*Αντ/σταση.
AirPods Pro
Ad
Δημοσίευση 03/02/2021 - 11:21
Είχα απορίες για το fitting και την απόδοση του ήχου.
Εντάξει, το οτι μπαίνει μέσα στο αυτί με ενόχλησε λίγο, αλλά συνήθεια είναι, μπορεί να μην μου ταίριαζε και το tip σωστά, δε δίνω σημασία.
Το noise canceling που έχουν, είναι λίαν επιεικώς οριακά αποδεκτό.
Κόβει τον σταθερό θόρυβο που υπάρχει στο περιβάλλον, αλλά ομιλίες και λοιποί ήχοι περνούσαν κανονικά στα αυτιά μου.
Αυτό είναι το μέγιστο που μπορούν να κάνουν? Επειδή έχω δοκιμάσει και noise canceling με τα Sony XM1000, και σκεφτόμουν να παω στα Bose Quitecomfort in-ear, εχω προβληματιστεί.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 05/02/2021 - 00:21
Ενεργοποίησα σήμερα τα Airpods pro της γυναίκας μου, αλλά εδώ https://checkcoverage.apple.com/gr/el/ αναφέρει "Η ημερομηνία αγοράς δεν επαληθεύτηκε".
Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Επίσης, υπάρχει κάποια ημερομηνία, έστω και άτυπη, που να διαχωρίζει πως τα νέα airpods pro δεν έχουν τις παιδικές ασθένειες που είχαν ακουστεί στην αρχή ;
Δημοσίευση 05/02/2021 - 12:11
ρε παιδιά, δοκίμασα σήμερα τα airpods pro.
Είχα απορίες για το fitting και την απόδοση του ήχου.
Εντάξει, το οτι μπαίνει μέσα στο αυτί με ενόχλησε λίγο, αλλά συνήθεια είναι, μπορεί να μην μου ταίριαζε και το tip σωστά, δε δίνω σημασία.
Το noise canceling που έχουν, είναι λίαν επιεικώς οριακά αποδεκτό.
Κόβει τον σταθερό θόρυβο που υπάρχει στο περιβάλλον, αλλά ομιλίες και λοιποί ήχοι περνούσαν κανονικά στα αυτιά μου.
Αυτό είναι το μέγιστο που μπορούν να κάνουν? Επειδή έχω δοκιμάσει και noise canceling με τα Sony XM1000, και σκεφτόμουν να παω στα Bose Quitecomfort in-ear, εχω προβληματιστεί.
Η αληθεια ειναι οτι δεν τα αξιζει τα χρηματα του,μια απογοητευση την εχω και εγω
Δημοσίευση 05/02/2021 - 13:25
μπορώ να σου πω ότι το ίδιο επίπεδο ακύρωσης θορύβου, έχουν τα bose soundsport και sport earbuds, χωρίς να έχουν active noise cancelling,βέβαια δε μπορείς να τα βάλεις σε transparent mode,αλλά ζυγίζεις κόστος και δυνατότητες και αποφασίζεις.Η αληθεια ειναι οτι δεν τα αξιζει τα χρηματα του,μια απογοητευση την εχω και εγω
Δημοσίευση 05/02/2021 - 21:00
Μπορείς να μιλήσεις με το Support παρακάτω να στο διορθώσουν.
00800 4414 5417
Αν και δε παίζει ρόλο απο τη στιγμή που έχεις την απόδειξη αγοράς.
Μίλησα μαζί τους το πρωί, μου την πέρασαν χειροκίνητα
Δημοσίευση 06/02/2021 - 08:53
Δημοσίευση 06/02/2021 - 14:24
Καλό θα ήταν να μιλήσεις με το Support, να ανοίξεις Case όπου και θα εξηγήσεις τι συμβαίνει τόσο καιρό.
Τι θα κερδίσω Νίκο; Αφού μίλησα μαζι τους και με παρεπεμψαν στα εξουσίοδοτημενα στην Αθηνα και τα πηγα isystem.Πως μπορώ να αποδείξω οτι υπάρχει πρόβλημα;
Δημοσίευση 06/02/2021 - 14:26
...και στα δυο διαγνωστικά δεν εβγαλαν προβλημα τα 2α που πήρα θεωρω ομως ξεκάθαρο πρόβλημα
Δημοσίευση 06/02/2021 - 16:37
Παιδιά καλησπερα. 2η φορά που χάνει το δεξι ακουστικο και σχεδόν ξεφορτίζει. Το καθαριζω με μπατονετα και οινοπνευμα αυτο και τη θηκη και ολα οκ.
Εχει καποιος το ιδιο προβλημα?
Δημοσίευση 06/02/2021 - 17:24
Τι θα κερδίσω Νίκο; Αφού μίλησα μαζι τους και με παρεπεμψαν στα εξουσίοδοτημενα στην Αθηνα και τα πηγα isystem.Πως μπορώ να αποδείξω οτι υπάρχει πρόβλημα;
Να τους εξηγήσεις πως υπάρχει ακόμα πρόβλημα και ουσιαστικά δε σου δίνουν λύση αφού δε φαίνεται στο διαγνωστικό.
Παιδιά καλησπερα. 2η φορά που χάνει το δεξι ακουστικο και σχεδόν ξεφορτίζει. Το καθαριζω με μπατονετα και οινοπνευμα αυτο και τη θηκη και ολα οκ.
Στειλ'τα για αντ/σταση.
Δημοσίευση 07/02/2021 - 10:08
Το είχα κι εγώ για αρκετά μεγάλο διάστημα. Κάποια στιγμή πήρα υγρό χαρτομάντηλο και με ένα στικάκι το πίεσα μέσα στη θήκη με σκοπό να καθαρίσω τις επαφές. Μπορεί να επανέλαβα την διαδικασία 1-2 φορές αλλά πλέον έχει να μου συμβεί μήνες.
Δημοσίευση 07/02/2021 - 14:22
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)