AirPods Pro
Δημοσίευση 04/10/2019 - 13:04
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 04/10/2019 - 13:24
Έχω την εντύπωση πως noise cancellation μπορεί να υπάρξει μόνο στην πηγή του ήχου, στον ομιλητή δηλαδή και όχι στην τελική άκρη. Να αναγνωρίζει η συσκευή ποιος ήχος χρειάζεται να περάσει από το μικρόφωνο. Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτή η διαλογή από ηχείο που απλά αναμεταδίδει ήχο.
Το Noise Cancelling απομακρύνει τους εξωτερικούς ήχους.
Ουσιαστικά είναι τα προσθετικά "μαξιλαράκια" που έχουν προστεθεί στην άκρη το ακουστικού.
Δεν έχει να κάνει με SW ή επιλογή ήχων.
Δημοσίευση 04/10/2019 - 13:38
Ουσιαστικά είναι τα προσθετικά "μαξιλαράκια" που έχουν προστεθεί στην άκρη το ακουστικού.
Καθαρίζει τους ήχους γύρω από τον ομιλητή και δεν επιτρέπει να περάσουν στην κλήση είχα την εντύπωση.
Δημοσίευση 04/10/2019 - 14:25
Αυτό είναι για τιε υψηλές συχνότητες, για τις χαμηλές αν δνε κάνω λάθος υπάρχει SW που παράγει τον αντίστοιχο αρνητικό ήχο.
Δημοσίευση 04/10/2019 - 14:39
Δεν είχε τελωνείο ?
Οχι γιατι ήταν απο γερμανία.
Ελλάδα από Σκρουτζ θα τα έπαιρνες 149€ τα συγκεκριμένα !
Ψωνίζω αποκλειστικά Amazon & Ebay την τελευταια 10τία. Το skroutz ειναι blacklist απο μένα
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/10/2019 - 15:01
MERGE
Δημοσίευση 04/10/2019 - 14:51
Έχω αυτά τα ακουστικά με noise cancelation.
Με όποιον μιλάω όταν χρησιμοποιώ αυτά με ακούει σαν να έχω το iPhone σχεδόν.
Αυτό είναι το noise cancelation.
Το να βουλώσεις τα αυτιά σου με αφρό ουρεθανης δεν είναι
Πλόες βλέπετε τα συγκεκριμένα δεν μπαίνουν καν στον ακουστικό πόρο
Τελευταία επεξεργασία από: NASA, 04/10/2019 - 14:52
Δημοσίευση 04/10/2019 - 15:26
Αυτό που ακούστηκε σαν φήμη αφορά το active noise cancellation
“ https://en.m.wikiped...ling_headphones ”
το όποιο επιτυγχάνεται με ηλεκτρονικές μεθόδους κ όχι μηχανικές όπως είναι η καλύτερη εφαρμογή στο αυτί.
Δημοσίευση 04/10/2019 - 15:56
Ποιές υψηλές συχνότητες ρε παίδες?
Είναι καθαρά λειτουργικό το θέμα.
Μπαίνουν τα "μαξιλαράκια", απομονωνόνται οι εξ. ήχοι, έχει ηχομόνωση στα αυτιά σου.
Όχι, για την ακρίβεια λέγεται Active Noise Cancelation όπου όπως είπε και ο φίλος skous δημιουργεί reversed (ή αρνητικό, όπως θες πες το) ήχο και μειώνει το θόρυβο επιπλέον.
Τα μαξιλαράκια μπαίνουν γιατί για να λειτουργήσει καλά, θα πρέπει τα αφτιά να είναι 100% απομονωμένα από τον ήχο του περιβάλλοντος
Εγώ έχω πάρει τα Sony WF-1000XM3 μέχρι να βγουν τα AirPods 3 και μου γλιτώνουν ένα 20-30% των εξωτερικών ήχων επιπλέον από το μαξιλαράκι που λες
Δημοσίευση 04/10/2019 - 15:58
Μην μπερδεύεστε με τα μαξιλαράκια.
Αυτό που ακούστηκε σαν φήμη αφορά το active noise cancellation
“ https://en.m.wikiped...ling_headphones ”
το όποιο επιτυγχάνεται με ηλεκτρονικές μεθόδους κ όχι μηχανικές όπως είναι η καλύτερη εφαρμογή στο αυτί.
Σωστός
Δημοσίευση 05/10/2019 - 09:22
Τα δουλεύω από χθες. Δεν πόρων με τίποτα να τα συνδέσω με δυο συσκευές ταυτόχρονα. Λες να μην το υποστηρίζει;Όχι, για την ακρίβεια λέγεται Active Noise Cancelation όπου όπως είπε και ο φίλος skous δημιουργεί reversed (ή αρνητικό, όπως θες πες το) ήχο και μειώνει το θόρυβο επιπλέον.
Τα μαξιλαράκια μπαίνουν γιατί για να λειτουργήσει καλά, θα πρέπει τα αφτιά να είναι 100% απομονωμένα από τον ήχο του περιβάλλοντος
Εγώ έχω πάρει τα Sony WF-1000XM3 μέχρι να βγουν τα AirPods 3 και μου γλιτώνουν ένα 20-30% των εξωτερικών ήχων επιπλέον από το μαξιλαράκι που λες
Σε ήχο εκπληκτικά. Σε φωνητική κλήση όσον αφορά την απομόνωση τα περίμενα καλύτερα.
Θα τα τσεκάρω καλύτερα σήμερα.
Nikos IPhone pro max
Δημοσίευση 05/10/2019 - 12:20
Όχι, έχει να κάνει αποκλειστικά με το τι ακούς εσύ.
Που τα τωρινά AirPods σε αυτό το κομμάτι είναι σουρωτήρια.
Δηλαδη Νικο ;
Δημοσίευση 05/10/2019 - 16:51
επειδή είμαι λίγο γκατζετάκιας και ακούω αρκετή ώρα μουσική την ημέρα, έχω πάρει ένα σετ bose soundsport BT και ενα marshall minor BT. Κανένα απ' τα δύο δεν έχει active noise canceling, λειτουργούν και τα 2 αξιοπρεπέστατα, αλλά τα marsall στην κλήση είναι λίγο χάλια θα έλεγα, έχει αρκετό θόρυβο απ' το μικρόφωνο, και αρκετή "επιστροφή" ήχου στο ακουστικό απ' το μικρόφωνο, το οποίο πρόβλημα με τα bose απλά δεν υπάρχει. Τα bose είναι και λίγο καλύτερα στο θέμα της ηχομόνωσης, και δεν ακούς πολλά πράγματα απ' τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά αν θες να περπατήσεις στους δρόμους της Αθήνας και να ακούς μουσική άνετα, τα marshall ίσως βολεύουν λίγο περισσότερο γιατί είναι πιο διακριτικά και ακούς και τα αυτοκίνητα, μη σε κόψει κανένας στο δρόμο.
Επισης, έχω ενα σετ sony 1000ΧΜ με active noise canceling over ear σχεδίασης, τα οποία είναι απλά καταπληκτικά. Δεν ακούς σχεδόν τίποτα, είναι ξεκούραστα και πολύ βολικά.
Αν καταφέρει η apple να χωρέσει τα ηλεκτρονικά που χρειάζονται μέσα στα earpods για active noise canceling,αξίζουν πολλά μπράβο.
το αν θα τα αγοράσω, είναι άλλο κεφάλαιο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες