
απο amazon Γερμανίας η επιλογή με τα 3 tips είναι η v2?Προσωπικά τα έχω λατρέψει. Πλέον τα ακουστικά δε πάνε πουθενά.
Το μόνο που ίσως σε κουράσει, πιο έντονα λόγω κατάστασης COVID, είναι το πάτημα προν τα βάλεις στα αυτιά σου, να είναι καθαρά τα χέρια σου.
Δημοσίευση 31/01/2021 - 13:23
Ναι ρε φίλε,μόνο γαμω το, ένα θέμαΠροσωπικά τα έχω λατρέψει. Πλέον τα ακουστικά δε πάνε πουθενά.
Έχεις airpods,apple watch και iphone
Όταν μιλάω με τα airpods και θέλω να χαμηλωσω ή να αυξήσω την ένταση που ακούω,γιατί να μην γίνεται από το ρολόι αφού μου δείχνει την κλήση και να πρέπει να βγάλω το τηλέφωνο;
Ενώ όταν ακούς μουσική γινεται
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 31/01/2021 - 13:53
απο amazon Γερμανίας η επιλογή με τα 3 tips είναι η v2?
Τώρα έχουν τα v1.
Ναι ρε φίλε,μόνο γαμω το, ένα θέμα
Έχεις airpods,apple watch και iphone
Όταν μιλάω με τα airpods και θέλω να χαμηλωσω ή να αυξήσω την ένταση που ακούω,γιατί να μην γίνεται από το ρολόι αφού μου δείχνει την κλήση και να πρέπει να βγάλω το τηλέφωνο;
Ενώ όταν ακούς μουσική γινεται
Αυτό είναι θέμα του AW κυρίως.
Δημοσίευση 31/01/2021 - 14:06
που θα βρω τα version 2?Τώρα έχουν τα v1.
Αυτό είναι θέμα του AW κυρίως.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες